<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/">
	<channel>
		<title><![CDATA[تالار گفتمان مانشت - مصاحبه های استخدامی]]></title>
		<link>/forum/</link>
		<description><![CDATA[تالار گفتمان مانشت - /forum]]></description>
		<pubDate>Mon, 11 May 2026 00:13:42 +0000</pubDate>
		<generator>MyBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[استخدامی تامین اجتماعی ۱۴۰۱ الی ۱۴۰۲]]></title>
			<link>/forum/thread-40113.html</link>
			<pubDate>Tue, 13 Dec 2022 19:19:06 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-40113.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام دوستان امروز سه هفته از تحویل مدارک به تامین اجتماعی میگذره کسی دعوت به مصاحبه شده ایا ؟؟]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام دوستان امروز سه هفته از تحویل مدارک به تامین اجتماعی میگذره کسی دعوت به مصاحبه شده ایا ؟؟]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[مصاحبه جذب مدرس دانشگاه علمی و کاربردی]]></title>
			<link>/forum/thread-39712.html</link>
			<pubDate>Thu, 09 Jul 2020 08:11:54 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-39712.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام. وقت بخیر.<br />
برای هفته آینده مصاحبه جذب مدرس دانشگاه علمی و کاربردی به صورت آنلاین دعوت شدم. کسی از دوستان تجربه مصاحبه این دانشگاه رو داره؟ رشته من مکانیک هست. میدونید چه سوالاتی پرسیده میشده در مصاحبه؟؟؟]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام. وقت بخیر.<br />
برای هفته آینده مصاحبه جذب مدرس دانشگاه علمی و کاربردی به صورت آنلاین دعوت شدم. کسی از دوستان تجربه مصاحبه این دانشگاه رو داره؟ رشته من مکانیک هست. میدونید چه سوالاتی پرسیده میشده در مصاحبه؟؟؟]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[اثبات بومی بودن]]></title>
			<link>/forum/thread-39530.html</link>
			<pubDate>Thu, 19 Dec 2019 23:11:47 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-39530.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام دوستان بنده یه آزمون استخدامی شرکت کرده بودم دعوت به مصاحبه شدم واسه اثبات بومی بودن گفتن باید نامه فرمانداری واسشون ببرم مبنی بر اقامت بیش از سه سال در آن استان. کسی تجربه مشابهی داره راهنمایی کنه؟ چکار باید بکنم دقیقا؟]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام دوستان بنده یه آزمون استخدامی شرکت کرده بودم دعوت به مصاحبه شدم واسه اثبات بومی بودن گفتن باید نامه فرمانداری واسشون ببرم مبنی بر اقامت بیش از سه سال در آن استان. کسی تجربه مشابهی داره راهنمایی کنه؟ چکار باید بکنم دقیقا؟]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[در مصاحبه برنامه نویس سیستم از چه می پرسند؟؟؟]]></title>
			<link>/forum/thread-39166.html</link>
			<pubDate>Wed, 06 Feb 2019 04:21:00 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-39166.html</guid>
			<description><![CDATA[با عرض سلام<br />
در مصاحبه های تخصصی برنامه نویس سیستم از چه می پرسند ؟؟؟<br />
آیا باید به یک زبان برنا مه نویسی خاصی تسلط داشت یا هر زبانی مشکلی ندارد ؟؟؟؟<br />
مثلا من اندروید رو تا حدودی مسلط هستم برم کافیه یا برم مثلا زبان دیگری یاد بگیرم؟؟؟]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[با عرض سلام<br />
در مصاحبه های تخصصی برنامه نویس سیستم از چه می پرسند ؟؟؟<br />
آیا باید به یک زبان برنا مه نویسی خاصی تسلط داشت یا هر زبانی مشکلی ندارد ؟؟؟؟<br />
مثلا من اندروید رو تا حدودی مسلط هستم برم کافیه یا برم مثلا زبان دیگری یاد بگیرم؟؟؟]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[دانشگاه اطلاعات]]></title>
			<link>/forum/thread-39015.html</link>
			<pubDate>Fri, 09 Nov 2018 15:23:51 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-39015.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام.کسی تا حالا دعوت شده به این دانشگاه؟؟؟از شماره خصوصی بهش زنگ بزنن؟]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام.کسی تا حالا دعوت شده به این دانشگاه؟؟؟از شماره خصوصی بهش زنگ بزنن؟]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[در مصاحبه کارشناس تحلیل گر سیستم چه می پرسند؟]]></title>
			<link>/forum/thread-38878.html</link>
			<pubDate>Sat, 22 Sep 2018 17:03:12 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-38878.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام دوستان<br />
<br />
چند روز دیگه مصاحبه در رشته کارشناس تحلیل گر سیستم دارم و اصلا نیمدونم چی بخونم؟<br />
<br />
