تالار گفتمان مانشت
۱۲۶ نرم افزار - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
۱۲۶ نرم افزار - موج - ۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ب.ظ

سلام دوستان عزیز

بالاخره من بعد چهل روز از آموزش سربازی تونستم یه مرخصی بگیرم اونم به برکت این چند روز تعطیلی که توی تقویم کنار هم بود . من موندم که این دوستانی که سرباز بودن و هر روز به نت سر میزدن چه کار میکردن !! من با تصور این چنینی رفتم ولی حتی نزدیک بود که برای انتخاب رشته هم مرخصی نتونم بگیرم که خوشبختانه رسیدم
بگذریم خبر خوشی که شنبه از خواهرم پای دکه تلفن گردان شنیدم شیرینی بود که خیلی از سختی های این مدت رو جبران کرد

با مشورتی که فعلا با خونواده داشتم و با توجه به شرایط شخصی میخوام فردوسی رو صدر انتخاب هام بزنم با اینکه امکان دانشگاههای بهتری هم هست احتمالا. با این حال توی این فرصت کوتاه اگه دوستان نظری دارند خوشحال میشم بشنوم.

در ضمن ببخشید فرصت کمی که دارم این مجال رو نمیده که به تک تک دوستان تبریک بگم پس به همه دوستانی که زحمت کشیدند تبریک میگم حالا هر رتبه ای که آوردند هر چند که به نظرم رتبه اکثر دوستان خوبه . امیدوارم در هر مسیری که دنبال میکنید موفق باشید

RE: رتبه ۱۲۶ نرم افزار - Masoud05 - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ

خوشحالمون کردی Heart
داشتیم نگرانت میشدیم . خدمت خوش گذشت ؟
انشاالله موفق باشی .

رتبه ۱۲۶ نرم افزار - ف.ش - ۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ

تبریک میگم Smile

رتبه ۱۲۶ نرم افزار - Parva - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ

تبریک میگم آقای موج
خیلی خوشحال شدم از شنیدن خبر قبولیتون
اشالله که موفق باشین.

رتبه ۱۲۶ نرم افزار - مازیار صفایی - ۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ

تبریک.........

RE: رتبه ۱۲۶ نرم افزار - BJS - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ب.ظ

سلام
تبریک
رتبه شما خیلی خوب شده
ممنون کارنامتون رو گذاشتید متوجه شدم سال دیگه باید مشترک رو زیاد بخونم .مشترک روخیلی خوب زدید
موفق باشید

رتبه ۱۲۶ نرم افزار - mr-sky - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ

تبرییییییییکککککککککککک موج جان واقعا تبریکککککک

پارسال ۵۰۰ شده بودی درسته؟

اقا خیلی خوشحال شدیم بسیاررررررر

اقا دوباره منابعت و روش درس خوندنت که اصلاح کردی واسم می فرستی؟

RE: رتبه ۱۲۶ نرم افزار - homa - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ق.ظ

تبریک میگم Smile
همیشه موفق باشید

RE: رتبه ۱۲۶ نرم افزار - hamidkhl - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ق.ظ

(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ب.ظ)BJS نوشته شده توسط:  سلام
تبریک
رتبه شما خیلی خوب شده
ممنون کارنامتون رو گذاشتید متوجه شدم سال دیگه باید مشترک رو زیاد بخونم .مشترک روخیلی خوب زدید
موفق باشید

زبان سفید هم تاثیر خیلی بدی روی رتبتون داشته، ریاضی و تخصصی خوب زدین

RE: رتبه ۱۲۶ نرم افزار - BJS - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ق.ظ

ممنون
شما که بهتر می دونید چقد زبانم بدهBig Grin

(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ق.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط:  
(10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ب.ظ)BJS نوشته شده توسط:  سلام
تبریک
رتبه شما خیلی خوب شده
موفق باشید

زبان سفید هم تاثیر خیلی بدی روی رتبتون داشته، ریاضی و تخصصی خوب زدین

رتبه ۱۲۶ نرم افزار - SarahArshad - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ق.ظ

از اینکه پارسال نرفتی غیر انتفاعی خیلی خوشحالم و از این که اراده کردی وبه هدفت بعد از سالها رسیدی .خدا پاداش نیات پاک رو میده .موفقیتهای بعدی رو همیشه برات خواستارم.پارسال گفتی سال دیگه مصاحبه میکنم .مدیریت محترم تا سربازمون رو دوباره نبردن سرباز خونه بجونبید که باید دوباره آب بریزیم پشت سر این سرباز زیر پرچم !
موفق باشی مهندس !
راستی لقب جدید مهندس رو هم بهت تبریک میگم .خوش بگذره مهندس!یه پیشنهاد خواهرانه دیگه تونستی یه کتاب برنامه نویسی ببر پادگان یکم برنامه نویسیت رو قوی کن .صد در صد به نفعت خواهد بود

رتبه ۱۲۶ نرم افزار - marzieh - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۲ ق.ظ

مبارک باشه ... خبر خوشحال کننده ای بود... موفق باشید

رتبه ۱۲۶ نرم افزار - saba_1984 - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ق.ظ

منم تبریک میگم.

موفق باشید

رتبه ۱۲۶ نرم افزار - موج - ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ق.ظ

تشکر از تمام دوستان و ابراز لطفشون به بنده

(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ق.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط:  راستی لقب جدید مهندس رو هم بهت تبریک میگم .خوش بگذره مهندس!یه پیشنهاد خواهرانه دیگه تونستی یه کتاب برنامه نویسی ببر پادگان یکم برنامه نویسیت رو قوی کن .صد در صد به نفعت خواهد بود

تشکر از شما
توی اموزشی واقعا زمان نیست. میانگین خواب من توی این چهل روز حدود ۵ ساعت روزانه بوده و میانگین زمان آزاد حدود ۲ ساعت که معمولا این دو ساعت هم این قدر خسته هستیم که حوصله هیچ کاری نمیاد انشالله اگه یگان یه جای خوبی بیافتم حتما این سه ماهی که در تابستان فرصت دارم حتما به توصیتون عمل میکنم
باز هم سپاس از شما هم به خاطر تبریکتون هم بخاطر پیشنهادتون Smile

رتبه ۱۲۶ نرم افزار - Bache Mosbat - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ب.ظ

منم تبریک می گم Smile . فردوسی رو اول زدین؟