<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/">
	<channel>
		<title><![CDATA[تالار گفتمان مانشت - مشاوره  آزمون ارشد]]></title>
		<link>/forum/</link>
		<description><![CDATA[تالار گفتمان مانشت - /forum]]></description>
		<pubDate>Mon, 11 May 2026 09:22:39 +0000</pubDate>
		<generator>MyBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[آزمون کارشناسی ارشد 1405]]></title>
			<link>/forum/thread-40309.html</link>
			<pubDate>Mon, 02 Jun 2025 15:19:04 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-40309.html</guid>
			<description><![CDATA[آغاز مطالعه برای آزمون کارشناسی ارشد سال 1405.<br />
هماهنگی اعضا.<br />
بیان تجربیات.<br />
برنامه ریزی<br />
وسایر موارد جانبی آزمون.<br />
دوباره مانشت به عنوان اولین و قدیمی ترین مرجع مشاوره و انجمن کنکور کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[آغاز مطالعه برای آزمون کارشناسی ارشد سال 1405.<br />
هماهنگی اعضا.<br />
بیان تجربیات.<br />
برنامه ریزی<br />
وسایر موارد جانبی آزمون.<br />
دوباره مانشت به عنوان اولین و قدیمی ترین مرجع مشاوره و انجمن کنکور کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[جزوه ی خلاصه مدار های منطقی]]></title>
			<link>/forum/thread-40125.html</link>
			<pubDate>Sat, 25 Feb 2023 19:26:00 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-40125.html</guid>
			<description><![CDATA[دوستان سلام و وقت بخیر <br />
امیدوارم مطالعات خوبی رو تا اینجا پشت سر گذاشته باشید.<br />
خلاصه ای از درس مدار منطقی (فصل های ۱ تا۳) رو به پیوست براتون فرستادم.<br />
امیدوارم بتونه کمک کنه. <br />
موفق باشید. <br />
<br />
<font color="red"><br />
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها <a href="member.php?action=register"><strong>ثبت نام</strong></a> کنید.<br />
</font>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[دوستان سلام و وقت بخیر <br />
امیدوارم مطالعات خوبی رو تا اینجا پشت سر گذاشته باشید.<br />
خلاصه ای از درس مدار منطقی (فصل های ۱ تا۳) رو به پیوست براتون فرستادم.<br />
امیدوارم بتونه کمک کنه. <br />
موفق باشید. <br />
<br />
<font color="red"><br />
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها <a href="member.php?action=register"><strong>ثبت نام</strong></a> کنید.<br />
</font>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[چطور درصد زبانم رو به بالای ۹۰-۸۰ برسونم؟]]></title>
			<link>/forum/thread-40116.html</link>
			<pubDate>Wed, 04 Jan 2023 15:32:39 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-40116.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام وقت بخیر من دارم برای ارشد میخونم (ارشد میخوام تغییر رشته بدم). میخواستم از دوستانی که زبانشون قوی هست خواهش کنم یه راه حل بدن برای این سوالم که چطور درصد زبان رو از حدود ۷۰ به بالای ۹۰-۸۰ برسونم و فیکس کنم؟ تو آزمونای آزمایشی میانگین ۷۰ میزنم و بیشترین اش همون ۷۵ بود. تو کنکور گذشته ۶۵ زده بودم البته خب نخونده بودم اصلا.<br />