دوستان عزیز ی که قبلا تجربه مصاحبه داشتن  لطفا یک راهنمایی در مورد سوالاتی که در مصاحبه حضوری تخصصی میپرسن بفرمایند.<br />
<br />
ممنون]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام دوستان<br />
<br />
چند روز دیگه مصاحبه در رشته کارشناس تحلیل گر سیستم دارم و اصلا نیمدونم چی بخونم؟<br />
<br />
دوستان عزیز ی که قبلا تجربه مصاحبه داشتن  لطفا یک راهنمایی در مورد سوالاتی که در مصاحبه حضوری تخصصی میپرسن بفرمایند.<br />
<br />
ممنون]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[سوالات روانشناسی که در مصاحبه پرسیده میشه]]></title>
			<link>/forum/thread-38682.html</link>
			<pubDate>Wed, 27 Jun 2018 14:18:35 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-38682.html</guid>
من قراره یه مصاحبه برای یه سازمان دولتی شرکت کنم از طرفی اولین مصاحبه ای هست که شرکت میکنم میخواستم از دوستان کمک بگیرم که در جواب سوالات روانشناسی زیر چی بگم بهتره که هم کلیشه ای نباشه و هم مورد قبول باشه؟؟ Huh<br />
<br />
شغل قبولی --&gt; کارشناس شبکه ، رشته تحصیلی --&gt; مهندسی نرم افزار<br />
<br />
۱/ آیا ادم مسولیت پذیری هستی؟مسولیت پذیری یعنی چی؟<br />
۲/ اگه قبول نشی چیکار میکنی؟<br />
۳/ اگه مافوقت کار غیر قانونی انجام بده چکار میکنی؟<br />
۴/ اگه ارباب رجوع عصبانی باشه و بد برخورد کنه تو چکار میکنی؟<br />
۵/ اگه قبول بشی حاضری هر پستی که خالی بود بری؟حتی خیلی پایین تر ازین ؟<br />
۶/ قصد تغییر شغل یا ادامه تحصیل نداری؟ در آینده<br />
۷/ تعریف این شغل(کارشناس شبکه) و وظایفش؟<br />
۸/ چرا می خوای این کاری که داری (شرکت خصوصی که درحال حاضر مشغول به کارم) رو رها کنی؟<br />
۰]]></description>
من قراره یه مصاحبه برای یه سازمان دولتی شرکت کنم از طرفی اولین مصاحبه ای هست که شرکت میکنم میخواستم از دوستان کمک بگیرم که در جواب سوالات روانشناسی زیر چی بگم بهتره که هم کلیشه ای نباشه و هم مورد قبول باشه؟؟ Huh<br />
<br />
شغل قبولی --&gt; کارشناس شبکه ، رشته تحصیلی --&gt; مهندسی نرم افزار<br />
<br />
۱/ آیا ادم مسولیت پذیری هستی؟مسولیت پذیری یعنی چی؟<br />
۲/ اگه قبول نشی چیکار میکنی؟<br />
۳/ اگه مافوقت کار غیر قانونی انجام بده چکار میکنی؟<br />
۴/ اگه ارباب رجوع عصبانی باشه و بد برخورد کنه تو چکار میکنی؟<br />
۵/ اگه قبول بشی حاضری هر پستی که خالی بود بری؟حتی خیلی پایین تر ازین ؟<br />
۶/ قصد تغییر شغل یا ادامه تحصیل نداری؟ در آینده<br />
۷/ تعریف این شغل(کارشناس شبکه) و وظایفش؟<br />
۸/ چرا می خوای این کاری که داری (شرکت خصوصی که درحال حاضر مشغول به کارم) رو رها کنی؟<br />
۰]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[کمک فوری برای مصاحبه استخدامی رشته هنراموزی کامپیوتر]]></title>
			<link>/forum/thread-37850.html</link>
			<pubDate>Fri, 13 Oct 2017 18:04:55 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-37850.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام دوستان <br />
ازمون استخدامی متمرکز دستگاه اجرایی_اموزش پرورش_رشته هنراموزی کامپیوتر قبول شدم<br />
۴ روز دیگه مصاحبه دارم، میدونم مصاحبشون از دوبخش عمومی و تخصصی تشکیل میشه،<br />
بخش عمومی رو تقریبا میدونم چی بخونم، <br />
واسه بخش تخصصی خواهش میکنم هرکی میتونه کمکم کنه و بگه درمورد چه چیزایی میپرسن<br />
هرکی هرچی میدونه بگه ممنون میشم]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام دوستان <br />
ازمون استخدامی متمرکز دستگاه اجرایی_اموزش پرورش_رشته هنراموزی کامپیوتر قبول شدم<br />
۴ روز دیگه مصاحبه دارم، میدونم مصاحبشون از دوبخش عمومی و تخصصی تشکیل میشه،<br />
بخش عمومی رو تقریبا میدونم چی بخونم، <br />
واسه بخش تخصصی خواهش میکنم هرکی میتونه کمکم کنه و بگه درمورد چه چیزایی میپرسن<br />
هرکی هرچی میدونه بگه ممنون میشم]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[داوطلب كنكور ارشدي كه معلم شد]]></title>
			<link>/forum/thread-37009.html</link>
			<pubDate>Mon, 17 Apr 2017 19:38:28 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-37009.html</guid>
خوبید ؟<br />
دلم واسه اینجا حسابی تنگ شده بود<br />
واسه حرص خوردنای قضیه انتقال شبکه و امنیت<br />
واسه بحث سر خوب و بد بودن ازمون های موسسات<br />
واسه دعواهای اساتید کنکوری و جبهه گرفتنامون<br />
<br />
خواستم بگم کسی که یه روز ارزو داشت بره تهران و ارشدش رو توی دانشگاه های تهران بگیره، حالا داره میره تهران اما نه به عنوان دانشجوی کارشناسی ارشد، به عنوان یه هنرآموز و معلم داره میره دانشگاه شهید رجایی تا دوره بدو استخدامش رو طی کنه<br />
با خواست خدا و دعای مادرم و تلاش خودم توی آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کردم و قبول شدم، مصاحبه و گزینش رو هم پشت سر گذاشتم، معرفی نامه به دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی رو هفته دیگه بهم میدن<br />
