۰
subtitle
ارسال: #۱
Btree
خسته نباشید.توی pdf سوم ساختمان اقای یوسفی صفحه ۱۱ یه سوال داره که میخواد یه BTree درست کنه و گفته فرض کنید a<b<c<d. میشه بگید متن کامل سوال چیه و جوابشم یه توضیح بدید.
ممنون
ممنون
(۱۲ مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: یعنی تو شکل اولیه ما a,b,c,d رو توی نودها قرار ندادیم؟فقط شکل درخت هستش؟
(۱۲ مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۳۳ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: گرفتم چی شد.میشه توی مثال پایینش اون قسمت فاکتوریل رو هم یه توضیح بدیدخب حالا توو پایینی اول ریشه یعنی d میاد. بعد میدونیم که b a c مثل یه بسته ای هستن که باید حتما به همین ترتیب بیان(اما a و c میتونن جا به جاشن اما b حتما باید قبلشون بیاد). همینطور زیر درخت راستیه. همشون باید مثل اون بسته ای که کشیدم به ترتیب باشن( اما i میتونه یا بعد از h بیاد یا بعد از g یا بعد از f) اوهوم؟ خب ریشه که کلا باید اول بیاد. بغیر از ریشه ۸ دیتای دیگه هستن که حالتاش میشه ۸! اما طبق حرفی که واسه اون بسته ها گفتم، باید از بین حالات کمشون کنیم و دیگه اصل شمارشو این حرفاس. یس؟ اون ۲ هم که نوشتم برای جابه جاییه a و c هست. اون ۳ اخرم برای جابه جاییه i
(۱۳ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ق.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: اینم سوال دوم:
توی ساخت درخت دودویی با حداقل ارتفاع که ۱۰ نود داره یه بار با فرض کامل بودن درخت یه بار هم با فرض کامل نبودن درخت حل کردیم که این دو حالتو با هم جمع کردیم.درسته؟
(۱۳ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: سلام.توی پیاده سازی درخت دودویی با لیس پیوندی ما برای هر نودی ۲ تا اشاره گر چپ و راست میتونیم داشته باشیم.یعنی برای n نود ۲n اشاره گر داریم.از طرفی توی هر درخت با n نود n-1 یال هم دارم.حالا سوال من اینه این محاسبه ای که ما انجام دادیم :
2n−(n−1)=n1
تعداد لینک های تهی رو به دست اوردیم یا تعداد لینک های غیرتهی؟
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
سوال درهم سازی و btree سال ۹۳ | royaarabi | ۱۰ | ۵,۸۸۹ |
۲۰ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ آخرین ارسال: Ametrine |
|
ساختمان داده ها - Btree- سوال ۵۲ آزمون ۵۰٪ دوم پارسه -۹۲ | helena | ۸ | ۵,۸۴۶ |
۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ب.ظ آخرین ارسال: mehdi.m2 |
|
![]() |
btree | ابراهیم۱ | ۱ | ۱,۷۱۹ |
۰۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۱۴ ب.ظ آخرین ارسال: ۸Operation |