توت فرنگی + آلوچه ! ! ! - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
توت فرنگی + آلوچه ! ! ! - kashir - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ ب.ظ
باغچه خونمون یکشنبه ۲۷ فروردین ۹۱ یک ماه بعد - سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۱ ادامه . . . جمعه ۲۹ اردیبهشت ۹۱ ظاهرا یکی زودتر از ما آلوچه هارو چیده!! آماده خوردن! گل سیر + گندمزار + باغ مرکبات + جنگلهای شمال |
RE: توت فرنگی + آلوچه ! ! ! - SaMiRa.e - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۵۰ ب.ظ
ای بابا دلمونو آب کردید تصاویر خیلی قشنگیه |
توت فرنگی + آلوچه ! ! ! - blackhalo1989 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۴۶ ب.ظ
جای خانم انرژی واقعا خالیه! |
توت فرنگی + آلوچه ! ! ! - fatima1537 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۰۷ ب.ظ
عکسای قشنگیه.ماهم میگیم الوچه سبز.من تعجب میکنم بعضیامیگن گوجه سبز.قدیما فکرمیکردم واقعا گوجۀ سبز رو میگن! |
RE: توت فرنگی + آلوچه ! ! ! - blackhalo1989 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۰۴ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۰۷ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: عکسای قشنگیه.ماهم میگیم الوچه سبز.من تعجب میکنم بعضیامیگن گوجه سبز.قدیما فکرمیکردم واقعا گوجۀ سبز رو میگن!در فارسی معیار بهش "گوجه سبز" میگن. |
توت فرنگی + آلوچه ! ! ! - diligent - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ ب.ظ
چه توت فرنگیای ترو تمیزو براقی، احتمالا" سم هم نخوردن. واقعا" این میوه ها خوردن دارن |
توت فرنگی + آلوچه ! ! ! - Bache Mosbat - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ ب.ظ
من عاشق توت فرنگیم . . . |
RE: توت فرنگی + آلوچه ! ! ! - kashir - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۰۷ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: عکسای قشنگیه.ماهم میگیم الوچه سبز.من تعجب میکنم بعضیامیگن گوجه سبز.قدیما فکرمیکردم واقعا گوجۀ سبز رو میگن!منم فکر میکردم گوجه سبز به گوجه فرنگی نرسیده میگن |
توت فرنگی + آلوچه ! ! ! - nomad:D - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ب.ظ
بابا شما که کشتی ما رو ... خیلی قشنگه |
توت فرنگی + آلوچه ! ! ! - انرژی مثبت - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ
با این که زیاد ترشی خور نیستم ولی من هم دلم خواست |
توت فرنگی + آلوچه ! ! ! - mr-sky - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ
واو چه خوشمزه کجای ایران؟ |
توت فرنگی + آلوچه ! ! ! - diligent - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ق.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ)mr-sky نوشته شده توسط: واو چه خوشمزه کجای ایران؟ شمال، با یه عکسی که قبلا" آقای kashir گذاشته بودند فکر کنم بابل باشه. |
RE: توت فرنگی + آلوچه ! ! ! - kashir - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۳۲ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ق.ظ)nafiseh1366 نوشته شده توسط:(31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ)mr-sky نوشته شده توسط: واو چه خوشمزه کجای ایران؟ با تشکر از شما، تقریبا همه جای شمال عین هم هستن اینجا گلستان- بندرگز توت فرنگیها باغچه خونمون(بندرگز) آلوچه و باغ مرکبات روستاهای اطرافش توی نقشه مشخصه، هرکسی آلوچه، توت فرنگی، ازگیل، آلبالو، انواع هلو، انواع مرکبات و ... خواست در خدمتیم |
توت فرنگی + آلوچه ! ! ! - انرژی مثبت - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۰۲ ب.ظ
من تصمیم گرفتم بجای شیرینی ارشد از اقای kashir کیک توت فرنگی بگیرم تازه اونم از نوع خونگیش |
توت فرنگی + آلوچه ! ! ! - Parva - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ
وای که دهنم آب افتاد، توت فرنگی ها عالی بودن گوجه سبز ها هم که دیگه چه عرض کنم ما تو باغچمون فقط درخت انگور و زرد آلو داریم |