<br />
خواستم بگم اگر تلاش کنید اگر زحمت بکشید حتما به خواسته اتون میرسید<br />
<br />
براتون آرزوی موفقیت می کنم<br />
<br />
حق نگهدارتون<br />
<br />
<br />
Sent from my iPad using Tapatalk]]></description>
خوبید ؟<br />
دلم واسه اینجا حسابی تنگ شده بود<br />
واسه حرص خوردنای قضیه انتقال شبکه و امنیت<br />
واسه بحث سر خوب و بد بودن ازمون های موسسات<br />
واسه دعواهای اساتید کنکوری و جبهه گرفتنامون<br />
<br />
خواستم بگم کسی که یه روز ارزو داشت بره تهران و ارشدش رو توی دانشگاه های تهران بگیره، حالا داره میره تهران اما نه به عنوان دانشجوی کارشناسی ارشد، به عنوان یه هنرآموز و معلم داره میره دانشگاه شهید رجایی تا دوره بدو استخدامش رو طی کنه<br />
با خواست خدا و دعای مادرم و تلاش خودم توی آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کردم و قبول شدم، مصاحبه و گزینش رو هم پشت سر گذاشتم، معرفی نامه به دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی رو هفته دیگه بهم میدن<br />
<br />
خواستم بگم اگر تلاش کنید اگر زحمت بکشید حتما به خواسته اتون میرسید<br />
<br />
براتون آرزوی موفقیت می کنم<br />
<br />
حق نگهدارتون<br />
<br />
<br />
Sent from my iPad using Tapatalk]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[در مورد مرکز عالی گزینش ریاست جمهوری چیزی شنیدید؟]]></title>
			<link>/forum/thread-34785.html</link>
			<pubDate>Wed, 22 Jun 2016 11:30:32 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-34785.html</guid>
می خواستم بدونم کسی تاحالا اسمی از این نهاد شنیده؟<br />
فقط یک سایت هم با این عنوان در اینترنت هست:<br />
<font color="red"><br />
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها <a href="member.php?action=register"><strong>ثبت نام</strong></a> کنید.<br />
</font>]]></description>
می خواستم بدونم کسی تاحالا اسمی از این نهاد شنیده؟<br />
فقط یک سایت هم با این عنوان در اینترنت هست:<br />
<font color="red"><br />
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها <a href="member.php?action=register"><strong>ثبت نام</strong></a> کنید.<br />
</font>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[دعوت به مصاحبه ازمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی]]></title>
			<link>/forum/thread-31664.html</link>
			<pubDate>Tue, 28 Jul 2015 20:36:56 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-31664.html</guid>
			<description><![CDATA[کسی اطلاع داره کی نتایج مربوط به دعوت به مصاحبه تا سه برابر ظرفیت که گفته بودن، اعلام میشه؟]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[کسی اطلاع داره کی نتایج مربوط به دعوت به مصاحبه تا سه برابر ظرفیت که گفته بودن، اعلام میشه؟]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[مصاحبه  تخصصی  استخدامی ادرات رشته نرم افزار]]></title>
			<link>/forum/thread-31577.html</link>
			<pubDate>Fri, 17 Jul 2015 16:42:36 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-31577.html</guid>
			<description><![CDATA[باسلام<br />
ازدوستان کسی درمورد مصاحبه  تخصصی  استخدامی نرم افزار اطلاعی داره<br />
میگن اصطلاحات زبان های برنامه نویسی وشبکه رامی پرسنددوستان می توانندیک کتاب جامع معرفی کنندکه شامل تمام اصطلاحات زبانهای برنامه نویسی باشه]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[باسلام<br />
ازدوستان کسی درمورد مصاحبه  تخصصی  استخدامی نرم افزار اطلاعی داره<br />
میگن اصطلاحات زبان های برنامه نویسی وشبکه رامی پرسنددوستان می توانندیک کتاب جامع معرفی کنندکه شامل تمام اصطلاحات زبانهای برنامه نویسی باشه]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[مصاحبه راهبر پایگاه داده]]></title>
			<link>/forum/thread-29966.html</link>
			<pubDate>Sat, 18 Apr 2015 09:06:44 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-29966.html</guid>
			<description><![CDATA[با سلام<br />
برای عنوان شغلی راهبر پایگاه داده در مصاحبه چه مواردی را باید بلد بود؟]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[با سلام<br />
برای عنوان شغلی راهبر پایگاه داده در مصاحبه چه مواردی را باید بلد بود؟]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[اآگهی استخدام در یک پژوهشکده معتبر وابسته به دانشگاه امیرکبیر]]></title>
			<link>/forum/thread-29395.html</link>
			<pubDate>Sat, 14 Feb 2015 04:54:53 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-29395.html</guid>
			<description><![CDATA[« دعوت به همکاری » <br />
