کلید سازمان سنجش برای کنکور ۹۰ مهندسی - نسخهی قابل چاپ |
RE: کلید سازمان سنجش - hatami - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۲ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۳ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط:نه نمیشه وسط رشته را در این سوال تشخیص داد با پشته که نمیتونید این کار را بکنید و فقط در حالت حساس به متن میشه وسط چنین رشته ای را پیدا کرد نه با پشته و زبانهای مستقل ازمتن(08 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۲ ق.ظ)۸۷۸۵۵۶۱۱ نوشته شده توسط: W1cW2: یعنی وسط رشته را تعیین کرده باشد(بکمک c)، دراین صورت به طور غیر قطعی میشود فهمید که W1<>W2 درست هست یا نه . ------------------------------------------------------------------------------------------------------ بچهها چرا نمیاد در قسمت مشترک جواب این سوال را بگید اگه بخواهید این جوری پیش بریم همه سوالها دوباره قاطی پاتی میشه |
کلید سازمان سنجش - ramezanpour.r - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۵ ب.ظ
دوستان لطف کنید بررسیها رو تو قسمت خودشون انجام بدید بعد سوال هایی که به اجماع کلی رسید که باید حذف بشن یا گزینه درست گزینه ای دیگر است رو تو یک تاپیک با ذکر دلیل بنویسین تا همگی به اون سوالها اعتراض کنیم( ایمیل به سازمان یا هر مدل دیگه) فقط خواهشاً یکی باشیم، هرکی ساز خودشو کوک نکنه اگه به تعداد سوال خاصی، تعداد زیادی اعتراض بشه حتما( مجبور میشن) پیگیری میکنن |
RE: کلید سازمان سنجش - raha - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۲ ب.ظ
من که با خودم عهد کردم تا اعلام نتایج نرم سراغ کلیدا! اما با این که نمیدونم خودم چی کار کردم درصدای دو سه تا بچهها رو که دیدم واقعاً ناراحت شدم. امیدوارم اون چیزی که خیره برا هممون پیش بیاد. |
کلید سازمان سنجش - nasr - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۸ ب.ظ
اقای رمضانپور کلیدی که سنجش خصوصا برای دروس تخصصی هوش داده برای همه دفترچهها یکیه؟ |
RE: کلید سازمان سنجش - ramezanpour.r - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۳۴ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۸ ب.ظ)nasr نوشته شده توسط: اقای رمضانپور کلیدی که سنجش خصوصا برای دروس تخصصی هوش داده برای همه دفترچهها یکیه؟ مربوط به دفترچه کد A هستش |
کلید سازمان سنجش - موج - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۲۴ ب.ظ
اینجوری نمیشه من برای سوال ۵۲ و ۵۴ که مشکوکم یه موضوع باز میکنم |
RE: کلید سازمان سنجش - asp_vb - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۲۸ ب.ظ
سلام دوستان دکتر قدسی از دانشگاه شریف هر ساله بعد از کنکور ارشد تمام سوالات کنکور را بررسی می کنند و اصلاحیهی سوالات و کلیدها رو برای سازمان سنجش می فرستند و سنجش فقط نامهی ایشون رو برای اصلاح یا حذف سوالات قبول دارند مثلا برای کنکور پارسال ۳ تا از کلیدها اصلاح شد و یکی از سوالاتم حذف شد اینم نامش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برای امسال هم باید اشکالات کلید هارو علاوه بر خود سازمان سنجش برای ایشون هم میل کنیم ایمیل دکتر انشالله کلیدها اصلاح بشه مخصوصا ۵۴ مشترک دکتر قدسی ایران نیستند و امسال فکر نمیکنم در این رابطه مسیولیتی داشته باشند. |
کلید سازمان سنجش - morelo - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۳۹ ب.ظ
