نا امیدی برای ارشد(تعدد دانشگاههایی که ارشد دارن و تعداد دانشجوهای زیاد) - نسخهی قابل چاپ |
نا امیدی برای ارشد(تعدد دانشگاههایی که ارشد دارن و تعداد دانشجوهای زیاد) - deledivouneh - 26 مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۳۱ ق.ظ
[b][b]سلام من برا کنکور ارشد برنامه خاصی داشتم ولی واقعا دیروز خیلی نا امید شدم.قراره علمی کاربردی هم ارشد بزاره از بهمن.یعنی لوس شدن رشته های ارشد بخصوص رشته ما .حالا مثل آزاد باید ارشد به بازار سرازیر بشه و هزار دردسر دیگه.چیکار کنیم نخونیم و بزاریم یه ماه واسه علمی کاربردی ؟ یا بخونیم بریم شریف و مدرکمون با اونا فرقی نفکوله؟[/b][/b] |
نا امیدی برای ارشد - Majid gh - 26 مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۲۰ ق.ظ
عذر میخوام منبع که این خبرو نوشته کجاست یه جورایی ارشدم مثل کارشناسی دیکه |
نا امیدی برای ارشد - farhadm - 26 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۹ ق.ظ
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: طبق قانون دانشگاه جامع علمی کاربردی می تواند در تمامی مقاطع تحصیلی پذیرش دانشجو داشته باشد اما با توجه به اینکه شیوه برگزاری دوره های تحصیلات تکمیلی با دانشگاههای دیگر متفاوت است این امر تاکنون محقق نشده اما به زودی چندین رشته در در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه راه اندازی خواهد شد. وی اظهار داشت: تقاضا برای راه اندازی مقطع کارشناسی ارشد در دو موسسه آموزش عالی علمی کاربردی صنعت آب و برق و جهاد کشاورزی صورت گرفته که در شورای گسترش آموزش عالی در حال بررسی است و در صورت تصویب به زودی راه اندازی می شود. رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید کرد: دو موسسه آموزش عالی علمی کاربردی صنعت آب و برق و جهاد کشاورزی از اعضای هیئت علمی و امکانات بسیار مناسبی برخوردارند و این مقدمه بسیار مناسبی برای راه اندازی رشته های کارشناسی ارشد در این مراکز است. نیازسنجی مکانی و زمانی یکی از مهمترین ملاکها و فاکتورهایی است که در افزایش رشتهها و ظرفیت دانشگاه مد نظر قرار می گیرد به همین خاطر گروه های تخصصی امکانات و شرایط لازم را برای راه اندازی رشتهها بررسی می کنند و درخواست مراکز در نهایت در شورای برنامه ریزی دانشگاه نهایی می شود. منبع: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
نا امیدی برای ارشد - موج - ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ب.ظ
شما اگه همین الان هم مهندسین کامپیوتر فعلی رو در نظر بگیری میبینی که جا توی بازار کار برات خیلی کمه ولی اگه منهدسین کامپیوتر دارای مهارت برای بازار کار رو در نظر بگیری فراوان عرصه برای حضور و فعالیتتون وجود داره این نظر منه پس اگه صد تا دانشگاه علمی کاربردی و پیام نور هم ارشد بگیرند بازم همین مسیر رو دنبال میکنم |
نا امیدی برای ارشد - mfXpert - 26 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ب.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: شما اگه همین الان هم مهندسین کامپیوتر فعلی رو در نظر بگیری میبینی که جا توی بازار کار برات خیلی کمهگل گفتی برادر.گل گفتی |
نا امیدی برای ارشد - uka - 26 مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۱۰ ب.ظ
سلام به همه. نا امیدی من برای چیز دیگست.. برای زمانی که الکی از دستم رفت... تازه شروع کردم اما همش فکر میکنم بی فایده ست. خیلی دیر شده... به نظرتون چیکار کنم ؟ واقعا دیر شده ؟ |
نا امیدی برای ارشد - پشتکار - ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۱۵ ب.ظ
واسه من که علاقه مهمه الان دارم میبینم خیلیا ارشد کامپیوترن و حتی بعضا دکترا دارند ولی از نظر سطح سواد تقریبا ... شما نگاه کنید، همه جا مث نقل و نبات دارن مدرک کامپیوتر می دن و خیلی جالبه که من در اطرافم از هر ۳ نفر ۲ نفرشون رو مهندس کامپیوتر دیدم!!! ولی هنوز دانشگاهها از سر کمبود اساتید با تجربه و با سواد نالونن. قضاوت با شما!!! |
