رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - shirin0101 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۵۴ ب.ظ
سلام رتبه ۴۶ ایتی دانشگاه امیرکبیر قبول شدم گفتم اعلام کنم شاید یکی سال دیگه رتبه منو داشت عین من همش فکر نکنه علم و صنعت میاره و امیرکبیر احتمالش خیلی کم موفق باشید |
RE: رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - stateless - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۵۴ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط: سلام به سلامتی... ایشالا روزهای عالیتری پیش روتون باشه. |
RE: رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - shirin0101 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۰۴ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۰۰ ب.ظ)stateless نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۵۴ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط: سلام ممنونم از شما |
رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - Innocence - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۱۷ ب.ظ
تبریک فراوااااااان روزانه یا شبانه قبول شدین؟ تجارت امیرکبیر؟ |
RE: رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - shirin0101 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۲۹ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۱۷ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: تبریک فراوااااااان ممنوووون فراواااان روزانه بله |
رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - saharitst - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۳۱ ب.ظ
هی خوش بحالتون..تبریک میگم..درصداتون چه جوری بود؟ |
RE: رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - MLMSecurity - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۳۸ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۵۴ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط: سلام تبریک موفق باشید |
RE: رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - shirin0101 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۴۵ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۳۱ ب.ظ)saharitst نوشته شده توسط: هی خوش بحالتون..تبریک میگم..درصداتون چه جوری بود؟ مرسی دوست عزیز توی بخش مصاحبه هست تو همین فروم ولی حدودی یادم هست زبان ۴۶ مدیریت ۶۶ تخصصی۵۳ مشترک ۱۹ معدل موثر: ۱۸/۹۹ (۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۳۸ ب.ظ)MLMSecurity نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۵۴ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط: سلام ممنون سلامت باشید |
RE: رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - Iranian Wizard - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۲۳ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۵۴ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم. |
رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - adel71 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۲۸ ب.ظ
ایولا خیلی مبارکه |
RE: رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - shirin0101 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۲۶ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۲۳ ب.ظ)IranianWizard نوشته شده توسط:خیلی ممنون...(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۵۴ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط: سلام منم به شما تبریک میگم قبولی ارشد... (۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۲۸ ب.ظ)adel71 نوشته شده توسط: ایولا خیلی مبارکه مرسی دوست عزیز |
رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - Happiness.72 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۳۱ ب.ظ
دیدین دعا کردم پلی تکنیک رو بیارید خوشحال شدم |
رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - Menrva - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۳۴ ب.ظ
خیلییییییییییی خیلیییی تبریک میگممممم انشاا همیشه موفق باشین. |
رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - SepidehP - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ ب.ظ
خیلی خوب شد... تبریک میگم شاد و سلامت و موفق باشید |
RE: رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - shirin0101 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۴۶ ب.ظ)WhatEver نوشته شده توسط: خیلی خیلی شادباش و تبریک میگم. مرسی سلامت باشی عزیزم ایندفعه خودم خواب موندم دیر دیدم نتیجه رو ایشاالله خبرهای خوبی دراینده از شما بشنوم |