یک پژوهشکده معتبر وابسته به دانشگاه امیرکبیر(پلی تکنیک تهران) در راستای انجام چند پروژه ملی در نظر دارد از میان علاقمندان، تعدادی برنامه‌نویس و یک نفر را به عنوان طراح و گرافیست (جهت انجام کارهای گرافیکی طراحی نرم افزار) دعوت به همکاری نماید. این پژوهشکده از واجدین شرایط به شرح ذیل دعوت به همکاری می‌نماید:<br />
1-دانشجو یا فارغ‌التحصیل کارشناسی یا کارشناسی ارشد<br />
2- مسلط به مفاهیم برنامه‌نویسی شی‌گراء و زبان جاوا (برای برنامه نویس)<br />
3-ترجیحا آشنا به فریم‌ورک‌های RCP و SWT (برای برنامه نویس)<br />
4- آشنا به گرافیک نرم افزار  و مسلط به فتوشاپ (برای گرافیست)<br />
<br />
متقاضیان رزومه خود را به ایمیل  salehi_sara@aut.ac.ir ارسال نمایند. <br />
<br />
برای ارسال درخواست خود حتما موارد زیر را رعایت کنید :<br />
•	حتما در قسمت subject ایمیل ارسالی عبارت "درخواست استخدام " را ذکر نمایید.<br />
•	متقاضیان گرافیست در صورت امکان نمونه ای از کارهای گرافیکی خود (به ویژه نمونه کارهای گرافیک طراحی نرم افزار) را نیز ضمیمه تقاضای خود نمایند.]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[« دعوت به همکاری » <br />
یک پژوهشکده معتبر وابسته به دانشگاه امیرکبیر(پلی تکنیک تهران) در راستای انجام چند پروژه ملی در نظر دارد از میان علاقمندان، تعدادی برنامه‌نویس و یک نفر را به عنوان طراح و گرافیست (جهت انجام کارهای گرافیکی طراحی نرم افزار) دعوت به همکاری نماید. این پژوهشکده از واجدین شرایط به شرح ذیل دعوت به همکاری می‌نماید:<br />
1-دانشجو یا فارغ‌التحصیل کارشناسی یا کارشناسی ارشد<br />
2- مسلط به مفاهیم برنامه‌نویسی شی‌گراء و زبان جاوا (برای برنامه نویس)<br />
3-ترجیحا آشنا به فریم‌ورک‌های RCP و SWT (برای برنامه نویس)<br />
4- آشنا به گرافیک نرم افزار  و مسلط به فتوشاپ (برای گرافیست)<br />
<br />
متقاضیان رزومه خود را به ایمیل  salehi_sara@aut.ac.ir ارسال نمایند. <br />
<br />
برای ارسال درخواست خود حتما موارد زیر را رعایت کنید :<br />
•	حتما در قسمت subject ایمیل ارسالی عبارت "درخواست استخدام " را ذکر نمایید.<br />
•	متقاضیان گرافیست در صورت امکان نمونه ای از کارهای گرافیکی خود (به ویژه نمونه کارهای گرافیک طراحی نرم افزار) را نیز ضمیمه تقاضای خود نمایند.]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[مصاحبه تامین اجتماعی کارشناس فرابری داده ها آزمون استخدامی سال 93]]></title>
			<link>/forum/thread-27507.html</link>
			<pubDate>Tue, 25 Nov 2014 06:09:04 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-27507.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام.<br />
من آزمون کتبی تامین اجتماعی رو واسه کارشناسی فرابری داده قبول شدم، امروز باهام تماس گرفتن واسه مصاحبه و گزینش. از دوستان کسایی که از نحوه مصاحبه این سازمان اطلاع دارن ممنون میشم اگه من و راهنمایی کنند.]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام.<br />
من آزمون کتبی تامین اجتماعی رو واسه کارشناسی فرابری داده قبول شدم، امروز باهام تماس گرفتن واسه مصاحبه و گزینش. از دوستان کسایی که از نحوه مصاحبه این سازمان اطلاع دارن ممنون میشم اگه من و راهنمایی کنند.]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[واسه استخدامی به عنوان برنامه نویس phpتوی مصاحبه علمی چه سوالایی میشه؟]]></title>
			<link>/forum/thread-27104.html</link>
			<pubDate>Wed, 05 Nov 2014 07:54:59 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-27104.html</guid>
			<description><![CDATA[لطفا راهنماییم کنید]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[لطفا راهنماییم کنید]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[سوالاتی که تو مصاحبه ،برای عنوان شغلی  اپراتور (قوه قضاییه) ممکنه بپرسن؟]]></title>
			<link>/forum/thread-23219.html</link>
			<pubDate>Mon, 14 Apr 2014 15:00:13 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-23219.html</guid>
			<description><![CDATA[دوستان به نظر شما تو مصاحبه ی قوه ی قضاییه واسه عنوان شغلی اپراتور از چه چیزایی می پرسن؟<br />
اگه در موارد دیگه هم چیزی به ذهنتون میرسه لطفا راهنمایی کنید؛ کلا از تمام مباحث؛ از سوالای مربوط به کامپیوتر تا مسایل روز و....<br />
ممنونم]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[دوستان به نظر شما تو مصاحبه ی قوه ی قضاییه واسه عنوان شغلی اپراتور از چه چیزایی می پرسن؟<br />
اگه در موارد دیگه هم چیزی به ذهنتون میرسه لطفا راهنمایی کنید؛ کلا از تمام مباحث؛ از سوالای مربوط به کامپیوتر تا مسایل روز و....<br />
ممنونم]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[آشنایی با فنون اجرای مصاحبه شغلی]]></title>
			<link>/forum/thread-20188.html</link>
