سلام دوستان وقت بخیر اقا ی کمکی برسونید ممنون میشم من امسال کنکور ارشد داشتم رتبم زیر صد بود صب روز ازمون برام اتفاقی افتاد که دیر رسیدم سر جلسه و رتبم از زیر صد رفت بالای ۵۰۰ هر چی دنبال اسنپ و تپسی بودم گیرم نیومد اژانس گیرم نیومد دربست گرفتم مسیرو اشتباه رفت با تاخیر زیاد رسیدم که منو راه نمیدادن به زور رفتم داخل و گند خورد ب تمام فکرایی ک داشتم دوستان چند تا سوال میکنم کمک کنید خیلی لطف میکنید
۱.بمونم برای سال بعد یا نه؟(من خدمت دارم تا شهریور امسال بیشتر وقت ندارم دفترچه بفرستم اگه بخوام بمونم مجبورم برم غیرانتفاعی بنویسم و انصراف بدم که یه سال دوباره بهم زمان بدن که برای سال بعد بخونم)
۲.با رتبه ای که میارم شاید بتونم دانشگاهای درجه دو رو بیارم ارزش داره بری تو اون دانشگاها یا نه؟من ی حساب سرانگشتی کردم مثلا تهران به شیراز ۸۰ تومن هزینه بلیط اتوبوسه هفته ای دو روز کلاس باشه میشه ۱۶۰ تومن بری بیای پول خوابگاه هم باید بدی میشه ترمی ۴.۵ تقریبا اگه ۵ ترمه تموم کنی میشه ۲۵ میلیون فقط هزینه رفت و امد خووراک و خوبگاه هم اضافه میشه شمالو حساب کردم مث نوشیروانی دانشگاه گیلان و شبیه اینا میشه تو ۵ ترم هشت نه تومن.اگه شبانه بیارم اونم اضافه میشه یعنی ی پولی ام اونجا باید بدی ضمن اینکه خوابگاه نمیدن بهت الان موندم چیکار کنم
(((
۳.هدف من رفتن از ایرانه یعنی دنبال معدل بالا و زبان بالا هستم علاوه بر مطالبی ک تو قسمتای بالا گفتم میشه عایا معدل خوبو تو دانشگاهای سطح دو کسب کرد یا نه؟
۴.من فقط به گرایش های شبکه و امنیت علاقه دارم ولی دانشگاه هایی که دیدم مخصوصا تو شمال کشور شبکه یا امنیت ندارن میشه رفت نرم افزار خوند و پایان نامه رو شبکه یا امنیت کار کرد یا نه اجازه میدن یا نمیدن؟
۵.اگه بمونم برای سال بعد و یکی از دانشگاهای تاپ تهرانو بیارم مث شریف و ... میتونم تو این دانشگاها معدل خوبی بیارم یا نه؟من شنیدم دو ترم اول انقد سخت میگیرن نمیشه بیرون کار کرد این درسته یا نه؟چون هزینه ها خیلی بالاس مجبورم کار کنم.
و در اخر ممنون میشم کمک کنید من از این سر در گمی بیام بیرون همه جواب بدین تشکر.