سلام درصدای من با توجه به کلید سنجش زبان: ۲۴/۴۵ ریاصی: ۲۳/۳۴ مشترک: ۲۸/۸۹ تخصصی نرم: ۳۶/۶۷ !!! افتضاح شد اعصابم خرده بدجور !!! سیمپسون ۰/۹۳۷ بدست آوردم نمیدونم ۰/۹۰۰ زدم یا ۰/۹۹۰ (غلط در نظر گرفتم) ۵۴ داده ۲ زدم، ۶۳ منطقی ۳ زدم چون خروجی در زمان ۸۰، ۱۰۰/ در زمان ۱۰۰، ۱۱۰/در زمان ۱۲۰، ۱۱۱/ در زمان ۱۴۰، ۰۱۱/ در زمان ۱۶۰، ۰۰۱ میشه و ۳ درسته! حساس به لبه پایین رونده گرفتم. نظر شما؟؟ رتبم چند میشه؟ شبانه تهران مثلا علم وصنعت میارم؟ |
کلید سازمان سنجش - jz_singer - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۲۹ ب.ظ
سلام دوستان عزیز.....یک بهم بگه قبولم یا برم خارج با این درصدا!! خیلی هم فوریه: زبان: ۳۳/۳۳ مشترک: ۱۶/۶ ریاضی: ۶/۶۶ معماری: ۳۳/۳۳ نرم افزار: ۳۳/۳۳ هوش: ۲۰ سنجش امسال از شانس ما آزمونو سختتر گرفت؛من که اسمشو گذاشتم سازمان رنجش!! |
RE: کلید سازمان سنجش - ramezanpour.r - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۳۲ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۲۹ ب.ظ)jz_singer نوشته شده توسط: سلام دوستان عزیز.....یک بهم بگه قبولم یا برم خارج با این درصدا!! خیلی هم فوریه: مشترکات خیلی پائینه ! برو تا دیر نشده |
کلید سازمان سنجش - parvaz_hj - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۴۱ ب.ظ
من از دکتر تنهایی شنیدم دکتر قدسی دیگه نیستند و رفتند خارج...بنابراین احتمال زیاد بدید که اصلاحیه ای انجام نشه یا اگه هم شد منتشر نشه و اعلنی نکنند...سال های قبل دکتر قدسی این کارو می کردند |
RE: کلید سازمان سنجش - موج - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۳۵ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۴۱ ب.ظ)parvaz_hj نوشته شده توسط: من از دکتر تنهایی شنیدم دکتر قدسی دیگه نیستند و رفتند خارج...بنابراین احتمال زیاد بدید که اصلاحیه ای انجام نشه یا اگه هم شد منتشر نشه و اعلنی نکنند...سال های قبل دکتر قدسی این کارو می کردند یعنی این رشته یه شیر مرد دیگه مثل دکتر قدسی نداره که به داد دل ما برسه کاش اگه دکتر قدسی بود لااقل مشکلمون توی سوالای ابهام آور ساختمان حل میشد!!!!!!! |
کلید سازمان سنجش - morelo - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۱۷ ب.ظ
دوستان اگه براتون مقدوره درصداتونو با همین کلید سنجش بذارین من: زبان: ۲۴/۴۵ ریاصی: ۲۳/۳۴ مشترک: ۲۸/۸۹ تخصصی نرم: ۳۶/۶۷ |
کلید سازمان سنجش - mehrline - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۲۳ ب.ظ
بچهها نا امید نشید. اعتراض روی سوالات رو حتما هم به سنجش و هم به ایمیل دکتر قدسی بفرستید. مطمئنا ایشون بعد بررسی یه فکری به حالش می کنه. شاید از یکی دیگه خواست این مهم رو انجام بده. مرسی بویژه سولالی ۵۲ ساختمان که باید حذف شه( جواب درست توی گزینهها نیست) ۵۳ که به نظرم گزینه ۴ درسته ۷۱ رو به جواب سنجش شک دارم همچنین به سوالا ۲۵ و ۳۴ تخصصی هم شک دارم نظر خودتون رو در مورد اینا بدید؛ تا منم مطمئن شم با تشکر |
RE: کلید سازمان سنجش - ramezanpour.r - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۴۶ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۲۳ ب.ظ)mehrline نوشته شده توسط: بچهها نا امید نشید. ۷۱ و ۵۳ درست هستند این شکل برای ۵۳ [attachment=497] برای سوال ۳۴ تخصصی این آرایه رو بگیر A[1]=3 A[2]=1 A[3]=2 |