اعلام نتایج نهایی ارشد - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - maryam.raz - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: کارمون شده مثله وقتی که قرار بود رتبه ها بیاد، ریفرشه سایته سنجش...........لعنت به همشون(((((دیگه نیازی به رفرشم نیست. کو تا نهم!!!!!!!! |
اعلام نتایج نهایی ارشد - soogand - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ب.ظ
وای اون لحظه ای که قراره صفحه توبازکنی ببنی چیکارکردی وااااااای چقداسترس داره خدای من خدایاااااا خودت به همه داوطلباکمک کن هرکسی با ی امیدی اومده سرجلسه ایشالاکه همه فقط ببیننده ی واژه ی قبولی باشین توکارنامه هاتون |
اعلام نتایج نهایی ارشد - pe.esf - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ب.ظ
مطمعنید نهم میاد پس چرا اطلاعیه نزدن؟!!! |
اعلام نتایج نهایی ارشد - soogand - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۱ ب.ظ
نه عزیزان خیلی به نهم هم مطمعن نباشیدهیچیشون سروپانداره ی وقت دیدی شدمثه اون آزمون استخدامیشون!دلتون روبراتایم خاصی صابون نزنیدبذارین هروقت شدبشه |
اعلام نتایج نهایی ارشد - hamedfayez - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ب.ظ
اینم لینک خبر مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
اعلام نتایج نهایی ارشد - mostafa2012 - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ
سلام به همگی ی کم منطقی فک کنیم.... خب سنجش گفته دهه اول و الانم که بچا میگن ۹ ... چرا الکی وقتتون تلف میکنید.... بهترین کاری ک میشه کرد.... به گفته یکی از اساتیدم.. بریم دنبال رشته و زمینه هایی ک احتمالا توی اون رشته قبول میشید... مثلا انشاالله حدودا میدونم هوش مصنوعی میشم.... در نتیجه ببینم برای ادامه تحصیل کدوم زمینه بخوبه .... مثلا پردازش تصویر ، صوت ، .... در نتیجه اگرم خبری بشه .... اصولا صبح ساعت ۶ یا ۷ رادیو اعلام میکنه ... حالا چ فرق میکنه شما شبش ببینی یا صبحش ... آخرش مهمه که میبینی... در نتیجه وقتتو الکی تلف نکن... قبول دارم ... استرس داره .... خودمم از خیلیاتون وضعم بدتره و استرس دارم... ولی خب .... چیکار میشه کرد... باید صبر کنیم و به قول معروف به ساز آنها برقصیم... پس بهترین کار صبر و توکل به خداست... ببینید شما تلاشتونو کردید یا نکردید الان فرق نمکنه ..... باید مثل همه صبر کنید تا نتایج رو بزنن .... در نتیجه اینقدر ترافیک اینترنتتون رو به لود کردن سایت سازمان هدر ندید ... امیدوارم تک تکتون بهترین جاهایی که لیاقتشو دارید و زحمتشو کشیدید قبول بشید.... نگران نباشید..... به نظرم تا اون روز نذر کنید و سوره های قرآن که ثواب زیاد داره بخونید... هیچ میدونید خوندن سوره یاسین (سوره۳۶ قرآن صفحه۴۴۰ عثمان طه) برابر با ثواب ۱۲ مرتبه ختم قرآن هست.... سوره واقعه و الرحمن و حشر هم ثواب دارند... نمدونم چقد تونستم آرامش بهتون بدم..... ولی بدونید که اگر از خدا بخواهید.... بهترین هایی رو که به صلاحتون باشه بهتون میده.... در نتیجه چون قبلا هرکاری کردید گذشته .... حالا بهترین راه حل ... توکل به خداست... که بهترین رو بهتون عطا کنه... .................... بهترین ها رو براتون آرزو دارم... ان شاءالله به چیزی برسید که هم به صلاحتون هس و هم توش در آینده به درجات موفقیت زیادی برسید و همیشه باهاش شکر گزار خدا باشید.... التماس دعا... |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - pe.esf - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ)mostafa2012 نوشته شده توسط: سلام به همگی آخه اصلا نمیدونیم نرم افزاریم یا الگوریتم یا شبکه روزانه ایم یا شبانه اگه شبانه باشیم یه فکری به حال جامون بکنیم خوابگاه نداره |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - so@ - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۴ ب.ظ
ای بابا اگر تاحالا برگه های انتخاب رشته ماروهم میدادن به یه فرد نابینا چک کنه الان تموم شده بود :|اینا واقعا سادیسم دارن:| یه هفته است تمام رنگای گواشم اشتباهی قاطی میکنم دچار استرس پنهان شدم امروز اومدم قلموی رنگی رو با پارچه پاک کنم زدم با کاغذ طرحم پاک کردم :| کلا کارام افتضاح شدن به همت سنجش |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - Morza - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ب.ظ)mostafa2012 نوشته شده توسط: سلام به همگی...حدودا تا قبل مهر اگه مشکل خاصی تو تصحیح برگه ها پیش نیاد باید اعلام کنن |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - so@ - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ)mostafa2012 نوشته شده توسط: چرا الکی وقتتون تلف میکنید....من تا یه هفته پیش کل کارام براساس برنامه بود ولی الان یه هفته است سمت یه کاری میرم یا گند میزنم یا دست و دلم به کار نمیره ،حس بلاتکلیفی دارم نه استرس ،دوست دارم تکلیفم مشخص بشه چون روی کارام اصلا تمرکز ندارم نمونه اش این که قرار بود میلی رو به جناب X بفرستم به یکی دیگه فرستادم :| پیامک رو برای دیگران جابجا جواب میدم :|و از این دست قبیل کارا تو این یه هفته زیاد انجام دادم |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - Morza - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ ب.ظ
دقیقا منم چند روزی هست که فکرم مشغوله و حس بلاتکلیفی دارم و نمیتونم سراغ کاری برم فقط میخوام وقت بگذره زودتر: |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - arefeh.hp - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۳۶ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ)mostafa2012 نوشته شده توسط: سلام به همگی آخه اصن نمیدونم قبول میشم یا نه ؟!! حالا گرایش و فیلد مورد علاقه بماند... |
اعلام نتایج نهایی ارشد - khordad.girl - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۴ ب.ظ
دارم دق میکنم آخه چرا انقد دیر؟؟ نهم؟؟؟؟؟ نههههههه |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - Tehran_95 - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۶ ب.ظ
یک هفته بلاتکلیفی این همه جوان. چرا! فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk |
اعلام نتایج نهایی ارشد - maryam.raz - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ب.ظ
بعد میگن چرا اینقدر بیماری های مثل ام اس زیاد شده والا تو پنجاه درصدش پای سنجش در میان است!!!!! کی قراره ما واسه وقت ارزش قاعل باشیم من نمیدونم. بنظرم بهتره خودمونو با کاری سرگرم کنیم تا هفته بعد. با این حرص خوردنا فقط بدن خودمون ضربه میبینه نه توکلی!! |