ممنون میشم از دوستان اگه هر ایده ای دارن بگن بدجور به این درصد زبان نیاز دارم چون رتبه ام رو خیلی جابجا میکنه. حدود ۲ ماه مونده تا کنکور.]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام وقت بخیر من دارم برای ارشد میخونم (ارشد میخوام تغییر رشته بدم). میخواستم از دوستانی که زبانشون قوی هست خواهش کنم یه راه حل بدن برای این سوالم که چطور درصد زبان رو از حدود ۷۰ به بالای ۹۰-۸۰ برسونم و فیکس کنم؟ تو آزمونای آزمایشی میانگین ۷۰ میزنم و بیشترین اش همون ۷۵ بود. تو کنکور گذشته ۶۵ زده بودم البته خب نخونده بودم اصلا.<br />
ممنون میشم از دوستان اگه هر ایده ای دارن بگن بدجور به این درصد زبان نیاز دارم چون رتبه ام رو خیلی جابجا میکنه. حدود ۲ ماه مونده تا کنکور.]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[بهترین منبع درسی و کلاس به صورت افلاین برای کنکور ارشد]]></title>
			<link>/forum/thread-40051.html</link>
			<pubDate>Tue, 02 Aug 2022 09:22:45 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-40051.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام بچها من میخام کنکور ارشد بدم پایه درسیمم متوسط زیاد قوی نیست <br />
برا درسا نظریه /ساختمان داده/طراحی الگوریتم/شبکه/سیستم عامل/هوش/گسسته /منطقی/معماری/پایگاه <br />
بنظرتون بهترین استاد که کلاس افلاین داره و درس میده کیه برای هر درس ؟ <br />
ممنون میشم راهنمایم کنید]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام بچها من میخام کنکور ارشد بدم پایه درسیمم متوسط زیاد قوی نیست <br />
برا درسا نظریه /ساختمان داده/طراحی الگوریتم/شبکه/سیستم عامل/هوش/گسسته /منطقی/معماری/پایگاه <br />
بنظرتون بهترین استاد که کلاس افلاین داره و درس میده کیه برای هر درس ؟ <br />
ممنون میشم راهنمایم کنید]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[ریاضی پایه رو چیکار کنم؟ میخوام تغییر رشته بدم به فیزیک]]></title>
			<link>/forum/thread-40027.html</link>
			<pubDate>Wed, 20 Apr 2022 06:42:00 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-40027.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام من ریاضی پایه ام خیلی ضعیفه (در حد فیزیک دبیرستان هم مشکل دارم) و میخوام ارشد رو فیزیک بخونم و میخوام کنکور ۱۴۰۲ بدم.<br />
سوالی که داشتم اینه که من بیام از رو کتاب‌های تکست بوک ریاضی رو بخونم؟ به فیزیک نظری علاقه دارم (ریاضی توش خیلی گسترده هست و ریاضی تسلط زیادی میخواد)<br />
از طرف دیگه دروس خود دانشگاه فعلی ام هم هست و دروس فیزیک هم که باید بخونم برای کنکور و مباحث ریاضی پایه هم هست.<br />
<br />
ویدیو‌های فرادرس رو دارم برای ریاضی پایه (ریاضی دبیرستان و ریاضی ۱و۲ دانشگاه با معادلات دیفرانسیل)<br />
ولی حس میکنم از رو ویدیو دیدن کامل یاد نمیگیرم و میخوام تکست بوک بخونم و مسائل هم حل کنم ولی حجم کتاب زیاده (برای ریاضی پایه دبیرستان حدود ۱۰۰۰) صفحه هست و برای ریاضی ۱و۲ حدود ۱۰۰۰ صفحه دیگه.<br />
<br />
من چیکار کنم؟ وسواس دارم ولی حس میکنم تنها ویدیو دیدن کافی نیست. از طرف دیگه برای بعضی مباحث از رو تکست بوک خوندم و عالی بود و دیدم به ریاضی عوض شد و لذت داره ولی بحث زمان هم هست که نمیرسم.<br />
<br />
ممنون میشم راهنمایی کنید. سال اخر دانشگاه هستم (ترم ۶ ام و ترم ۷ درس ام تموم میشه).]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام من ریاضی پایه ام خیلی ضعیفه (در حد فیزیک دبیرستان هم مشکل دارم) و میخوام ارشد رو فیزیک بخونم و میخوام کنکور ۱۴۰۲ بدم.<br />
سوالی که داشتم اینه که من بیام از رو کتاب‌های تکست بوک ریاضی رو بخونم؟ به فیزیک نظری علاقه دارم (ریاضی توش خیلی گسترده هست و ریاضی تسلط زیادی میخواد)<br />
