ساختمان گسسته-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
ساختمان گسسته-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - saber1366 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ
باسلام و خسته نباشید به همگی لطفا اینجا فقط سوالات ساختمان گسسته را بزاریم و جواب بدیم. اولیش رو من مینویسم: G گراف مسطح و همبند ۱۶ راسی و درجه هر راس ۴ باشد. هر ناحیه متناهی ایجاد شده ۳ یا ۴ ضلعی است. و مرز ناحیه نامتناهی ۴ یال دارد. چند ناحیه سه ضلعی در این گراف است؟ من ۸ ناحیه را انتخاب کردم. درست زدم یا غلط؟ |
ساختمان گسسته-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - bazardeh - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ
r→s و p˄q)˅r) گزینه ها p˅q q˅s p˅s کدومو نمیشه از سوال نتیجه گرفت گزینه ۴ هر سه بود من گزینه هر سه رو زدم |
RE: ساختمان گسسته-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - sourena - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ
من جدول درستی کشیدم اگه درست یادم باشه [tex]p\vee q[/tex] رو نمیشد نتیجه گرفت.[/code] |
RE: ساختمان گسسته-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ana9940 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ)bazardeh نوشته شده توسط: r→s منم هر سه رو زدم، ولی میگن غلطه!!! اون سواله ، ۱۶ راسی رو شکلش رو کشیدم مثل یه ستاره مانند میشد، عددی که در آوردم ماکسیمم بود توی گزینه ها ، انگار ۱۰ |
RE: ساختمان گسسته-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - hadinahavandi - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ)bazardeh نوشته شده توسط: r→s من هم هرسه زدم.ولی فکر کنم روی سوال رو برعکس رو برعکس خونده بودم |
ساختمان گسسته-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - salehforum - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۱ ب.ظ
شما مطمئنید صورت سوال همین بود؟ چیزی که من دیدم اصلا عامل مشترک داشتن دو تا عبارتی که بودن من گزینه هر سه مورد رو زدم |
ساختمان گسسته-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - hadinahavandi - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ
اون سوال که رقم یکان می خواست چند میشد؟ من صفر آوردم |
RE: ساختمان گسسته-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - me_pro - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ)hadinahavandi نوشته شده توسط: اون سوال که رقم یکان می خواست چند میشد؟ منم همین طور |
RE: ساختمان گسسته-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - at88 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ)hadinahavandi نوشته شده توسط: اون سوال که رقم یکان می خواست چند میشد؟اره منم صفر بدست اوردم درسته |
RE: ساختمان گسسته-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ana9940 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۹ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ)hadinahavandi نوشته شده توسط: اون سوال که رقم یکان می خواست چند میشد؟ من اصلا سوال رو نخوندم دقعه اول، حس کردم سخته! بعدش هم که دیگه وقت نشد. ولی دوستم صفر درآورده بود. |
ساختمان گسسته-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - flowerirani - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۹ ب.ظ
میشد گزینه ۱ p&Q |
RE: ساختمان گسسته-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - artmiss - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۲ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ)at88 نوشته شده توسط: اره منم صفر بدست اوردم درستهمن جوابشو در آوردم شد ۰ ۳ و ۲ میشه mod 4 ۴ میشه mod2 باید از تواناش mod بگیری بعد به جاش اونو بذاری که همه میشد ۱/// (۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ)sourena نوشته شده توسط: من جدول درستی کشیدم اگه درست یادم باشه [tex]p\vee q[/tex] رو نمیشد نتیجه گرفت.[/code]اینو با رزولوشن هوش چند ثانیه ای در آوردم که قطعا تو منطقم جواب میده |
RE: ساختمان گسسته-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Manijeh - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۸ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ)bazardeh نوشته شده توسط: r→s منم زدم هر سه |
RE: ساختمان گسسته-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Hamzeh.S - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۰۴ ب.ظ
۱۰۰% می شد p∨q. |
ساختمان گسسته-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - miha - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ
بستار تعدی چی میشد؟ |