RE: نا امیدی برای ارشد - Br2012 - 26 مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۱۹ ب.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۱۰ ب.ظ)uka نوشته شده توسط: سلام به همه. نا امیدی من برای چیز دیگست.. برای زمانی که الکی از دستم رفت... تازه شروع کردم اما همش فکر میکنم بی فایده ست. خیلی دیر شده... به نظرتون چیکار کنم ؟ واقعا دیر شده ؟ هیچ وقت دیر نیست مطمن باش، به نظرت یه سرباز اونم سرباز نیرو انتظامی اونم توی یه پاسگاه روستایی چقدر میتونه وقت داشته باشه؟ این سرباز من بودم که تو اون شرایط از هر ثانیه استفاده میکردم .شرایط سربازیو تحمل کردن و درس خوندن سخته اینو کسی که سرباز بوده میفهمه پس مطمن باش دیر نشده فقط همت می خواد و درست استفاده کردن از وقت |
RE: نا امیدی برای ارشد - parsaNA - 26 مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۲ ب.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۱۰ ب.ظ)uka نوشته شده توسط: سلام به همه. نا امیدی من برای چیز دیگست.. برای زمانی که الکی از دستم رفت... تازه شروع کردم اما همش فکر میکنم بی فایده ست. خیلی دیر شده... به نظرتون چیکار کنم ؟ واقعا دیر شده ؟ سلام . دوست من خیلی داری سخت می گیری، الان که زمان خوبیه برای شروع . من از مهر بصورت نیم وقت شروع کردم و فول تایم آز آذر درس می خوندم . من اون موقع همین حس شما رو داشتم . نه الان !!!! الان که خیلی عالیه . هر چی زودتر یه برنامه بچینید و شروع کنید که فردا دیره . سعی کنید این افکار رو از خودتون دور کنید . موفقیت بزرگی در انتظارتون هست . موفق باشید .
|
نا امیدی برای ارشد - zhale - 27 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۳۳ ب.ظ
سلام منم تازه می خوام شروع کنم کاش یه نفر می تونس کمکم کنه که چه جوری برنامه ریزی کنم آخه من هرچی برنامه میریزم نهایت نهایتش یه هفته بهش عمل میکنم برا همین خیلی نگرانم نمی دونم چی کار کنم??????????????????? |
نا امیدی برای ارشد - mfXpert - 27 مرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۳۵ ب.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۳۳ ب.ظ)zhale نوشته شده توسط: سلام منم تازه می خوام شروع کنم کاش یه نفر می تونس کمکم کنه که چه جوری برنامه ریزی کنم آخه من هرچی برنامه میریزم نهایت نهایتش یه هفته بهش عمل میکنم برا همین خیلی نگرانم نمی دونم چی کار کنم???????????????????شما به مشکل برمی خورید چون احتمالا متناسب با توانایی خودتون برنامه ریزی نمی کنید. |
نا امیدی برای ارشد - ف.ش - ۲۸ مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۳ ب.ظ
منم هر وقت برنامه ریزی میکنم نمیتونم بهش عمل کنم اما اگه یه کتاب که اون روز حس خوندنش هست بخونم خوب پیش میره.به نظر من اگر نمیتونید با برنامه پیش برید بی برنامه پیش برید: دی البته نه به نحوی که دم کنکور ببینید خیلی درسها رو نخوندین. به نظر من برنامه های آزمونها خوبه چون میدونید که اگه با اونها پیش برید تا کنکور همه مطالب رو خوندید اما انتخاب درس رو بگذارید به روحیه اون روزتون.البته بازم جوری نشه که همش یه درس رو بخونیدا: دی در ضمن به دوستان بگم اینکه بعضیها میگن ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس رو من باهاش موافق نیستم چون ممکنه دیر شده و ماهیه مرده باشه: دی اما الان هنوز دیر نیست پس اونهایی که هنوز شروع نکردن تا دیر نشده شروع کنن. |
نا امیدی برای ارشد - hsh88 - 28 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۷ ب.ظ
هیچ وقت دیر نیست اینو با تمام وجود باور داشته باشیم |
نا امیدی برای ارشد - ف.ش - ۲۸ مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ
hsh جان کسی که مثلا هدفش کنکور ۹۱ آیا اگه ۲ روز قبل کنکور شروع کنه، میتونیم بگیم که دیر نیست؟!! مسلما نمیتونیم بگیم اما اگر از مهر شروع کنه من میگم دیر نیست. |
RE: نا امیدی برای ارشد - blackhalo1989 - 28 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: hsh جان کسی که مثلا هدفش کنکور ۹۱ آیا اگه ۲ روز قبل کنکور شروع کنه، میتونیم بگیم که دیر نیست؟!! مسلما نمیتونیم بگیم اما اگر از مهر شروع کنه من میگم دیر نیست.این کلمه "هیچ" معنای ریاضی نداره که شما با مثال نقض اون رو رد کنید. شما با دید ریاضی به یک جمله غیر ریاضی نگاه کردید. |