<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/">
	<channel>
		<title><![CDATA[تالار گفتمان مانشت - PHP]]></title>
		<link>/forum/</link>
		<description><![CDATA[تالار گفتمان مانشت - /forum]]></description>
		<pubDate>Thu, 07 May 2026 10:37:44 +0000</pubDate>
		<generator>MyBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[تغییرات کدهای php 7.2 نسبت به php 5.6]]></title>
			<link>/forum/thread-40301.html</link>
			<pubDate>Sun, 02 Mar 2025 15:57:23 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-40301.html</guid>
			<description><![CDATA[با سلام<br />
می خواهم نسخه php سایت خودم رو از 5.6 به 7.2 ارتقا دهم<br />
با تغییر در هاست سایت بالا نمی اید و به نظر باید بعضی از کدهای php رو هم تغییر بدم<br />
<br />
می خواستم بدونم چه کدهایی رو باید تغییر بدم<br />
مرجعی برای اینکار هست !!<br />
سایت من دست نویس هست و با هیچ cms ای نوشته نشده]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[با سلام<br />
می خواهم نسخه php سایت خودم رو از 5.6 به 7.2 ارتقا دهم<br />
با تغییر در هاست سایت بالا نمی اید و به نظر باید بعضی از کدهای php رو هم تغییر بدم<br />
<br />
می خواستم بدونم چه کدهایی رو باید تغییر بدم<br />
مرجعی برای اینکار هست !!<br />
سایت من دست نویس هست و با هیچ cms ای نوشته نشده]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[یادگیری برنامه نویسی]]></title>
			<link>/forum/thread-39449.html</link>
			<pubDate>Wed, 09 Oct 2019 07:52:14 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-39449.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام وقت بخیر<br />
از دوستان با تجربه سوالی داشتم این بود که شما بین php و asp برای کسانی که میخوان تازه یاد بگیرن شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام وقت بخیر<br />
از دوستان با تجربه سوالی داشتم این بود که شما بین php و asp برای کسانی که میخوان تازه یاد بگیرن شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[معرفی کتاب "راز طراحی سایت بدون کدنویسی در کمتر از 7 روز"]]></title>
			<link>/forum/thread-39194.html</link>
			<pubDate>Tue, 26 Feb 2019 19:05:54 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-39194.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام خدمت همه کاربران <br />
بنده منصوری هستم<br />
کتاب راز طراحی سایت بدون کدنویسی در کمتر از ۷ روز را که قصد چاپ آن را داشتم، به پیشنهاد یکی از اساتید گرامی دیجیتال مارکتینگ، (آقای عادل طالبی) می خواهم به رایگان آن را به اشتراک بگذارم.<br />
<br />
<br />
با خواندن کتاب طراحی سایت بدون کدنویسی در زمان و هزینه تان صرفه جویی کنید.<br />
در این کتاب <font color="red"><br />
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها <a href="member.php?action=register"><strong>ثبت نام</strong></a> کنید.<br />
</font> بصورت گام به گام است.<br />
<br />
تمام مواردی که در این کتاب می خوانید، در زمان چندین سال انجام داده ام و طراحی سایت بدون کدنویسی را خودم هم آزمایش کرده‌ام و موفق شده ام.<br />
پس در اولین فرصت، این کتاب را شروع کنید تا بتوانید زودتر از رقبا توانایی طراحی سایت بدون کدنویسی را فرابگیرید.<br />
میتونید پس از شروع این کتاب در ۷ روز سایتتون رو طراحی کنید.<br />
<br />
در روز اول با مفاهیمی مثل دامنه، هاست و سیستم مدیریت محتوا که برای ساخت سایت نیاز است؛ آشنا می شوید.<br />
<br />
در روز دوم ابزاها و امکانات موردنیاز را آماده می کنید.<br />
<br />
در روز سوم سفری مهیج به دنیای طراحی سایت دارید، یک صفحه ساده را آماده می کنید، محتوای موردنظر را وارد سایت می کنید.<br />