از طرف دیگه دروس خود دانشگاه فعلی ام هم هست و دروس فیزیک هم که باید بخونم برای کنکور و مباحث ریاضی پایه هم هست.<br />
<br />
ویدیو‌های فرادرس رو دارم برای ریاضی پایه (ریاضی دبیرستان و ریاضی ۱و۲ دانشگاه با معادلات دیفرانسیل)<br />
ولی حس میکنم از رو ویدیو دیدن کامل یاد نمیگیرم و میخوام تکست بوک بخونم و مسائل هم حل کنم ولی حجم کتاب زیاده (برای ریاضی پایه دبیرستان حدود ۱۰۰۰) صفحه هست و برای ریاضی ۱و۲ حدود ۱۰۰۰ صفحه دیگه.<br />
<br />
من چیکار کنم؟ وسواس دارم ولی حس میکنم تنها ویدیو دیدن کافی نیست. از طرف دیگه برای بعضی مباحث از رو تکست بوک خوندم و عالی بود و دیدم به ریاضی عوض شد و لذت داره ولی بحث زمان هم هست که نمیرسم.<br />
<br />
ممنون میشم راهنمایی کنید. سال اخر دانشگاه هستم (ترم ۶ ام و ترم ۷ درس ام تموم میشه).]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[آزمون آزمایشی ارشد کدام موسسه را شرکت کنیم]]></title>
			<link>/forum/thread-39847.html</link>
			<pubDate>Tue, 03 Nov 2020 07:32:12 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-39847.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام <br />
دوستان وقت بخیر<br />
کم کم موسسات ثبت‌نام آزمون آزمایشی کنکور ارشد رو شروع کردند <br />
میخواستم بدونم دوستانی که ان شاء ا... دارند برای کنکور ارشد ۱۴۰۰ آماده میشوند کدوم موسسه رو انتخاب میکنند <br />
همچنین دوستانی که تجربه ای دارند لطف کنند بفرمایند،ضمنا در مورد تاریخ و نحوه ثبت نام ازمون سنجش هم راهنمایی کنید لطفا چون توی سایتش فقط برای ازمون سراسری ثبت نام هست<br />
لطفا دوستان دلیل انتخاب یا توصیه تون رو بفرمایید، من این موسسات رو میشناسم<br />
۱_ کافه‌تدریس <br />
۲_ دانشگاه خواجه نصیر <br />
۳_ سنجش<br />
۴_ پارسه<br />
۵_ مدرسان شریف <br />
۶_ ماهان<br />
<br />
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام <br />
دوستان وقت بخیر<br />
کم کم موسسات ثبت‌نام آزمون آزمایشی کنکور ارشد رو شروع کردند <br />
میخواستم بدونم دوستانی که ان شاء ا... دارند برای کنکور ارشد ۱۴۰۰ آماده میشوند کدوم موسسه رو انتخاب میکنند <br />
همچنین دوستانی که تجربه ای دارند لطف کنند بفرمایند،ضمنا در مورد تاریخ و نحوه ثبت نام ازمون سنجش هم راهنمایی کنید لطفا چون توی سایتش فقط برای ازمون سراسری ثبت نام هست<br />
لطفا دوستان دلیل انتخاب یا توصیه تون رو بفرمایید، من این موسسات رو میشناسم<br />
۱_ کافه‌تدریس <br />
۲_ دانشگاه خواجه نصیر <br />
۳_ سنجش<br />
۴_ پارسه<br />
۵_ مدرسان شریف <br />
۶_ ماهان<br />
<br />
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[غیرانتفاعی ابرار یا آزاد شهر قدس؟]]></title>
			<link>/forum/thread-39836.html</link>
			<pubDate>Mon, 26 Oct 2020 19:27:22 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-39836.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام دوستان<br />
هوش مصنوعی قبول شدم. غیرانتفاعی ابرار و آزاد شهرقدس. کدوم رو پیشنهاد میکنید برم؟ <br />
دانشگاه ابرار چجوریه؟ هزینه غیرانتفاعی چقدر میشه حدودا؟]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام دوستان<br />
هوش مصنوعی قبول شدم. غیرانتفاعی ابرار و آزاد شهرقدس. کدوم رو پیشنهاد میکنید برم؟ <br />
