نرم افزار گرمی یا هوش قزوین؟(تو رو خدا کمک کنید) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
نرم افزار گرمی یا هوش قزوین؟(تو رو خدا کمک کنید) - paki64 - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ق.ظ
سلام دوستان بنظرتون نرم افزار گرمی بهتره یا هوش قزوین؟ من دودلم نمیدونم هوش اصلا رشته خوبیه؟ بازار کار داره؟ آیا تو مصاحبه های کاری اینکه تو کدوم دانشگاه خوندی مهمه؟ خواهشا یکی منو از این بلاتکلیفی دربیاره ممنون میشم |
نرم افزار گرمی یا هوش قزوین؟(تو رو خدا کمک کنید) - publin - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ق.ظ
بازار کار نرم افزار تو ایران از تموم گرایشها بیشتره من خودم هوش قبول شدم اما میدونم بازار کارش نسبت به نرم افزار خیلی پایینتره |
نرم افزار گرمی یا هوش قزوین؟(تو رو خدا کمک کنید) - negar.v - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ب.ظ
دوست عزیز بازار کار نرم افزار بهتر از هوشه ولی دانشگاه قزوین بهتر ار گرمی هست |
RE: نرم افزار گرمی یا هوش قزوین؟(تو رو خدا کمک کنید) - paki64 - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ب.ظ
خوب حالا چیکار کنم میگین نرم افزار گرمی رو به هوش قزوین ترجیح بدم؟ |
RE: نرم افزار گرمی یا هوش قزوین؟(تو رو خدا کمک کنید) - paki64 - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۶ ب.ظ
بچه ها شما اگه جای من بودید نرم افزار گرمی میرفتید یا هوش قزوین؟ یکی نظر بده خوووووووووووووووووووووب |
RE: نرم افزار گرمی یا هوش قزوین؟(تو رو خدا کمک کنید) - npour - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۶ ب.ظ)paki64 نوشته شده توسط: بچه ها شما اگه جای من بودید نرم افزار گرمی میرفتید یا هوش قزوین؟ اگر جای شما بودم هوش قزوین میرفتم تراز هوشتون چقدر هست؟تراز نرمتون چطور؟گرمی انتخاب چندمتون بوده؟ |
RE: نرم افزار گرمی یا هوش قزوین؟(تو رو خدا کمک کنید) - paki64 - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۵ ب.ظ
گرمی رو پارسال نیمه دوم قبول شدم یه ترمم خوندم هوش امسال فقط خود قزوین زدم با تراز ۶۴۵۰ قبول نشدم اگه پردیسشو میزدم قبول میشدم بلاخره تکمیل میدونم حتما قبولم چون تراز پردیسش امسال ۶۳۵۰ بود حالا موندم نرم افزار گرمی رو که یک ترم خوندم برم یا هوش قزوین؟ نمیدونم درسهام معادل سازی میشن یا نه |
RE: نرم افزار گرمی یا هوش قزوین؟(تو رو خدا کمک کنید) - npour - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۱ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۵ ب.ظ)paki64 نوشته شده توسط: گرمی رو پارسال نیمه دوم قبول شدم یه ترمم خوندم هوش امسال فقط خود قزوین زدم با تراز ۶۴۵۰ قبول نشدم اگه پردیسشو میزدم قبول میشدم بلاخره تکمیل میدونم حتما قبولم چون تراز پردیسش امسال ۶۳۵۰ بود اگه از نظر مالی مشکلی نداری دوتاشو بخون به نظرم ..من اگه وقتم ازاد بود حتما همین کار رو میکردم |
RE: نرم افزار گرمی یا هوش قزوین؟(تو رو خدا کمک کنید) - paki64 - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ
دوتا به چه دردم میخوره آخه یکیشو بخونم ادامه بدم تا آخرش از طرفی سرکارم میرم نمیتونم بخونم |
RE: نرم افزار گرمی یا هوش قزوین؟(تو رو خدا کمک کنید) - npour - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۶ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)paki64 نوشته شده توسط: دوتا به چه دردم میخوره آخه پس اگه بحث انتخابه با توجه به جمیع جهات(سطح دانشگاه و امکانات و...) هوش قزوین |
RE: نرم افزار گرمی یا هوش قزوین؟(تو رو خدا کمک کنید) - paki64 - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ب.ظ
[مرسی عزیزم لطف میکنی جواب میدی بنظرت هوش بدرد آینده ام میخوره ؟ خوبه؟ من زیاد راجب رشته هوش تو بازار کار اطلاعات ندارم |
نرم افزار گرمی یا هوش قزوین؟(تو رو خدا کمک کنید) - siavashan - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۵ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ق.ظ)paki64 نوشته شده توسط: سلام دوستاندوست عزیز من نظرم رو در رابطه با سوالت تو این تاپیک گفتم منم هوش قزوین رو انتخاب کردم احتمالا هم کلاس میشیم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
نرم افزار گرمی یا هوش قزوین؟(تو رو خدا کمک کنید) - mehrdad372 - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ق.ظ
هوش قزوین در سراسر جهان معروفه |
RE: نرم افزار گرمی یا هوش قزوین؟(تو رو خدا کمک کنید) - npour - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۶ ق.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ق.ظ)mehrdad372 نوشته شده توسط: هوش قزوین در سراسر جهان معروفه سراسر جهان؟؟!! واقعا؟ !! (۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ب.ظ)paki64 نوشته شده توسط: [مرسی عزیزم لطف میکنی جواب میدی چرا به درد آینده نمیخوره..الان یه جورایی نرم افزار اشباع شده دیگه...منم ته دلم دوست دارم نرم افزار ثبت نام نکنم بیام هوش قزوین |
نرم افزار گرمی یا هوش قزوین؟(تو رو خدا کمک کنید) - greenness - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۳ ق.ظ
سلام به نظرم هوش و بخون. شاید منم تو تکمیل اومدم هوش با هم همکلاس میشیم موفق باشی. |