			<pubDate>Wed, 27 Nov 2013 12:08:02 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-20188.html</guid>
			<description><![CDATA[متداول‌ترین سبک بررسی توانمندی‌های علمی مهارتی هر فرد برای احراز عناوین شغلی جدید از طریق اجرای فرآیند مصاحبه صورت می‌گیرد.<br />
اگرچه مصاحبه شغلی، رفتار اجتماعی افراد را فقط به طور غیرمستقیم، بر مبنای عکس‌العمل آن‌ها به پرسش‌ها می‌سنجد، به نظر می‌رسد با تکنیک‌هایی چون مشاهده و یا آزمایش ممکن است بتوان شخصیت آنان را در گروه‌های کوچک به طور مستقیم و واقعی‌تر بررسی کرد.<br />
اما در گروه‌های بزرگتر، هنگامی که مقایسه نسبتاً دقیق رفتار گروه‌ها با یکدیگر مطرح می‌شود باید مقیاس‌های دقیق، قابل اطمینان و هماهنگی برای مقایسه و سنجش آنان با یکدیگر یافت که در مجموع مصاحبه در بیشتر موارد به این هدف ایده‌آل نزدیک‌تر است.<br />
<br />
<span style="font-weight: bold;"><span style="color: #C71585;">مصاحبه</span></span><br />
مصاحبه ارتباطی طراحی شده، هدف‌دار، رودررو و نیازمند به تصمیم‌گیری است که طرفین در آن حضور دارند و هر دو برای دستیابی به اهدافی متفاوت اما همسو در یک معیار سازمانی تعریف شده به گفت‌و گو می‌نشینند.<br />
مصاحبه صحنه تبلور آموخته‌ها در کنار سـایر رقیبان و کانونی برای ارزشیابی مهارت‌هاست. آزمون‌ها قواعد خاصی ندارند و در هر شرکت به طور جداگانه و به سبک‌های مختلف اجرا می‌شوند. از این منظر دقایق مصاحبه هم می‌تواند لحظاتی فوق‌العاده استرس‌آور و بسیار طاقت‌فرســا تلقی شــــــود و هم مطلوب و موفقیت آمیز باشد. تمام این مراحل بستگی به نگرش و دیدگاه شما دارد، نکته قابل توجه این است که خود شــــما چه تعریفی از مصاحبه دارید؟ به دلیل اینکه هر آنچه که تصور کنید و بیندیشید همان اتفاق خواهد افتاد. بنابراین این امتحان را انجام دهید و از نتیجه آن لذت ببرید. مصاحبه را یک رویداد ساده مانند بسیاری از رویدادهای دیگر زندگیتان فرض کنید و آنرا فرصتی برای کسب یک تجربه نو بدانید. از پذیرفته نشدن در مصاحبه نهراسید و به فکر اجرای راهکارهای جدید باشید.<br />
به عبارت دیگر مصاحبه‌کننده طی برنامه‌ای معین به وسیله پرسش‌هایی از قبل طراحی شده، به واکاوی شخصیت داوطلبان، صحت گفته‌های آنان در برگه‌های رزومه و سنجش مهارت‌های علمی و عملی آنان می‌پردازد. مهم‌ترین بخش‌ها و اهداف مصاحبه شغلی را موارد زیر تشکیل می‌دهند:<br />
* در آغاز باید اهداف و برنامه‌های کلی سازمان نیروپذیر و پرسش‌ها کاملا کارشناسی و بررسی شوند.<br />
* پرسش‌ها کاملا به سبکی روان‌شناختی، علمی و در حوزه فعالیت‌های هر فرد باید تعیین شوند.<br />
* از اجرای مصاحبه سلیقه‌ای و یک بعدی کاملا خودداری کنید. نسبت به موضوع، افراد و شـــرایط مکانی و زمـــانی مورد مطالعه باید هر بار با برنامه‌ای دقیق و قابل کنترل ظاهر شوید.<br />
* سعی کنید ارتباطی منطقی با افراد، مهارت‌ها، خلاقیت‌ها و توانمندی‌هایشان برقرار کنید.<br />
* گفتمانی موفق در مصاحبه تنها در سایه حفظ آرامش متقابل، پرهیز از حاشیه‌پردازی، سنجش عملکردها و سوابق شغلی تحصیلی شکل می‌گیرد.<br />
<br />
<span style="font-weight: bold;"><span style="color: #C71585;"> انواع مصاحبه</span></span><br />
 مصاحبه، سبک‌ها و گرایش‌های متفاوتی دارد. رایج‌ترین شیوه آن به صورت مصاحبه شفاهی است. همچنین در این رابطه مصاحبه به بخش‌های مختلفی مانند کتبی، هدایت‌شده، مصاحبه آزاد، تفسیری، خبری، باز، بسته، مطبوعاتی و درنهایت شغلی تقسیم‌بندی می‌شود.<br />
<br />
مصاحبه شغلی (شفاهی)<br />
درمصاحبه شفاهی، طرفین مصاحبه که عبارتند از مصاحبه‌کننده و مصاحبه‌شونده، درســـت رو در روی یکدیگر می‌نشــینند و به مذاکره یا به عبارت دیگر گفتمان می‌پردازند.<br />
هدف مصاحبه‌کننده ایجاد ارتباط و شناسایی افراد متخصص است. آنچه به میدان مصاحبه اهمیت می‌دهد، دانش و سطح مهارت متقاضیان است. دوره‌های تحصیلی، سوابق شغلی و عملکردها ارزیابی می‌شوند و پس از تشکیل هیئت کارشناسان، از برترین‌های هر حوزه دعوت به همکاری می‌شود.<br />
<br />
<span style="font-weight: bold;"><span style="color: #C71585;">کیفیت پرسش‌ها</span></span><br />
پرسش‌ها در جهتی از پیش تعیین‌شده پرسیده می‌شوند و مصاحبه‌شونده نیز می‌تواند با بررسی و مطالعه قبلی به راحتی پرسش‌ها را پاسخ دهد.<br />
در سبک مصاحبه شفاهی، مصاحبه‌‌کننده با طرح‌ پرسش از مصاحبه شونده و گرفتن پاسخ‌های مستقیم از وی مرحله به مرحله به پیش می‌رود و در هر مرحله یکی از ابعاد هویتی، مهارتی و علمی کارجو به آزمایش گذاشته می‌شود. معمولا فرایند پرسش‌ها به سه بخش اصلی تقسیم می‌شود. این ســه ســطح به شکل زیرند:<br />
<span style="color: #C71585;">سطح اول</span><br />
پس از معرفی کامل و ارزیابی اطلاعات بخش مشخصات فردی، مهم‌ترین زمینه‌های ایجاد همکاری دوطرفه شکل می‌گیرد. پرسش‌هایی نظیر:<br />