دانشگاه ابرار چجوریه؟ هزینه غیرانتفاعی چقدر میشه حدودا؟]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[هوش مجازی مالک اشتر]]></title>
			<link>/forum/thread-39823.html</link>
			<pubDate>Thu, 08 Oct 2020 07:39:48 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-39823.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام دوستان<br />
ممنون میشم راهنماییم کنید<br />
من هوش مجازی مالک اشتر قبول میشم<br />
آزاد تهران هم قبول میشم<br />
با توجه به اینکه الان همه کلاسا مجازی هست حداقل تا دوسال دیگه، و اینکه هوش مالک خب دانشگاه دولتیه، و پژوهش محوره میشه پروژه گرفت و برای دکترا مشکلی نداره، کدوم رو پیشنهاد میکنید؟<br />
کسی هست مجازی درس بخونه یا خونده باشه؟<br />
نظرم اینه خودم که مجازی مالک رو برم. هم دانشگاهش دولتیه اساتید بهترن هم شهریه ش کمتره.<br />
مدرک رو اگه بگید مجازی میخوره روش مهم نیست چون جایی برای استخدام نمیخوام ببرم. از لحاظ علمی برام مهمه که اونم میدونم دانشجوهای مجازی کسی کاری به کارشون نداره، خب من خودم تلاش میکنم و میخونم <br />
<br />
ممنون میشم نظراتتون رو بگید <br />
با توجه به اینکه متاهلم دختر ۴ ساله دارم، شاغلم، دوس دارم بخونم واسه سال بعد ولی بعید میدونم بتونم انقدری وقت بزارم که رتبه در حد روزانه تهران بیارم]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام دوستان<br />
ممنون میشم راهنماییم کنید<br />
من هوش مجازی مالک اشتر قبول میشم<br />
آزاد تهران هم قبول میشم<br />
با توجه به اینکه الان همه کلاسا مجازی هست حداقل تا دوسال دیگه، و اینکه هوش مالک خب دانشگاه دولتیه، و پژوهش محوره میشه پروژه گرفت و برای دکترا مشکلی نداره، کدوم رو پیشنهاد میکنید؟<br />
کسی هست مجازی درس بخونه یا خونده باشه؟<br />
نظرم اینه خودم که مجازی مالک رو برم. هم دانشگاهش دولتیه اساتید بهترن هم شهریه ش کمتره.<br />
مدرک رو اگه بگید مجازی میخوره روش مهم نیست چون جایی برای استخدام نمیخوام ببرم. از لحاظ علمی برام مهمه که اونم میدونم دانشجوهای مجازی کسی کاری به کارشون نداره، خب من خودم تلاش میکنم و میخونم <br />
<br />
ممنون میشم نظراتتون رو بگید <br />
با توجه به اینکه متاهلم دختر ۴ ساله دارم، شاغلم، دوس دارم بخونم واسه سال بعد ولی بعید میدونم بتونم انقدری وقت بزارم که رتبه در حد روزانه تهران بیارم]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[بهترین گرایش ها برای اپلای در مقطع دکتری]]></title>
			<link>/forum/thread-39773.html</link>
			<pubDate>Sun, 06 Sep 2020 12:14:54 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-39773.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام خدمت همه دوستان عزیز<br />
میخواستم از دوستانی که تجربه دارند و یا اطلاعاتی در این زمینه دارند خواهش کنم یک مقدار در مورد اولویت گرایش های ارشد مهندسی کامپیوتر برای اپلای توضیح بدن. یعنی کدوم گرایش رو انتخاب کنیم در ارشد که در نهایت بشه برای مقطع دکتری خارج از کشور اپلای کرد؟<br />
<span style="font-weight: bold;">هوش<br />
رایانش امن<br />
نرم افزار<br />
معماری <br />
شبکه</span><br />
<br />
راستی بازار کار ایران اصلا مد نظر نیست، فقط شرایط اپلای مد نظر هست<br />
<br />
و یک سوال دیگه اینکه از طریق دانشگاه های شهرستان هم میشه برای اپلای اقدام کرد؟<br />
صنعتی اصفهان- اصفهان- مشهد- شیراز کدوم یکی شرایط بهتری دارند؟<br />
<br />
