۰
subtitle
ارسال: #۱

ادرس یابی
سلام
سوال زیر خدمت شما، حلش رو توضیح می فرمایید؟ کلا وقتی یه ساختمان یا رکورد داریم برای پیدا کردن ادرس چیکار باید کرد؟
سوال زیر خدمت شما، حلش رو توضیح می فرمایید؟ کلا وقتی یه ساختمان یا رکورد داریم برای پیدا کردن ادرس چیکار باید کرد؟
۱
ارسال: #۲

RE: ادرس یابی
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: سلامسلام
دو تاسوال:
۱- این سوال واسه کجاست؟ و چه زمانی؟
۲- اطلاعات سوال رو کامل گذاشتین؟ یعنی اطلاعاتی وجود نداره که از قلم افتاده باشه؟
ارسال: #۳

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۱ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: سلامسلام
دو تاسوال:
۱- این سوال واسه کجاست؟ و چه زمانی؟
۲- اطلاعات سوال رو کامل گذاشتین؟ یعنی اطلاعاتی وجود نداره که از قلم افتاده باشه؟
سوال ازمون سنجشه و من از سوال عکس گرفتم و قرار دادم پس هیچ تغییری در متن سوال ایجاد نکردم
ارسال: #۴

ارسال: #۵

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: سوال ازمون سنجشه و من از سوال عکس گرفتم و قرار دادم پس هیچ تغییری در متن سوال ایجاد نکردم
نه میدونی منظورم چیه؟ میگم این باید میگفت که چند بایت برای float، char و int گرفته که بشه سوال رو حل کرد آخه
گزینه ۲ میشه؟؟
دوست خوبم چه انتظاری داری!آزمون آزمایشیه ها!!!!استاندارد ک نیست
ارسال: #۶

ارسال: #۷

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: سوال ازمون سنجشه و من از سوال عکس گرفتم و قرار دادم پس هیچ تغییری در متن سوال ایجاد نکردم
نه میدونی منظورم چیه؟ میگم این باید میگفت که چند بایت برای float، char و int گرفته که بشه سوال رو حل کرد آخه
گزینه ۲ میشه؟؟
شما چه جوری به گزینه دو رسیدین؟
ارسال: #۸

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ق.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: شما چه جوری به گزینه دو رسیدین؟درسته یا نه؟
من ۶۴۸ رو به ۵۴ تقسیم کردم چون باقی مانده صفر شد صد درصد این گزینه نیست
از بین گزینه های دیگه هم فقط ۲ منطقی بود که به این ترتیب int 4 بایتی و جمع float و char هم ۸ بایته. ولی بقیه گزینه این عدد خیلی زیاد میشد و معقول نبود
ارسال: #۹

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۱ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(09 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ق.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: شما چه جوری به گزینه دو رسیدین؟درسته یا نه؟
من ۶۴۸ رو به ۵۴ تقسیم کردم چون باقی مانده صفر شد صد درصد این گزینه نیست
از بین گزینه های دیگه هم فقط ۲ منطقی بود که به این ترتیب int 4 بایتی و جمع float و char هم ۸ بایته. ولی بقیه گزینه این عدد خیلی زیاد میشد و معقول نبود
من نمیدونم میخواستم بفهمم شا چه جوری رسیدین بعد چرا وقتی باقی مانده صفره صد درصد نمیشه
ارسال: #۱۰

ارسال: #۱۱

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ ق.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: من نمیدونم میخواستم بفهمم شا چه جوری رسیدین بعد چرا وقتی باقی مانده صفره صد درصد نمیشه
چون خصیصه i رو میخواد و ما باید اول به تعداد بایت های float و char باقی مونده داشته باشیم
من اصلن متوجه نمیشم چرا باید این باقی مونده رو داشته باشیم؟
ارسال: #۱۲

