تالار گفتمان مانشت

نسخه‌ی کامل: اخبار فناوری در تیر ماه 92
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
داگ انگلبارت؛ مخترع ماوس رایانه درگذشت
فضای سایبر > کامپیوتر- همشهری آنلاین:
«داگ انگلبارت» مخترع ماوس رایانه در سن ۸۸ سالگی درگذشت.

«انگلبارت» علاوه بر اختراع ماوس رایانه، توسعه دهنده برنامه واژه پرداز (word processing) و اینترنت نیز محسوب می شود.

یکی از مهمترین دستاوردهای علمی این محقق، طراحی و توسعه ماوس رایانه در دهه ۱۹۶۰ میلادی و معرفی این محصول در سال ۱۹۷۰ بود که شامل دو چرخ فلزی پوشش داده شده با یک پوسته چوبی بود.

این وسیله نخستین بار در سال ۱۹۸۴ میلادی همراه با رایانه جدید مکینتاش اپل بصورت تجاری عرضه شد.

اختراع ماوس در زمان خود دستاورد زودهنگامی محسوب می شد و «انگلبارت» سود چندانی برای این اختراع کسب نکرد و نتوانست حق امتیاز فروش بیش از یک میلیارد ماوس تا اواخر دهه ۱۹۸۰ میلادی را بدست آورد.

تحقیقات «انگلبارت» در آزمایشگاه شخصی (Augmentation Research Center) و همکاری با محققان موسسه تحقیقات استنفورد (SRI) همچنین به توسعه شبکه ARPANet کمک کرد.

شبکه ARPANet بعنوان شبکه تحقیقاتی دولتی به توسعه اینترنت منجر شد.

بر اساس اعلام موزه تاریخ رایانه در کالیفرنیا، «داگ انگلبارت» روز چهارشنبه سوم جولای (۱۲ تیر) در سن ۸۸ سالگی درگذشته است.

منبع:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دوهفته‌نامه فوربز فهرستی از افراد زیر ۳۰ سال را منتشر کرده است که به نوشته این نشریه، دنیا را تغییر خواهند داد. این فهرست که به ۳۰ زیر ۳۰ مشهور است، در بخش‌های پانزده‌گانه‌ای چون رسانه، هنر، انرژی، اقتصاد، ورزش، فناوری و مواردی دیگر تقسیم و در هر کدام از این دسته‌ها ۳۰ نفر فرد تأثیرگذار همراه با زندگینامه‌ای کوتاه معرفی شده‌اند. در فهرست بخش فناوری نام چهار ایرانی‌تبار زیر ۳۰ سال به چشم می‌خورد.
پریسا تبریز

پریسا تبریز که به او شاهدخت امنیت گوگل می‌گویند، مدیر گروه مهندسی امنیت اطلاعات کلیک گوگل است و بهبود امنیت محصولات گوگل را بر عهده دارد.
[تصویر:  parisa.jpg]
این گروه از "هکرهای استخدامی" گوگل و محصولاتش را از نظر امنیتی بررسی کرده و با کشف حفره‌های امنیتی سعی در تقویت فناوری و توسعه و آموزش امنیت گوگل دارند. خانم تبریز در حال حاضر ۲۹ سال دارد و کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را از دانشگاهی در ایالت ایلینوی آمریکا دریافت کرده است.

داریان شیرازی

داریان شیرازی که پدری ایرانی و مادری آمریکایی دارد در حال حاضر ۲۶ ساله است. او از ۱۵ سالگی کار خود را در شرکت eBay آغاز کرد و به سرعت به شرکت فیس‌بوک پیوست. پس از آن با بنیانگذاری سایت‌ها و شرکت‌های نوپایی چون Fwix، Fotodunk و iCast در حوزه‌های روزنامه‌نگار شهروندی و شبکه‌های اجتماعی به موفقیت‌های بزرگی رسید.

[تصویر:  arash.jpg]
شرکت او، Radius Intelligence در حال حاضر یکی از موفق‌ترین سامانه‌های جمع‌آوری اطلاعات کسب‌وکارهای کوچک است که ساماندهی اطلاعات و به‌روزرسانی بیش از ۲۰ میلیون شرکت کوچک را انجام می‌دهد.