با تشکر]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام خدمت همه دوستان عزیز<br />
میخواستم از دوستانی که تجربه دارند و یا اطلاعاتی در این زمینه دارند خواهش کنم یک مقدار در مورد اولویت گرایش های ارشد مهندسی کامپیوتر برای اپلای توضیح بدن. یعنی کدوم گرایش رو انتخاب کنیم در ارشد که در نهایت بشه برای مقطع دکتری خارج از کشور اپلای کرد؟<br />
<span style="font-weight: bold;">هوش<br />
رایانش امن<br />
نرم افزار<br />
معماری <br />
شبکه</span><br />
<br />
راستی بازار کار ایران اصلا مد نظر نیست، فقط شرایط اپلای مد نظر هست<br />
<br />
و یک سوال دیگه اینکه از طریق دانشگاه های شهرستان هم میشه برای اپلای اقدام کرد؟<br />
صنعتی اصفهان- اصفهان- مشهد- شیراز کدوم یکی شرایط بهتری دارند؟<br />
<br />
با تشکر]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[سوال در مورد سهمیه رتبه اولی]]></title>
			<link>/forum/thread-39772.html</link>
			<pubDate>Sun, 06 Sep 2020 12:05:18 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-39772.html</guid>
			<description><![CDATA[با سلام خدمت همه دوستان عزیز<br />
من سهمیه رتبه اولی دوره کارشناسی رو دارم و فرم مربوطه رو هم تکمیل کردم و به دانشگاه تحویل دادم<br />
الآن معدل فارغ التحصیلی من 17.62 هست.<br />
میخواستم بپرسم توی <span style="font-weight: bold;">قسمت اطلاعات داوطلب سایت سازمان سنجش که یک فیلد معدل هم داره</span>، من الآن باید <span style="font-weight: bold;">معدل فارغ التحصیلیم که 17.62</span> هست رو وارد کنم یا همون <span style="font-weight: bold;">میانگین نمرات تا تاریخ 98/11/30 که مثلا 17.40</span> هست رو باید بذارم بمونه!!!<br />
لطفا دوستان راهنمایی کنن<br />
میترسم اشتباه وارد کنم و مشکل پیش بیاد برام<br />
ممنون از همگی]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[با سلام خدمت همه دوستان عزیز<br />
من سهمیه رتبه اولی دوره کارشناسی رو دارم و فرم مربوطه رو هم تکمیل کردم و به دانشگاه تحویل دادم<br />
الآن معدل فارغ التحصیلی من 17.62 هست.<br />
میخواستم بپرسم توی <span style="font-weight: bold;">قسمت اطلاعات داوطلب سایت سازمان سنجش که یک فیلد معدل هم داره</span>، من الآن باید <span style="font-weight: bold;">معدل فارغ التحصیلیم که 17.62</span> هست رو وارد کنم یا همون <span style="font-weight: bold;">میانگین نمرات تا تاریخ 98/11/30 که مثلا 17.40</span> هست رو باید بذارم بمونه!!!<br />
لطفا دوستان راهنمایی کنن<br />
میترسم اشتباه وارد کنم و مشکل پیش بیاد برام<br />
ممنون از همگی]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[مشاوره برای ارشد]]></title>
			<link>/forum/thread-39749.html</link>
			<pubDate>Mon, 17 Aug 2020 12:04:39 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-39749.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام من قصد دارم برای ارشد رشته ی mbaبخونم اما نمیدونم برای کلاس از کدوم موسسه استفاده کنم و کتابای کدوم موسسه بهتره؟<br />
لطفا کمکم کنید]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام من قصد دارم برای ارشد رشته ی mbaبخونم اما نمیدونم برای کلاس از کدوم موسسه استفاده کنم و کتابای کدوم موسسه بهتره؟<br />
لطفا کمکم کنید]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[بعد 6 سال اومدم، ارشد مهندسی کامپیوتر کسی هست؟؟]]></title>
			<link>/forum/thread-39668.html</link>
