روزانه شریف - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
روزانه شریف - happyesi - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ
نرمافزار روزانه شریف که ۲۰ تا میگیره تا رتبه چند امکان قبولی توش هست؟ |
روزانه شریف - esi - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ
من پارسال ۳۲ هم دیدم روزانه قبول شده اگه اشتباه نکرده باشم |
روزانه شریف - h.sarikhani88 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ
خیالت راحت قبولی .... |
روزانه شریف - esi - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ق.ظ
زیاد سخت نگیر رفیق قبولی ، استرس هم نداشته باش . |
RE: روزانه شریف - tara_sprit - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ق.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ق.ظ)happyesi نوشته شده توسط: خدا از دهنت بشنوه اون دو نفر میرن هوش ویا معماری... همه که نرم دوس ندارن....... |
روزانه شریف - admin - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ق.ظ
تا رتبه ۲۷ رو من فکر میکنم قبول بشه. زمان ما تعداد ۱۸ نفر میگرفت و فکر کنم تا ۲۵ قبول شدن. البته همه چیز بستگی به overlap رتبهها داره. |
روزانه شریف - admin - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ق.ظ
راستی کارنامه رو هم تو بخش کارنامهها بگذار بچههای سال دیگه استفاده کنن. در ضمن ما تو شریف مدت زیادیه غذا نخوردیم منتظریم شماها بیاین و یه حالی ببریم. دقت به این نکته که TA ترم اولتون کی هست هم میتونه در نوع شیرینی دادنتون تاثیر داشته باشه. |
RE: روزانه شریف - ashkan_d13 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ ق.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: تا رتبه ۲۷ رو من فکر میکنم قبول بشه. دکتر ادمین تیاِی به نظرتون با سهمیهی شاگرداولی تا چه رتبهای میشه قبول شد؟ |
RE: روزانه شریف - MEHDI_M - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ ق.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۶ ق.ظ)ali نوشته شده توسط: یک سئوال وقتی سهمیه شاگرد اولی رو اعمال می کنن از همین تعداد نفراتی که پذیرش می کنن کسر میشه یا اینکه علاوه بر اونهایی که سهمیه ندارن و قبول میشند ؟ برای ظرفیت ۱-۴، یکی و برای ظرفیت ۵-۹، دو و برای ظرفیت ۹ به بالا سه نفر اضاف تر برای سهمیه های شاگرد اولی درنظر گرفته می شود. |
روزانه شریف - luna - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ق.ظ
سر ما ۲۱ ظرفیتش بود تا ۳۴ قبول شدن! اصلا نگران نباش قبولی! البته سال ما هم پوشانی رتبه ها خیلی زیادبود چون اون موقع واسه هوش وقت جداگانه داشتیم و الان دیگه این مدلی نیست. |
روزانه شریف - riga - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ
با سلام واقعا تبریک میگم ولی اگه می شه منو راهنمایی کنید من ۳۵ علوم کامپیوتر و۲۸۵ هوش هستم نمی دونم واقعا علوم کامپیوتر ارزششو داره بخونم یا نه هوش کجا قبول میشم با تشکر |
RE: روزانه شریف - ana9940 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۹ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ)riga نوشته شده توسط: با سلام مگه میشه یه رشته اون هم در یک دانشگاه خوب ارزش خوندن نداشته باشه. به نظرم هر کدوم که بیشتر دوست دارید رو ادامه بدین. |
RE: روزانه شریف - انرژی مثبت - ۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ق.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۱ ق.ظ)ali نوشته شده توسط: دکترجون جریان چی هست تو شریف همه شیرینی میگیرین شیرینی نمی دن ؟اون موقع که ماقبول شدیم کسی نبود شیرینی بگیره ولی حالا ما هستیم در خدمتتون شیرینی بگیریم ممنون از پذیراییتون. من لیست می کنما بعدا نزنید زیرش |
RE: روزانه شریف - luna - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:(08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۱ ق.ظ)ali نوشته شده توسط: دکترجون جریان چی هست تو شریف همه شیرینی میگیرین شیرینی نمی دن ؟اون موقع که ماقبول شدیم کسی نبود شیرینی بگیره اون موقع هم بود پستش موجوده! فقط ما سعی کردیم که دیده نشیم |
RE: روزانه شریف - انرژی مثبت - ۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ق.ظ)happyesi نوشته شده توسط: انتخاب اولو زدم روزانه شریفام شالله به غیر از شیرینی قبولی خرج دیگه ای نداشته باشه |