بابک پهلوان

او با ۲۹ سال سن مدیرعامل اجرایی شرکت Clever Sense است. او به ایجاد برنامه Arthur کمک کرد. یک برنامه ویژه گوشی‌های آیفون که به کاربران برای یافتن غذاخوری‌ها و کافه‌های مورد علاقه‌شان یاری می‌رساند.

[تصویر:  nader.jpg]

او در سال ۲۰۱۱ به گوگل پیوست تا به پیشرفت پروژه Google Place کمک کند. این سرویس گوگل هم برای یافتن مکان‌های مورد علاقه کاربران طراحی شده است. او در حال حاضر سرپرست نرم‌افزار آمار گوگل یا Google Analytics است.


آرش فردوسی

آرش فردوسی یکی از بنیانگذاران سایت دراپ‌باکس Dropbox است که یک ارائه‌کننده خدمات میزبانی فایل‌ها در وب است و امکان همگاه‌سازی (synchronization)‏ پرونده‌ها روی چند رایانه مختلف یا بین چند کاربر متفاوت را از راه اینترنت فراهم می‌کند. آرش فردوسی شرکت دراپ‌باکس را همراه با یکی دیگر از دانش‌آموختگان دانشگاه ام‌آی‌تی بنیان گذاشت.

[تصویر:  nader1.jpg]

کاربران در حال حاضر پس از نام‌نویسی در این سایت فضای رایگان ۲ گیگابایتی در اختیار خواهند داشت اما می‌توانند حجم بیشتری را در صورت نیاز خریداری کنند. این فضا به کاربران امکان می‌دهد تا به فایل‌ها خود از نقاط مختلف و از کامپیوترهای متفاوت دسترسی داشته باشند یا آنها را با دیگران به اشتراک بگذارند.
دمشون گرم خداییش
هر جا هستند موفق تر شن ایشالللللا
مثا همیشه پست هات فوق العاده است دوست عزیز
البته هیچ کدومشون تو ایران درس نخوندن و از نظر آمریکا، آمریکایی به حساب میان.
نمی دونم باید بهشون افتخار کنم یا نه؟ایرانی اند یا آمریکایی؟....
نمی دونم چرا به ملیت آدم ها توجه میشه!
برای من یک "انسان" صرف اینکه در هرجای دنیا زندگی کنه،چه ایران، چه آمریکا، چه افغانستان ...، بشرط اینکه "انسان" باشه و کار مفیدی انجام بده افتخارآمیز خواهد بود.
پ.ن: هر موجود دوپایی رو "انسان" حساب نمیکنم و هر "انسانی" هم صرفا دوپا نداره!
پ.ن: نیازی به نقل قول کردن پیام من نیست. صرفا یک نظر بود.
هیییییی ... خیلی دوس دارم بدونم اینا به ایران چه حسی دارن ؟ اصن خودشونو ایرونی میدونن ؟
کدوم یکی از این افراد در ایران درس خوندن و با توجه به محدودیت های اینجا پیشرفت کردن؟
چه کاری برای ایران انجام دادن؟
آیا حاضرن بیان در ایران و برای پیشرفت ایران کار کنن؟
تنها به خاطر داشتن اسم ایرانی بهشون افتخار میکنیم؟
اگه روزی در این لیست،اسم افرادی رو دیدیم که در ایران زندگی میکنن و برای پیشرفت ایران تلاش میکنن (البته یکم دور از واقعیته این اتفاق)اون روز میتونیم بهشون افتخار کنیم.
بهتره کمی واقع بین باشیم...
(31 تير 1392 01:05 ب.ظ)nazibahar نوشته شده توسط: [ -> ]اگه روزی در این لیست،اسم افرادی رو دیدیم که در ایران زندگی میکنن و برای پیشرفت ایران تلاش میکنن (البته یکم دور از واقعیته این اتفاق)اون روز میتونیم بهشون افتخار کنیم.

تا اونجایی که تجربه نشون داده، اگه اینا بخوان تو ایران هم کاری کنن، یه عده هستن که نذارن. شاید اگه خودمون هم بودیم، برنمی گشتیم. با این وضع اینترنت ایران و یه عده که هیچ تخصصی ندارن و توی راس قرار گرفتن، چیکار میشه کرد؟

باید همه بخوان، کار 2-3 نفر نیست...