• چرا شرکت‌ ما را برای ادامه همکاری انتخاب کرده‌اید؟<br />
• مهم‌ترین ویژگی شرکت ما از نظر شما چیست؟<br />
• چه راهکارهایی برای پیشــبرد اهداف تجاری شـرکت پیشنهاد می‌کنید؟<br />
• مدیریت بحران از نظر شما چیست و چه برنامه‌ای برای اهداف کوتاه و بلند مدت شرکت دارید؟<br />
تنها بخشی از نخستین مرحله معارفه را تشکیل می‌دهند.<br />
<span style="color: #C71585;">سطح دوم</span><br />
در این قسمت تخصصی‌ترین اصول و ضوابط شغلی و تحصیلی ارزیابی خواهند شد. مدارک و سوابق تحصیلی، دانشگاه‌ها و مراکز علمی، شرکت‌ها و سازمان‌هایی که افتخار همکاری با آنان را داشتید و از همه مهم‌تر عناوین، تجربه‌ها و سال‌های خدمت در این قسمت بررسی خواهند شد.<br />
کیفیت و سطح مهارت‌ هر کارجو براساس مندرجات رزومه تطبیق داده می‌شوند.<br />
<span style="color: #C71585;">سطح سوم</span><br />
برخی از کارجویان این مرحله را پایان مصاحبه می‌دانند و برای برخی دیگر آغازی برای حضور در مرکزی حرفه‌ای و شاید بین‌المللی است.<br />
آزمون‌های شفاهی، کتبی و عملی در این مرحله اجرا می‌شوند و موفقیت در این سطح تاثیر زیادی در نتایج مصاحبه به همراه خواهد داشت. در این مرحله توانمندی‌های سال‌های تحصیل در دوران دانشگاه و تجربه حضور در شرکت‌های مختلف می‌تواند پشتوانه‌ای مستحکم برای اثبات هنر کارجویان باشد.<br />
<br />
<br />
<span style="font-weight: bold;"><span style="color: #C71585;">راهکارهای مصاحبه‌شوندگان</span></span><br />
برای کسب موفقیت در میدان مصاحبه شغلی<br />
همانطور که می‌دانید آگاهی و کسب اطلاعات لازم در زمینه‌های مختلف مصاحبه و نحوه مقابله با پرسش‌های مصاحبه‌کننده می‌تواند مرحله به مرحله کارجویان را به اهداف‌شان برساند. سبک‌ها متفاوتند و مصاحبه‌کنندگان گاهی سلیقه‌ای پرسش‌ها را عنوان می‌کنند. تنها راه موفقیت مطالعه همه جانبه، حفظ آرامش و تامل در پاسخگویی است. برخی از راهکارهای موفقیت را در این مرحله بررسی می‌کنیم.<br />
• در مورد مهارت‌هایتان با علاقه صحبت کنید. احتیاجی به توضیحات اضافه نیسـت. مصاحبه‌کننده به راحتی و در نگاه اول به ماهیت وجود شما و توانایی‌هایتان پی خواهد برد.<br />
• از اینکه شخصیت‌تان کاملا آشـکارشود، نگران نشـــوید. به نشانه بی‌میلی وقفه‌های کوتاه و مکث نکنید. شما برای هر پاسخ نیاز به چند ثانیه زمان دارید. آمادگی ارائه مهارت‌ها‌یتان را داشته باشید تا وقتی آن‌ها شرح حالی از شغلتان را خواستند، ارائه دهید.<br />
• برخوردهای اول بسیار تاثیرگذارند. در جلسه مصاحبه کاملا منظم و در زمان مقرر ظاهر شوید.<br />
<br />
<span style="color: #C71585;"> اعتماد به نفس داشته باشید</span><br />
 مصاحبه کننده تمایل به شنیدن بهانه‌هـا یا احساســـات بد در مورد یک تجربه منفی را ندارد. اگر آن‌ها در مــورد رتبه یا نمره پایین، تغییر ناگهانی شغل یا نقص سوابقَ‌تان جویا شدند، حالت دفاعی به خود نگیرید. در عوض توجه‌تان را به حقایق، واقعیات و آنچه شما از تجربه‌تان یاد گرفتید، متمرکز کنید. همیشه به نیمه پرلیوان بنگرید و افکارمنفی را از خود دور کنید. افکار منفی نه تنها تمرکز و اعتماد به نفس شما را از بین می‌برند، باعث شکست و به دنبال آن احساس دلزدگی از محیط کار نیز می‌شوند.<br />
در روانشناسی اصلی وجود دارد که نشان دهنده مفهوم برتر تاثیرمنفی برروحیه مثبت است. درواقع ما به اتفاقات منفی بیش از وقایع مثبت می‌اندیشیم. این رویداد کاملا غریزی است و بازتابی منفی در تمام وجود افراد ایجاد می‌کند .<br />
<span style="color: #C71585;"> آمادگی</span><br />
پیش ازآغاز یک مصاحبه باید همه جوانب را درنظربگیرید. پرسش‌های مصاحبه‌‌کننده اغلب با ذکر مشاغل قبلی و میزان مهارت شروع می‌شود. بنابراین شما نیز باید ازقبل پاسخ‌هایی آماده داشته باشید و با اطمینان و اعتماد به نفس کامل پرسش‌ها را پاسخ دهید . می‌توانید بگویید برای توسعه و یا پیشنهاد طرح‌های جدید شرکت شما را برای همکاری انتخاب نمودم . بدین ترتیب انگیزه و میزان شایستگی‌هـایتان درهــمــین ارتبـــاط اول کـــه نخستین گام برای موفقیت است، آشکار خواهد شد.<br />
 Written By: Alison Doyle<br />
مترجم: سیدرسول میرزایی موسوی<br />
<br />
منبع متن : بازار کار]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[متداول‌ترین سبک بررسی توانمندی‌های علمی مهارتی هر فرد برای احراز عناوین شغلی جدید از طریق اجرای فرآیند مصاحبه صورت می‌گیرد.<br />
اگرچه مصاحبه شغلی، رفتار اجتماعی افراد را فقط به طور غیرمستقیم، بر مبنای عکس‌العمل آن‌ها به پرسش‌ها می‌سنجد، به نظر می‌رسد با تکنیک‌هایی چون مشاهده و یا آزمایش ممکن است بتوان شخصیت آنان را در گروه‌های کوچک به طور مستقیم و واقعی‌تر بررسی کرد.<br />
اما در گروه‌های بزرگتر، هنگامی که مقایسه نسبتاً دقیق رفتار گروه‌ها با یکدیگر مطرح می‌شود باید مقیاس‌های دقیق، قابل اطمینان و هماهنگی برای مقایسه و سنجش آنان با یکدیگر یافت که در مجموع مصاحبه در بیشتر موارد به این هدف ایده‌آل نزدیک‌تر است.<br />
