تالار گفتمان مانشت
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - ania_13 - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ

با اجازه از SarahArshad عزیز که اینگونه تاپیک ها رو ایجاد میکنه. به دلیل کنجکاوی زیادی که درمورد این درس داشتم نتونستم صبر کنم و میخواستم هرچه زودتر نظر بقیه رو بدونم.

توی دوره کارشناسی تسلط خوبی روی این درس داشتم و با نمره عالی پاسش کردم. همیشه به نظرم درس خیلی آسونی بوده (نمیدونم نظر بقیه هم همینه یا نه؟) برای کنکور هم هرچند وقت زیادی بهش اختصاص ندادم کتاب مقسمی رو خوندم و تستها رو خوب میزدم. اما نمیدونم چرا سرجلسه کنکور تستها لاینحل به نظرم اومد و هیچ کدوم رو نزدم!!! در واقع به نظرم این درس بهم خیانت کرد!!!

ممنون میشم اگه درباره این درس نظرتون رو بفرمائید. به نظرتون اشکال کجاست؟ شما چند درصد زدید؟

چگونه پایگاه داده را از صفر بخوانم؟ - SarahArshad - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ

آنیا جان یه لطفی کن عنوان رو اینجور بنویس که این سری از تاپیکها همه پشت سر هم قرار بگیرن وخودشون بعد یه مدت بشن رفرنس مراجعه دوستان
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده)

فکر کنم این درس تو آی تی خیلی سختتر باشه وتوی نرم آسان تره .

روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - mr-sky - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ق.ظ

ارشد به تمرینات کتاب دیت شباهت نداشتند؟

روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - ania_13 - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ق.ظ

(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ق.ظ)mr-sky نوشته شده توسط:  ارشد به تمرینات کتاب دیت شباهت نداشتند؟
من این کتاب رو نخوندم! نمیدونم

روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - Mohammad-A - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ق.ظ

این درس به نظرم کاملاً به طراح سوال بستگی داره. ممکنه به قدری سخت سوال رو طرح کنند که حتی استادیار دانشگاه مطرحی (اسمش رو نمیارم اما رتبه دو رقمی فقط می‌گیره) هم نتونه به راحتی سوالات رو حل کنه و در مقابل هم ممکنه سوالات به قدری ساده باشه که...
من خودم روی مباحث جبر رابطه‌ای و نرمال‌سازی بیشتر احساس ضعف می‌کنم و احساس می‌کنم باید این ۲ مبحث رو از مرجع بخوانم.
برای SQL تسلط هر چه بیشتر به مفاهیم کلیدی فکر میکنم کمک میکنه... مفاهیم پایگاه داده‌ها هم که مباحث مشخصی هستند.

روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - ania_13 - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ق.ظ

بچه ها لطفا کتب پیشنهادیتون رو بفرمائید تا یه نظرسنجی هم راه بندازیم

روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - SarahArshad - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ق.ظ

برای مرجع بیشتر C.J date , رانکوهی رو معرفی می کنن .برای تست هم مقسمی بی رقیبه تو پایگاه .

روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - SarahArshad - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۰ ق.ظ

فصول از روی مقسمی به این صورت هستندبا توجه به فصول نظر بدید(دوستان در نظر داشته باشن که نوع تستهای نرم با آی تی فرق داره )
فصل۱:مفاهیم اولیه
فصل۲:نمودار ERP
فصل۳:تعریف پایگاه داده ها
فصل ۴: ساختارهای داده ای
فصل۵:مفاهیم مدل رابطه ای
فصل ۶: جبر رابطه ای
فصل ۷:حساب رابطه ای
فصل۸: SQL
فصل۹:وابستگی تابعی
فصل۱۰:نرمال سازی

کتاب من چاپ ۸۶ هست

دوستان خوندن رانکوهی حتمی لازمه یا همین مقسمی کافیه ؟ اگه بخوام رو همه تستها حساب کنم

روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - ania_13 - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ق.ظ

به نظر منم حق با توئه من که کتاب تستی جز مقسمی ندیدم که خوب باشه بقیه رو نمیدونم.

پس کتب مرجع رو C.J date , رانکوهی برای نظر سنجی قرار بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کس دیگه ای نظری نداره؟

روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - SarahArshad - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۹ ب.ظ

راستی سیلبرشاتز هم هست که من ندیدم فقط شنیدم

RE: روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - comp_s - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ ب.ظ

سلام بچه ها پایگاه مشکل منم هست امسال خیلی پایگاه خوندم و فکر میکردم ۱۰۰ میزنم اما سر جلسه شوکه شدم و فقط ۲۷ درصد زدم، پایگاه دو ساله که خیلی سخت سوال میدن سال ۹۰ هم سوالا فوق العاده سخت بود.

روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - خانه سبز - ۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۷ ب.ظ

پایگاه مقسمی دیگه جواب گو نیست
پوران هم چندان تعریفی نداره
سیلبرشاتز و دیت به شرط مفهومی خوندن و حل تمرین.
حق جو برای دور زدن.

روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - mr-sky - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۹ ب.ظ

در مورد جزوه کنکور رانکوهی نظری ندارید؟ اخه ادم از کجا بدونه درست حل کرده! تمریناتی که حل ندارند

روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - SarahArshad - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ق.ظ

لطفا دوستان هر ارسالی که دارن بگن منظورشون برای آی تی هست یا نرم چون سطح سوالا فرق داره

روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - SaMiRa.e - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ق.ظ

(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ق.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط:  لطفا دوستان هر ارسالی که دارن بگن منظورشون برای آی تی هست یا نرم چون سطح سوالا فرق داره

واقعا ؟ یعنی چقدرفرق داره ؟ من امسال میخوام آی تی بدم خوب ، الان دچار شک شدم Tongue
البته تاحدودی میدونستم تفاوت داره ، یعنی توانتخاب منبع هم اثر داره ؟