کتاب CLRS - نسخهی قابل چاپ |
مسائل حل نشده سی ال ار اس - Sunshine Off - 07 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۸ ب.ظ
بچهها کسی نمیدونه برایclrsحل تمرینات آن را ازکجا میشه گرفت؟ |
یک نکته در مورد clrs - aatwo - 14 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ق.ظ
میخواستم یکم از تجربیاته خودم رو بگم اگر برای خوندن تمام دروس کمتر از ۵ ماه وقت دارید و یکی از دروس الگوریتم است خوندن clrs یک اشتباهه فاحش است چرا که خوندن این کتاب در این مدت با توجه به تعداد دروسه دیگه فایده نداره به نظرم هدر دادنه وقت است به نظره من کتاب پوران یا مقسمی رو خوند و از clrs به عنوانه کمک استفاده کرد هرچند به نظرم این ترجمهها اصلا جالب نیست و شیوا نگفتن و در ضمن زدن تست خیلی مهمه که با خوندن clrs تنها نتیجه جالبی حاصل نمیشه |
یک نکته در مورد clrs - kavehn - 14 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۱۴ ب.ظ
clrs --> ساختمان داده و طراحی الگوریتم . دوتا درس را پوشش می دهد. در مورد خواندن یا نخواندن: الان برای شروع دیره، اگر ازقبل شروع کردین، ادامه بدین.( در مورد ترجمه هم موافقم ) بهترین آرزوها |
حل تمارین clrsرا ازکجابگیرم؟ - Sunshine Off - 17 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۳ ب.ظ
بچهها کسی میدونه حل تمرینclrsرا ازکجاتهیه کنم؟ |
حل تمارین clrsرا ازکجابگیرم؟ - popp - 17 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۱۶ ب.ظ
تشریح کامل تمرین های طراحی الگوریتم clrs انتشارات معارف دینی نویسنده: سید هاشم داور پناه من این کتابو دارم. کتاب فروشیها باید داشته باشند. منتها من زیاد دنبالش گشتم |
RE: حل تمارین clrsرا ازکجابگیرم؟ - Bache Mosbat - 17 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۰ ب.ظ
سلام . پی دی اف رو هم می تونین از مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دانلود کنین . |
حل تمارین clrsرا ازکجابگیرم؟ - hanif - 17 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۴۰ ب.ظ
میتونین کتاب چاپ شده رو از انتشارات ناقوس هم تهیه کنید |
RE: حل تمارین clrsرا ازکجابگیرم؟ - Sunshine Off - 17 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۱۶ ب.ظ)popp نوشته شده توسط: تشریح کامل تمرین های طراحی الگوریتم clrsمیتونیداگه زحمتی نیست اسکنش کنید؟من ازچند تا کتابخانه های اینجاسوال کردم نداشتن. |
RE: حل تمارین clrsرا ازکجابگیرم؟ - popp - 17 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۳ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ)matina نوشته شده توسط:(17 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۱۶ ب.ظ)popp نوشته شده توسط: تشریح کامل تمرین های طراحی الگوریتم clrsمیتونیداگه زحمتی نیست اسکنش کنید؟من ازچند تا کتابخانه های اینجاسوال کردم نداشتن. از اینجا میتونید بخرید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
کتاب CLRS - *farnaz* - 14 دى ۱۳۹۰ ۰۵:۱۰ ب.ظ
سلام بچهها من حل التمرین CLRS که بچهها لطف کردن و لینک دادن دانلود کردم ولی همه رو حل نکرده کسی حل التمرین کاملشو نداره؟ |
RE: کتاب CLRS - مازیار صفایی - ۱۴ دى ۱۳۹۰ ۰۶:۳۰ ب.ظ
(۱۴ دى ۱۳۹۰ ۰۵:۱۰ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: سلام بچهها من حل التمرین CLRS که بچهها لطف کردن و لینک دادن دانلود کردم ولی همه رو حل نکرده کسی حل التمرین کاملشو نداره؟ نگرد نیست. گشتیم نبود! کلا حل التمرین کاملش نیست |
RE: کتاب CLRS - *farnaz* - 14 دى ۱۳۹۰ ۰۹:۳۴ ب.ظ
(۱۴ دى ۱۳۹۰ ۰۶:۳۰ ب.ظ)باد نوشته شده توسط:(14 دى ۱۳۹۰ ۰۵:۱۰ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: سلام بچهها من حل التمرین CLRS که بچهها لطف کردن و لینک دادن دانلود کردم ولی همه رو حل نکرده کسی حل التمرین کاملشو نداره؟ باشه مرسی |
کتاب CLRS - dont9 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۸ ق.ظ
مبحث درخت ها تو جلد یک کتاب CLRS انتشارات نص است یا جلد ۲ !؟ |
کتاب CLRS - fatima1537 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۳ ق.ظ
جلد ۱ |
کتاب CLRS - Amir V - 31 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۶ ب.ظ
دوستان من CLRS نسخه سوم رو دیدم تو مغازه با ترجمه ابراهیم زاده قلزم. اما ۱ جلده! همین اوکیه بگیرم بخونم؟؟ ترجمش خوبه؟ اونی که دو جلدیه چیه؟ این که گفتم با این دو جلدیه فرق داره؟ |