۲۳ شبکه - نسخهی قابل چاپ |
۲۳ شبکه - neda.h - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۹ ق.ظ
باورم نمیشه که بالاخره منم میتونم بیام اینجا رتبمو با خوشحالی ثبت کنم:):):) بعد از سختی های زیاد که داستانش دراازه بالاخره منم موفق شدددددددممممم:D:D:D خدایا شکککککککککرررررررتتتتتتتت....:) خوشحالم:) بالاخره منم ب حقم رسیدممم:):):) ------------------ زبان ۳/۳۳ مشترک ۵۶/۶۷ تخصصی ۵۰/۹۸ معماری ۵۵/۵۶ بله به زبان نرسیدم : ) اما اشکال ندارهههه: ) [attachment=18728] |
RE: 23 شبکه - رتبه۱سال۹۴ - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۳ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۹ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط: باورم نمیشه که بالاخره منم میتونم بیام اینجا رتبمو با خوشحالی ثبت کنمتبریک عرض میکنم دوست عزیز. |
۲۳ شبکه - neda.h - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۱ ق.ظ
خیلی ممنونم رتبه ۱ سال ۹۴ ! |
۲۳ شبکه - neda.h - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۱ ق.ظ
ممنونم :) |
۲۳ شبکه - RASPINA - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۸ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۹ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط: بعد از سختی های زیاد که داستانش دراازه بالاخره منم موفق شدددددددممممممبارک باشه.تبریک میگم حالا سر فرصت اون داستان تلاشتون را هم برامون تعریف کن |
۲۳ شبکه - saeede71 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ق.ظ
سلام تبریک میگم میشه منابعی که خوندید رو برامون بذارید.ممنون |
۲۳ شبکه - v.i.d.a - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۸ ق.ظ
سلام. تبریک میگم . انشالله همیشه موفق باشین . لطفا درباره منابع و اون داستان درازه هم توضیح بدین. خیلی ممنون. |
۲۳ شبکه - neda.h - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ق.ظ
ممنونم دوستان :) چشم سر فرصت حتتما هم منابع خودمو میگم هم قضیه سختیارو :) |
RE: 23 شبکه - afrooz-OMD - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ب.ظ
تبریییییییییییییک میگم ندااااااااااااااااااااا منم حس تورو دارم ینی ما هم کلاسی میشیم؟؟ |
۲۳ شبکه - neda.h - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۵ ب.ظ
مرسییییییی افرووووووز :):) ممکنهههههه:) سلام همکلاسیییی :D پارسال ۲۰ روزانه شریف اورده بود، ۲۳ روزانه امیرکبیر :) منم خیلی بهت تبریک میگم:) |
۲۳ شبکه - malekinasab - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ب.ظ
سلام ندا جونم ....دمت گرم ....خیلی خیلی خوشحال شدم شنیدم ...ان شالله رتبه یک دکترا .......واقعا خوشحال شدم شنیدم عزیزم به امید موفقیت های زیبا تر و دلچسب تر |
۲۳ شبکه - friends - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ب.ظ
تبریک می گم... |
۲۳ شبکه - sohrab14 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۰ ب.ظ
سلام دوست عزیز ضمن عرض تبریک به خاطر رتبه خیلی خوبتون، لطفا تصویر کارنامه خودتون را هم اضافه کنید |
RE: 23 شبکه - rcsoccer - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۶ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۹ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط: باورم نمیشه که بالاخره منم میتونم بیام اینجا رتبمو با خوشحالی ثبت کنمتبریک میگم. [SUNFLOWER][SUNFLOWER][SUNFLOWER][SUNFLOWER] |
۲۳ شبکه - hoomanab - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۴ ب.ظ
تبریک میگم |