<br />
<span style="font-weight: bold;"><span style="color: #C71585;">مصاحبه</span></span><br />
مصاحبه ارتباطی طراحی شده، هدف‌دار، رودررو و نیازمند به تصمیم‌گیری است که طرفین در آن حضور دارند و هر دو برای دستیابی به اهدافی متفاوت اما همسو در یک معیار سازمانی تعریف شده به گفت‌و گو می‌نشینند.<br />
مصاحبه صحنه تبلور آموخته‌ها در کنار سـایر رقیبان و کانونی برای ارزشیابی مهارت‌هاست. آزمون‌ها قواعد خاصی ندارند و در هر شرکت به طور جداگانه و به سبک‌های مختلف اجرا می‌شوند. از این منظر دقایق مصاحبه هم می‌تواند لحظاتی فوق‌العاده استرس‌آور و بسیار طاقت‌فرســا تلقی شــــــود و هم مطلوب و موفقیت آمیز باشد. تمام این مراحل بستگی به نگرش و دیدگاه شما دارد، نکته قابل توجه این است که خود شــــما چه تعریفی از مصاحبه دارید؟ به دلیل اینکه هر آنچه که تصور کنید و بیندیشید همان اتفاق خواهد افتاد. بنابراین این امتحان را انجام دهید و از نتیجه آن لذت ببرید. مصاحبه را یک رویداد ساده مانند بسیاری از رویدادهای دیگر زندگیتان فرض کنید و آنرا فرصتی برای کسب یک تجربه نو بدانید. از پذیرفته نشدن در مصاحبه نهراسید و به فکر اجرای راهکارهای جدید باشید.<br />
به عبارت دیگر مصاحبه‌کننده طی برنامه‌ای معین به وسیله پرسش‌هایی از قبل طراحی شده، به واکاوی شخصیت داوطلبان، صحت گفته‌های آنان در برگه‌های رزومه و سنجش مهارت‌های علمی و عملی آنان می‌پردازد. مهم‌ترین بخش‌ها و اهداف مصاحبه شغلی را موارد زیر تشکیل می‌دهند:<br />
* در آغاز باید اهداف و برنامه‌های کلی سازمان نیروپذیر و پرسش‌ها کاملا کارشناسی و بررسی شوند.<br />
* پرسش‌ها کاملا به سبکی روان‌شناختی، علمی و در حوزه فعالیت‌های هر فرد باید تعیین شوند.<br />
* از اجرای مصاحبه سلیقه‌ای و یک بعدی کاملا خودداری کنید. نسبت به موضوع، افراد و شـــرایط مکانی و زمـــانی مورد مطالعه باید هر بار با برنامه‌ای دقیق و قابل کنترل ظاهر شوید.<br />
* سعی کنید ارتباطی منطقی با افراد، مهارت‌ها، خلاقیت‌ها و توانمندی‌هایشان برقرار کنید.<br />
* گفتمانی موفق در مصاحبه تنها در سایه حفظ آرامش متقابل، پرهیز از حاشیه‌پردازی، سنجش عملکردها و سوابق شغلی تحصیلی شکل می‌گیرد.<br />
<br />
<span style="font-weight: bold;"><span style="color: #C71585;"> انواع مصاحبه</span></span><br />
 مصاحبه، سبک‌ها و گرایش‌های متفاوتی دارد. رایج‌ترین شیوه آن به صورت مصاحبه شفاهی است. همچنین در این رابطه مصاحبه به بخش‌های مختلفی مانند کتبی، هدایت‌شده، مصاحبه آزاد، تفسیری، خبری، باز، بسته، مطبوعاتی و درنهایت شغلی تقسیم‌بندی می‌شود.<br />
<br />
مصاحبه شغلی (شفاهی)<br />
درمصاحبه شفاهی، طرفین مصاحبه که عبارتند از مصاحبه‌کننده و مصاحبه‌شونده، درســـت رو در روی یکدیگر می‌نشــینند و به مذاکره یا به عبارت دیگر گفتمان می‌پردازند.<br />
هدف مصاحبه‌کننده ایجاد ارتباط و شناسایی افراد متخصص است. آنچه به میدان مصاحبه اهمیت می‌دهد، دانش و سطح مهارت متقاضیان است. دوره‌های تحصیلی، سوابق شغلی و عملکردها ارزیابی می‌شوند و پس از تشکیل هیئت کارشناسان، از برترین‌های هر حوزه دعوت به همکاری می‌شود.<br />
<br />
<span style="font-weight: bold;"><span style="color: #C71585;">کیفیت پرسش‌ها</span></span><br />
پرسش‌ها در جهتی از پیش تعیین‌شده پرسیده می‌شوند و مصاحبه‌شونده نیز می‌تواند با بررسی و مطالعه قبلی به راحتی پرسش‌ها را پاسخ دهد.<br />
در سبک مصاحبه شفاهی، مصاحبه‌‌کننده با طرح‌ پرسش از مصاحبه شونده و گرفتن پاسخ‌های مستقیم از وی مرحله به مرحله به پیش می‌رود و در هر مرحله یکی از ابعاد هویتی، مهارتی و علمی کارجو به آزمایش گذاشته می‌شود. معمولا فرایند پرسش‌ها به سه بخش اصلی تقسیم می‌شود. این ســه ســطح به شکل زیرند:<br />
<span style="color: #C71585;">سطح اول</span><br />
پس از معرفی کامل و ارزیابی اطلاعات بخش مشخصات فردی، مهم‌ترین زمینه‌های ایجاد همکاری دوطرفه شکل می‌گیرد. پرسش‌هایی نظیر:<br />
• چرا شرکت‌ ما را برای ادامه همکاری انتخاب کرده‌اید؟<br />
• مهم‌ترین ویژگی شرکت ما از نظر شما چیست؟<br />
• چه راهکارهایی برای پیشــبرد اهداف تجاری شـرکت پیشنهاد می‌کنید؟<br />
• مدیریت بحران از نظر شما چیست و چه برنامه‌ای برای اهداف کوتاه و بلند مدت شرکت دارید؟<br />
تنها بخشی از نخستین مرحله معارفه را تشکیل می‌دهند.<br />
<span style="color: #C71585;">سطح دوم</span><br />
در این قسمت تخصصی‌ترین اصول و ضوابط شغلی و تحصیلی ارزیابی خواهند شد. مدارک و سوابق تحصیلی، دانشگاه‌ها و مراکز علمی، شرکت‌ها و سازمان‌هایی که افتخار همکاری با آنان را داشتید و از همه مهم‌تر عناوین، تجربه‌ها و سال‌های خدمت در این قسمت بررسی خواهند شد.<br />
