۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال طراحی الگوریتم از پوران (محاسبه زمان اجرای الگوریتم بازگشتی)
با سلام
تابع بازگشتی زیر داده شده و می خواهیم زمان اجرای تابع رو بدست بیاریم.
(f(int n
if(n<=1) return n
return f(n-3)+f(n-3)+ n
جوابش:
T(n)=T(n-3) + T(n-3) + 1
می خوام بدونم که اینجا ما چه چیزی رو داریم می شماریم ؟ اگه داریم تعداد جمع ها رو می شماریم چرا به جای ۱، ۲ نیست چون تعداد جمع ها ۲ هست.
تابع بازگشتی زیر داده شده و می خواهیم زمان اجرای تابع رو بدست بیاریم.
(f(int n
if(n<=1) return n
return f(n-3)+f(n-3)+ n
جوابش:
T(n)=T(n-3) + T(n-3) + 1
می خوام بدونم که اینجا ما چه چیزی رو داریم می شماریم ؟ اگه داریم تعداد جمع ها رو می شماریم چرا به جای ۱، ۲ نیست چون تعداد جمع ها ۲ هست.
۰
ارسال: #۲

RE: سوال طراحی الگوریتم از پوران (محاسبه زمان اجرای الگوریتم بازگشتی)
من فکر میکنم اینجا باید تعداد فراخوانیهای تابع را بشماریم.
یعنی تعداد دفعاتی که f صدا زده میشود که برابر است با تعداد فراخوانیهایی که برای محاسبه f(n-3) نیاز هست ضربدر دو + یکباری که خود f(n) صدا زده شده است:
[tex]T(n)=2T(n-3) 1[/tex]
یعنی تعداد دفعاتی که f صدا زده میشود که برابر است با تعداد فراخوانیهایی که برای محاسبه f(n-3) نیاز هست ضربدر دو + یکباری که خود f(n) صدا زده شده است:
ارسال: #۳

RE: سوال طراحی الگوریتم از پوران (محاسبه زمان اجرای الگوریتم بازگشتی)
(۰۴ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۹ ب.ظ)GCC نوشته شده توسط: من فکر میکنم اینجا باید تعداد فراخوانیهای تابع را بشماریم.
اگه تعداد فراخوانی ها باشه درسته، ولی توی جوابش آورده که اگر T(n) زمان اجرای تابع فرض شود جواب این میشه.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close