ارسال: #۱۳

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:یعنی شما میگین چون آی بعد از دو تای قبلی که تعریف شدن آمده باید باقیمانده داشته باشه یعنی باید اندازه اینام در نظر بگیره مطمئنید درست میگین میشه بگین کجا دیدین منم ببینم(09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ق.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: من اصلن متوجه نمیشم چرا باید این باقی مونده رو داشته باشیم؟
به این فکر کنید که اگه میگفت A[54].f اونوقت دیگه صد در صد ۱ جواب بود چون نباید باقی مونده میداشتیم. چرا؟ چون اولین عنصر رکوردمونه
ارسال: #۱۴

ارسال: #۱۵

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ق.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: یعنی شما میگین چون آی بعد از دو تای قبلی که تعریف شدن آمده باید باقیمانده داشته باشه یعنی باید اندازه اینام در نظر بگیره مطمئنید درست میگین میشه بگین کجا دیدین منم ببینم
خدا رو شکر پیدا شد
صفحه ۱۱۴ جزوه مهندس قبائی
متشکرم
پس طبق این فرمول باید اندازه f و c رو هم داشته باشیم تا بتونیم ادرس رو بدست بیاریم درسته؟
دوستان جوابش رو پیدا کردم...راستی این سوال ازمون مدرسان بود نه سنجش اصلاح می کنم.
این هم جواب:
از همه دوستانی که وقت گذاشتند متشکرم
ارسال: #۱۶

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط: متشکرم
پس طبق این فرمول باید اندازه f و c رو هم داشته باشیم تا بتونیم ادرس رو بدست بیاریم درسته؟
خواهش میکنم
اینطور که این حل کرده یعنی Sizeof نوع های داده رو داشته. پس سوالش ناقص بوده
اما اونجوری که توضیح دادم میشد حدس زد
ارسال: #۱۷

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(09 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط: متشکرم
خواهش میکنم
اینطور که این حل کرده یعنی Sizeof نوع های داده رو داشته. پس سوالش ناقص بوده
اما اونجوری که توضیح دادم میشد حدس زد
ممنون بسار مفید بود امیدوارم امسال قبول بشین یه جای خوب دعا کنید منم قبول بشم ولی یه سوال آدرس شروع آرایه رو باید پیش فرض ۰ بگیریم چون من نمیدونم تو زبانهای مختلف از چند شروع میشه
ارسال: #۱۸

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: ممنون بسار مفید بود امیدوارم امسال قبول بشین یه جای خوب دعا کنید منم قبول بشم ولی یه سوال آدرس شروع آرایه رو باید پیش فرض ۰ بگیریم چون من نمیدونم تو زبانهای مختلف از چند شروع میشه
نمیدونم با من بودید یا نه
اگه با من بودید که خیلی ممنونم ایشالا شما هم هرجا دوس دارین قبول بشین
معمولا آرایه ها رو یا به زبون C میدن یا پاسکال
تعریف در C اینطوری هست [A[var] که این ها از صفر شروع میشن
تعریفه پاسکال هم اینطوریه [A[x..y]که x اندیس شروع و y اندیسه پایانه و در ضمن میتونن منفی باشن
ارسال: #۱۹

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۶ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:بله با شما بودم مرسی متوجه شدم(09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: ممنون بسار مفید بود امیدوارم امسال قبول بشین یه جای خوب دعا کنید منم قبول بشم ولی یه سوال آدرس شروع آرایه رو باید پیش فرض ۰ بگیریم چون من نمیدونم تو زبانهای مختلف از چند شروع میشه
تعریفه پاسکال هم اینطوریه [A[x..y]که x اندیس شروع و y اندیسه پایانه و در ضمن میتونن منفی باشن
ارسال: #۲۰

ارسال: #۲۱

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۱ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:(09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۶ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:بله با شما بودم مرسی متوجه شدم(09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: ممنون بسار مفید بود امیدوارم امسال قبول بشین یه جای خوب دعا کنید منم قبول بشم ولی یه سوال آدرس شروع آرایه رو باید پیش فرض ۰ بگیریم چون من نمیدونم تو زبانهای مختلف از چند شروع میشه
یعنی با من نبودین؟
(شوخی کردم)
امیدوارم همگی موفق باشیم
ارسال: #۲۲

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close