کیفیت و سطح مهارت‌ هر کارجو براساس مندرجات رزومه تطبیق داده می‌شوند.<br />
<span style="color: #C71585;">سطح سوم</span><br />
برخی از کارجویان این مرحله را پایان مصاحبه می‌دانند و برای برخی دیگر آغازی برای حضور در مرکزی حرفه‌ای و شاید بین‌المللی است.<br />
آزمون‌های شفاهی، کتبی و عملی در این مرحله اجرا می‌شوند و موفقیت در این سطح تاثیر زیادی در نتایج مصاحبه به همراه خواهد داشت. در این مرحله توانمندی‌های سال‌های تحصیل در دوران دانشگاه و تجربه حضور در شرکت‌های مختلف می‌تواند پشتوانه‌ای مستحکم برای اثبات هنر کارجویان باشد.<br />
<br />
<br />
<span style="font-weight: bold;"><span style="color: #C71585;">راهکارهای مصاحبه‌شوندگان</span></span><br />
برای کسب موفقیت در میدان مصاحبه شغلی<br />
همانطور که می‌دانید آگاهی و کسب اطلاعات لازم در زمینه‌های مختلف مصاحبه و نحوه مقابله با پرسش‌های مصاحبه‌کننده می‌تواند مرحله به مرحله کارجویان را به اهداف‌شان برساند. سبک‌ها متفاوتند و مصاحبه‌کنندگان گاهی سلیقه‌ای پرسش‌ها را عنوان می‌کنند. تنها راه موفقیت مطالعه همه جانبه، حفظ آرامش و تامل در پاسخگویی است. برخی از راهکارهای موفقیت را در این مرحله بررسی می‌کنیم.<br />
• در مورد مهارت‌هایتان با علاقه صحبت کنید. احتیاجی به توضیحات اضافه نیسـت. مصاحبه‌کننده به راحتی و در نگاه اول به ماهیت وجود شما و توانایی‌هایتان پی خواهد برد.<br />
• از اینکه شخصیت‌تان کاملا آشـکارشود، نگران نشـــوید. به نشانه بی‌میلی وقفه‌های کوتاه و مکث نکنید. شما برای هر پاسخ نیاز به چند ثانیه زمان دارید. آمادگی ارائه مهارت‌ها‌یتان را داشته باشید تا وقتی آن‌ها شرح حالی از شغلتان را خواستند، ارائه دهید.<br />
• برخوردهای اول بسیار تاثیرگذارند. در جلسه مصاحبه کاملا منظم و در زمان مقرر ظاهر شوید.<br />
<br />
<span style="color: #C71585;"> اعتماد به نفس داشته باشید</span><br />
 مصاحبه کننده تمایل به شنیدن بهانه‌هـا یا احساســـات بد در مورد یک تجربه منفی را ندارد. اگر آن‌ها در مــورد رتبه یا نمره پایین، تغییر ناگهانی شغل یا نقص سوابقَ‌تان جویا شدند، حالت دفاعی به خود نگیرید. در عوض توجه‌تان را به حقایق، واقعیات و آنچه شما از تجربه‌تان یاد گرفتید، متمرکز کنید. همیشه به نیمه پرلیوان بنگرید و افکارمنفی را از خود دور کنید. افکار منفی نه تنها تمرکز و اعتماد به نفس شما را از بین می‌برند، باعث شکست و به دنبال آن احساس دلزدگی از محیط کار نیز می‌شوند.<br />
در روانشناسی اصلی وجود دارد که نشان دهنده مفهوم برتر تاثیرمنفی برروحیه مثبت است. درواقع ما به اتفاقات منفی بیش از وقایع مثبت می‌اندیشیم. این رویداد کاملا غریزی است و بازتابی منفی در تمام وجود افراد ایجاد می‌کند .<br />
<span style="color: #C71585;"> آمادگی</span><br />
پیش ازآغاز یک مصاحبه باید همه جوانب را درنظربگیرید. پرسش‌های مصاحبه‌‌کننده اغلب با ذکر مشاغل قبلی و میزان مهارت شروع می‌شود. بنابراین شما نیز باید ازقبل پاسخ‌هایی آماده داشته باشید و با اطمینان و اعتماد به نفس کامل پرسش‌ها را پاسخ دهید . می‌توانید بگویید برای توسعه و یا پیشنهاد طرح‌های جدید شرکت شما را برای همکاری انتخاب نمودم . بدین ترتیب انگیزه و میزان شایستگی‌هـایتان درهــمــین ارتبـــاط اول کـــه نخستین گام برای موفقیت است، آشکار خواهد شد.<br />
 Written By: Alison Doyle<br />
مترجم: سیدرسول میرزایی موسوی<br />
<br />
منبع متن : بازار کار]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[کسی اطلاعاتی درباره مصاحبه شرکت نفت داره]]></title>
			<link>/forum/thread-19089.html</link>
			<pubDate>Fri, 11 Oct 2013 16:44:14 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-19089.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام دوستان کسی مصاحبه شرکت نفت رفته ؟ توی مصاحبه علمی چی چی می پرسن ؟ ممنون میشم جواب بدید دوستان]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام دوستان کسی مصاحبه شرکت نفت رفته ؟ توی مصاحبه علمی چی چی می پرسن ؟ ممنون میشم جواب بدید دوستان]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[مصاحبه سما]]></title>
			<link>/forum/thread-17716.html</link>
			<pubDate>Thu, 05 Sep 2013 08:32:42 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-17716.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام <br />
دیروز از دانشکده سما با من تماس گرفتن برای حق التدریس، گفتن شنبه بیا برای مصاحبه. برای مصاحبه چی می پرسن؟ می خوام بدونم دیگه چه کسائی دعوت شدن؟]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام <br />
دیروز از دانشکده سما با من تماس گرفتن برای حق التدریس، گفتن شنبه بیا برای مصاحبه. برای مصاحبه چی می پرسن؟ می خوام بدونم دیگه چه کسائی دعوت شدن؟]]></content:encoded>
		</item>
	</channel>
</rss>