			<pubDate>Fri, 15 May 2020 14:33:15 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-39668.html</guid>
			<description><![CDATA[با سلام و احترام<br />
<br />
بعد 6 سال من برگشتم میخوام ارشد بخونم،مهندسی کامپیوتر،درسها عوض شده تو رشته ها جا بجا شده ضریبهاو...<br />
<br />
لطفا منابع معرفی کنین<br />
سوالی که دارم اینه که درسهایی مثل ساختمان داده و سیستم عامل که مثل قبل تو رشته ما هستن از نظر محتوا تغییر کردن؟ میشه از کتابهای چندسال قبل استفاده کرد؟]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[با سلام و احترام<br />
<br />
بعد 6 سال من برگشتم میخوام ارشد بخونم،مهندسی کامپیوتر،درسها عوض شده تو رشته ها جا بجا شده ضریبهاو...<br />
<br />
لطفا منابع معرفی کنین<br />
سوالی که دارم اینه که درسهایی مثل ساختمان داده و سیستم عامل که مثل قبل تو رشته ما هستن از نظر محتوا تغییر کردن؟ میشه از کتابهای چندسال قبل استفاده کرد؟]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[حذف درس برای خواندن کنکور ارشد]]></title>
			<link>/forum/thread-39661.html</link>
			<pubDate>Tue, 12 May 2020 18:54:34 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-39661.html</guid>
			<description><![CDATA[درود <br />
با توجه به ضریب هر درس ،درجه سختیش،میزان حجیم بودن درس.....شما کدوم یکی از دروس تخصصی رو نمی خوانید<br />
لطفن دوستان نظرشونو بگن <br />
سپاس]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[درود <br />
با توجه به ضریب هر درس ،درجه سختیش،میزان حجیم بودن درس.....شما کدوم یکی از دروس تخصصی رو نمی خوانید<br />
لطفن دوستان نظرشونو بگن <br />
سپاس]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[جزوه ی خلاصه ی درس مدار منطقی]]></title>
			<link>/forum/thread-39614.html</link>
			<pubDate>Fri, 13 Mar 2020 03:55:56 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-39614.html</guid>
			<description><![CDATA[<span style="font-weight: bold;">دوستان عزیز<br />
سلام علیکم</span><br />
<br />
امیدوارم که حالتون خوب باشه و مطالعات خوبی رو گذرونده باشید. آنچه در ادامه در لینک پیوستی اومده، خلاصه ای از درس مدار منطقی برای آمادگی در کنکور هست. این خلاصه حاوی تعدادزیادی نکته ی کلیدی هست که براتون قرار دادم. <br />
<br />
ان شاء لله که مفید واقع بشه.<br />
موفق باشید<br />
<br />
<span style="font-weight: bold;">لینک</span> : <font color="red"><br />
</font>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="font-weight: bold;">دوستان عزیز<br />
سلام علیکم</span><br />
<br />
امیدوارم که حالتون خوب باشه و مطالعات خوبی رو گذرونده باشید. آنچه در ادامه در لینک پیوستی اومده، خلاصه ای از درس مدار منطقی برای آمادگی در کنکور هست. این خلاصه حاوی تعدادزیادی نکته ی کلیدی هست که براتون قرار دادم. <br />
<br />
ان شاء لله که مفید واقع بشه.<br />
موفق باشید<br />
<br />
<span style="font-weight: bold;">لینک</span> : <font color="red"><br />
</font>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[ترجیح رشته مورد علاقه یا انتخاب دانشگاه قوی تر]]></title>
			<link>/forum/thread-39515.html</link>
			<pubDate>Fri, 06 Dec 2019 02:06:31 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-39515.html</guid>
