۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال ارضای محدودیت - کامپیوتر ۹۳
سلام
من این سوالو سازگاری مسیرشو نمیفهمم چطوری میشه که هست؟؟؟
من این سوالو سازگاری مسیرشو نمیفهمم چطوری میشه که هست؟؟؟
۱
ارسال: #۲

RE: سوال ارضای محدودیت - کامپیوتر ۹۳
سلام دوستان
مثل اینکه توضیحات قبلی من درست نبوده
در واقع فقط واسه سازگاری مسیر باید ترکیب شرطی در نظر بگیریم
به ازا k=1 که درسته. یعنی سازگاری گره رو داره. تو کتاب راهیان توضیح داده که اگه بخواهیم سازگاری گره داشته باشیم، کافیه محدودیت های یکتایی رو حذف کنیم که اینجا محدودیت یکتایی نداریم و هر گره میتونه همون یک رنگ رو بگیره
به ازا k=2 غلطه، چون نمیتونیم گراف رو طوری رنگ کنیم که سازگاری یال داشته باشه
به ازا k=3 هم درسته.
واسه اینکه سازگار مسیر باشه ، باید به ازا هر زوج مقدار معتبر برای دو گره، یک مقدار معتبر برای گره سوم باقی بماند
در واقع قسمت اول رو باید مقدم بگیریم و قسمت دوم رو تالی
چون میدونیم هیچ زوج مقدار معتبری برای دو گره وجود نداره، پس مقدم غلط میشه و کل ترکیب درست میشه
اگه کسی بخواد این سوال رو بدون در نظر گرفتن ترکیب شرطی حل میکنه، خیلی راحت گزینه دو رو انتخاب میکنه
به ازا k=1 که درسته. یعنی سازگاری گره رو داره. تو کتاب راهیان توضیح داده که اگه بخواهیم سازگاری گره داشته باشیم، کافیه محدودیت های یکتایی رو حذف کنیم که اینجا محدودیت یکتایی نداریم و هر گره میتونه همون یک رنگ رو بگیره
به ازا k=3 هم درسته.
واسه اینکه سازگار مسیر باشه ، باید به ازا هر زوج مقدار معتبر برای دو گره، یک مقدار معتبر برای گره سوم باقی بماند
چون میدونیم هیچ زوج مقدار معتبری برای دو گره وجود نداره، پس مقدم غلط میشه و کل ترکیب درست میشه
اگه کسی بخواد این سوال رو بدون در نظر گرفتن ترکیب شرطی حل میکنه، خیلی راحت گزینه دو رو انتخاب میکنه
ارسال: #۳

(۰۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: سلام دوستان
به ازا k=3 هم درسته.
بله این درسته . تو کتاب راسل هم نوشته که در صورتی درسته که به ازای هر k-1 متغیر که انتساب سازگار صورت میگیره , یک مقدار سازگار همیشه بتونه برای k صورت بگیره که اینجا برای k=2 غلطه . یعنی به ازای هر انتسابی که برای k=1 انجام میگیره دیگه نمیتونیم متغیری رو به k=2 انتساب کنیم .
حالا k=3 هم طبق گفته شما درسته
۰
ارسال: #۴

میشه یه نفر این سوالو توضیح بده؟ منم هیچ ایده ای ندارم که چطوری گزینه چهار انتخاب میشه !!
ینی اگه این تو کنکور من میومد دویست درصد اشتباه میزدم با کمال اعتماد به نفس
ینی اگه این تو کنکور من میومد دویست درصد اشتباه میزدم با کمال اعتماد به نفس
۰
ارسال: #۷

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close