نتایج کنکور اومد - نسخهی قابل چاپ |
نتایج کنکور اومد - mohammad.ardeshiri - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ق.ظ
نتایج کنکور همین الان اومد بشتابید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
نتایج کنکور اومد - masoud67 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ق.ظ
ممنون داش خدارو شکر . من که رفتم امیرکبیر |
نتایج کنکور اومد - atenaa - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ق.ظ
خیلی خوبه اصلا انتظار نداشتم روزانه قم قبول شدم |
نتایج کنکور اومد - azarakhsh1986 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ق.ظ
خدایا شکرت بی نهایت بار علم و صنعت |
نتایج کنکور اومد - gholamreza jalili - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ
شهید بهشتی |
نتایج کنکور اومد - mr.saeed.h - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ
نشد که بشه و شریف قبول بشم اما تهرانم خوبه کیا تهرانن؟! دستا بالا یه آمار بگیریم... |
RE: نتایج کنکور اومد - mohammad.ardeshiri - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: ممنون داشتبریک شدید منو پذیرا باش (۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط: خیلی خوبه اصلا انتظار نداشتم خیلی خوشحاب شدم |
RE: نتایج کنکور اومد - masoud67 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:قربونت .(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: ممنون داشتبریک شدید منو پذیرا باش انگار سایت سنجش تو این لحظات بهتر از مانشت باز میشه . مانشت داره کم کم دان میشه |
RE: نتایج کنکور اومد - mcse2010 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: ممنون داش تبریک فراوان عشق است امیر کبیر |
RE: نتایج کنکور اومد - mohammad.ardeshiri - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: خدایا شکرت بی نهایت بارتبریک |
نتایج کنکور اومد - mashaheer - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ
سیستم های هوشمند امیرکبیر!!! |
نتایج کنکور اومد - fsi2013 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ
بچه ها همه اینجا اعلام کنن تا مدیران یه تکونی به خودشون بدن و یه قمست جداگونه درست کنن مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: نتایج کنکور اومد - mohammad.ardeshiri - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ)mashaheer نوشته شده توسط: سیستم های هوشمند امیرکبیر!!!عالیه تبریک |
RE: نتایج کنکور اومد - azarakhsh1986 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:خیلی ممنون!(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: خدایا شکرت بی نهایت بارتبریک شما چی ؟! عموجون چی شدی !!؟ |
نتایج کنکور اومد - نازین - ۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ
شکرخدا ! |