			<description><![CDATA[پست خودم رو پاک کردم چون بعضی از پاسخ هام پاک شدن توسط ادمین]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[پست خودم رو پاک کردم چون بعضی از پاسخ هام پاک شدن توسط ادمین]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[منابع یوسفی تو ارشد اصلا جالب نیستن]]></title>
			<link>/forum/thread-39514.html</link>
			<pubDate>Thu, 05 Dec 2019 01:06:22 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-39514.html</guid>
			<description><![CDATA[پست خودم رو پاک کردم چون بعضی از پاسخ هام پاک شدن توسط ادمین]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[پست خودم رو پاک کردم چون بعضی از پاسخ هام پاک شدن توسط ادمین]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[فوری : چطور در جو کنکور و درس خوندن میمونید؟]]></title>
			<link>/forum/thread-39509.html</link>
			<pubDate>Sat, 30 Nov 2019 07:50:21 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-39509.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام . <br />
مخواستم از شما سوال کنم  در مورد اینکه چه کار میکنید<br />
 تا در شرایط و جو و حال وهوای کنکور و درس خوندن بمونید و خودتون رو هر روز برای درس خوندن شارژ نگه میدارید ؟]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام . <br />
مخواستم از شما سوال کنم  در مورد اینکه چه کار میکنید<br />
 تا در شرایط و جو و حال وهوای کنکور و درس خوندن بمونید و خودتون رو هر روز برای درس خوندن شارژ نگه میدارید ؟]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[فیلم ۵ تا از دروس]]></title>
			<link>/forum/thread-39462.html</link>
			<pubDate>Sat, 12 Oct 2019 09:29:25 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-39462.html</guid>
			<description><![CDATA[دوستان واسه درسای <br />
کسسته ، ساختمان داده،‌طراحی الگوریتم<br />
نظریه زبان و کامپایلر<br />
بهترین فیلمهای موجود چیا هستن؟<br />
این درسا رو یادم رفته و نیاز دارم حتما اولش فیلم ببینم بعد برم سراغ کتاب<br />
فیلمای مکتبخونه آیا خوبن؟ یا کنکوری نگفتن و وقت الکی هدر میدن؟<br />
لطفا زودتر راهنماییم کنید دارم عقب میفتم همینجوری]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[دوستان واسه درسای <br />
کسسته ، ساختمان داده،‌طراحی الگوریتم<br />
نظریه زبان و کامپایلر<br />
بهترین فیلمهای موجود چیا هستن؟<br />
این درسا رو یادم رفته و نیاز دارم حتما اولش فیلم ببینم بعد برم سراغ کتاب<br />
فیلمای مکتبخونه آیا خوبن؟ یا کنکوری نگفتن و وقت الکی هدر میدن؟<br />
لطفا زودتر راهنماییم کنید دارم عقب میفتم همینجوری]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[نحوه مطالعه دروس...راهنمایی لطفا...]]></title>
			<link>/forum/thread-39461.html</link>
			<pubDate>Sat, 12 Oct 2019 07:46:00 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-39461.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام دوستان. ممنون میشم راهنماییم کنید<br />
من تازه شروع کردم به خوندن برای ارشد نرم افزار و حدود ۱۰ ساله از درس دور افتادم.<br />
برنامه ریزیم به این صورته که توی ریاضیا فقط گسسته بخونم.<br />
زبانم خوبه و بازم تقویتش میکنم<br />