پیمان ابدی.
(31 تير 1392 01:20 ب.ظ)El@he نوشته شده توسط: [ -> ]تا اونجایی که تجربه نشون داده، اگه اینا بخوان تو ایران هم کاری کنن، یه عده هستن که نذارن. شاید اگه خودمون هم بودیم، برنمی گشتیم. با این وضع اینترنت ایران و یه عده که هیچ تخصصی ندارن و توی راس قرار گرفتن، چیکار میشه کرد؟

باید همه بخوان، کار ۲-۳ نفر نیست...

پیمان ابدی.
کاملا موافقم.اصلا خیلی از ماها که اینجا هستیم به فکر رفتنیم.حرف من اینه که فرد ایرانی که خارج از کشور پیشرفت میکنه هیچ افتخاری برای ما به حساب نمیاد.بلکه باید افسوس هم بخوریم که چرا نبوغ و هوش ما باید باعث پیشرفت کشورهای دیگه بشه.
این با حرف شما منافاتی نداره.
بله.اینجا موندن و پیشرفت کردن غیر ممکن شده
چرا اسم پنجمین نفر که تو ایران هستش و داره این کامنت رو نوشته نیست؟ Smile))))))

اما انصافا آفرین بهشون Smile
حالا که ما فعلا اینترنت هندلی داریم!
بله اینا به دنیا خدمت کردن نه فقط به ایران و ایرانی و بخاطر کار ارزشمندشون همه بهشون احترام خواهد گذاشت. چه ایرانی ها و بیشتر غیر ایرانی ها!!! چرا که ما اینجا به زور گوگل باز میکنیم چه برسه که بخوایم saas داشته باشیم و از اینا.
ایشالا اگه رفتیم تو یه کشور دیگه در آینده و از اونجا از اینترنت استفاده کردیم بیشتر دعاشون میکنیم!!! چون اونجاهاست که نمود داره شاید 50 سال دیگه ماهم نسل 4و 5 بیاریم تو ایران نه؟!
واقعا باعث خوشحالیه
درسته که ایرانی و غیر ایرانی فرقی نداره و همه در خدمت بشریت و سهولت زندگی تمامی انسان ها هستش اما واقعیت اینکه که در همه جا دنیا سعی دارن تا آمار نوابغ و آدم های سرشناس کشورشون رو بالا ببرن ( بنابه دلایل مهمی مثل کسب سود بیشتر از تکنولوژی ها و اختراعات جدید، جذب سرمایه گذاری خارجی در حوزه های انحصاری و ... ) و روش هم خیلی سرمایه گذاری می کنن و یکی از این اقدامات بارز هم دادن فاند تحصیلی هستش تا باعث جذب افراد تحصیل کرده بشه که مسلما هم اغلب افراد نابغه آتی از همین افراد تحصیل کرده خواهد بود.
همین اشخاص اگه در این ایران بودن، احتمالا باید سرگرم کسب درآمد بودن و فکر نکنم وقت مطالعه و فکر آزاد آنچنانی داشتند و در نتیجه به احتمال زیاد نمی تونستن به اون جایگاه که الان ما می بینیم برسن، اما خوشحالیم که تونستن الان افراد شاخصی در حوزه تخصصی خودشون باشن.
همین الان خود من علاقه زیادی تخصص ها دارم، مثلا علاقه دارم برم کلاس های شبکه، امنیت شبکه، طراحی سیستم های دوربین مدار بسته، زبان، گرافیک و ... اما واقعا وقت نمی کنم. اگه برم احتمالا از گرسنگی خواهم مرد چون واقعا برای گذران زندگی باید کار کنم؛ اما اگه یه حقوق حداقل اما کافی برای درس خوندن داشتم می تونستم وقت زیادی برای خوندن کتاب های و تخصص هایی که دوست دارم بگذرونم و احتمال موفقیت رو بالا ببرم.
حالا ما که ای کیوشو نداریم اما با وجود شرایط مساعد می تونست خیلی از جوونای ایرانی مارو به قله های موفقیت مثل اون دوستان ایرانی در امریکا برسونه.
افتخار می کنم که ایرانی هستند ولی حسرت می خورم که تو ایران جایی براشون نیست (حد اقل برای افراد متخصص)
به نظرم ادم اگر مجبور نباشه هیچ وقت وطنش را ترک نمیکنه با این همه پارتی و بی عدالتی
صفحه‌ها: 1 2
لینک مرجع