در دروس تخصصی،‌میخوام اول گسسته و داده و طراحی الگوریتم چون هم دروس مهمی هستن و هم به هم مربوطن رو الان شروع کنم و چون خیلی چیزا یادم رفته، همین اول کار کتاب سختمهُ فیلمای مکتب خونه رو دان کردم ببینم. حدود ۳ ماه وقت میخوام بزارم واسه این ۳ تا درس با فیلم و کتاب. بعدش برم سراغ فیلمای نظریه و کامپایلر،‌این دوتا درس رو بخونم. بعدش شبکه و سیستم و پایگاه داده<br />
منطقی و معماری هم حذف کنم. هوش رو نمیدونم هنوز احتمالا اینم حذف کنم.<br />
آیا با این برنامه موافق هستید؟ میشه راهنماییم کنید لطفا<br />
البته تو بهترین حالت هم میتونم نهایت روزی ۲ ساعت وقت بزارم. غیر از زبان،‌زبان جزو برنامه هرروزم هست توی طول روز]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام دوستان. ممنون میشم راهنماییم کنید<br />
من تازه شروع کردم به خوندن برای ارشد نرم افزار و حدود ۱۰ ساله از درس دور افتادم.<br />
برنامه ریزیم به این صورته که توی ریاضیا فقط گسسته بخونم.<br />
زبانم خوبه و بازم تقویتش میکنم<br />
در دروس تخصصی،‌میخوام اول گسسته و داده و طراحی الگوریتم چون هم دروس مهمی هستن و هم به هم مربوطن رو الان شروع کنم و چون خیلی چیزا یادم رفته، همین اول کار کتاب سختمهُ فیلمای مکتب خونه رو دان کردم ببینم. حدود ۳ ماه وقت میخوام بزارم واسه این ۳ تا درس با فیلم و کتاب. بعدش برم سراغ فیلمای نظریه و کامپایلر،‌این دوتا درس رو بخونم. بعدش شبکه و سیستم و پایگاه داده<br />
منطقی و معماری هم حذف کنم. هوش رو نمیدونم هنوز احتمالا اینم حذف کنم.<br />
آیا با این برنامه موافق هستید؟ میشه راهنماییم کنید لطفا<br />
البته تو بهترین حالت هم میتونم نهایت روزی ۲ ساعت وقت بزارم. غیر از زبان،‌زبان جزو برنامه هرروزم هست توی طول روز]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[آموزش های تصویری دروس ارشد نرم افزار]]></title>
			<link>/forum/thread-39459.html</link>
			<pubDate>Fri, 11 Oct 2019 19:18:36 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-39459.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام دوستان عزیز<br />
من شروع کردم به خوندن برای ارشد نرم افزار.حدود ۱۰ ساله فارغ التحصیل شدم و خیلی از درس دور افتادم. کتابهای مدرسان رو دارم الان دارم از رو اونا میخونم ولی خب خیلی چیزا یادم رفته و وقتی متوجه نمیشم، فیلماشو تو یوتیوب میبینم کلی کمکم میکنه.<br />
از دوستای گلم خواهشی که داشتم اینکه اگه فایل تصویری تدریس خوب تو هرکدوم از دروس داشتن، ممنون میشم برام بفرستن چون فیلمای یوتیوب هم محدود هست و من خودم چون ۱۰ ساله از همه چی دور افتادم کسی هم آشنا ندارم و نمیشناسم جایی که بتونم فیلماهی تدریس رو بگیرم. ناچارا اومدم اینجا گفتم باز شاید شما بتونید کمکم کنید.<br />
یه دنیا ممنون]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام دوستان عزیز<br />
من شروع کردم به خوندن برای ارشد نرم افزار.حدود ۱۰ ساله فارغ التحصیل شدم و خیلی از درس دور افتادم. کتابهای مدرسان رو دارم الان دارم از رو اونا میخونم ولی خب خیلی چیزا یادم رفته و وقتی متوجه نمیشم، فیلماشو تو یوتیوب میبینم کلی کمکم میکنه.<br />
از دوستای گلم خواهشی که داشتم اینکه اگه فایل تصویری تدریس خوب تو هرکدوم از دروس داشتن، ممنون میشم برام بفرستن چون فیلمای یوتیوب هم محدود هست و من خودم چون ۱۰ ساله از همه چی دور افتادم کسی هم آشنا ندارم و نمیشناسم جایی که بتونم فیلماهی تدریس رو بگیرم. ناچارا اومدم اینجا گفتم باز شاید شما بتونید کمکم کنید.<br />
یه دنیا ممنون]]></content:encoded>
		</item>
	</channel>
</rss>