<br />
در روز چهارم محتواها را طبقه بندی می کنید. رسانه های موردنیاز را وارد می کنید. دیدگاه های کاربران را مدیریت می کنید.<br />
<br />
در روز پنجم تنظیمات سایت را انجام می دهید و می توانید کاربران را مدیربت کنید.<br />
<br />
در روز ششم ظاهر سایت را عوض می کنید.<br />
<br />
در روز هفتم امکانات موردنیاز را به سایت اضافه می کنید.<br />
<br />
برای دانلود این فایل روی لینک زیر کلیک کنید:<br />
 bit.ly/FreeWWbook]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام خدمت همه کاربران <br />
بنده منصوری هستم<br />
کتاب راز طراحی سایت بدون کدنویسی در کمتر از ۷ روز را که قصد چاپ آن را داشتم، به پیشنهاد یکی از اساتید گرامی دیجیتال مارکتینگ، (آقای عادل طالبی) می خواهم به رایگان آن را به اشتراک بگذارم.<br />
<br />
<br />
با خواندن کتاب طراحی سایت بدون کدنویسی در زمان و هزینه تان صرفه جویی کنید.<br />
در این کتاب <font color="red"><br />
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها <a href="member.php?action=register"><strong>ثبت نام</strong></a> کنید.<br />
</font> بصورت گام به گام است.<br />
<br />
تمام مواردی که در این کتاب می خوانید، در زمان چندین سال انجام داده ام و طراحی سایت بدون کدنویسی را خودم هم آزمایش کرده‌ام و موفق شده ام.<br />
پس در اولین فرصت، این کتاب را شروع کنید تا بتوانید زودتر از رقبا توانایی طراحی سایت بدون کدنویسی را فرابگیرید.<br />
میتونید پس از شروع این کتاب در ۷ روز سایتتون رو طراحی کنید.<br />
<br />
در روز اول با مفاهیمی مثل دامنه، هاست و سیستم مدیریت محتوا که برای ساخت سایت نیاز است؛ آشنا می شوید.<br />
<br />
در روز دوم ابزاها و امکانات موردنیاز را آماده می کنید.<br />
<br />
در روز سوم سفری مهیج به دنیای طراحی سایت دارید، یک صفحه ساده را آماده می کنید، محتوای موردنظر را وارد سایت می کنید.<br />
<br />
در روز چهارم محتواها را طبقه بندی می کنید. رسانه های موردنیاز را وارد می کنید. دیدگاه های کاربران را مدیریت می کنید.<br />
<br />
در روز پنجم تنظیمات سایت را انجام می دهید و می توانید کاربران را مدیربت کنید.<br />
<br />
در روز ششم ظاهر سایت را عوض می کنید.<br />
<br />
در روز هفتم امکانات موردنیاز را به سایت اضافه می کنید.<br />
<br />
برای دانلود این فایل روی لینک زیر کلیک کنید:<br />
 bit.ly/FreeWWbook]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[تفاوت Back-endو  Front-end]]></title>
			<link>/forum/thread-38698.html</link>
			<pubDate>Sun, 01 Jul 2018 04:49:59 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-38698.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام.<br />
 <br />
دوستان برنامه نویسی Back-end PHP با برنامه نویسی فرانت اند Front-end چه فرقی دارن و بهتره اول کدوم رو شروع کنیم ؟]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام.<br />
 <br />
دوستان برنامه نویسی Back-end PHP با برنامه نویسی فرانت اند Front-end چه فرقی دارن و بهتره اول کدوم رو شروع کنیم ؟]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[سوال در مورد بدست اوردن ادرس و پورت پروکسی]]></title>
			<link>/forum/thread-38209.html</link>
			<pubDate>Fri, 26 Jan 2018 18:53:03 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-38209.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام،وقت بخیر<br />
من یک برنامه دارم که از یک سرویس گوگل استفاده می کند برای وصل شدن به سرور گوگل و استفاده از این سرویس باید با فیلتر شکن کار کنم.برای تنظیم تابع curl_setopt در داخل برنامه برای استفاده از پروکسی نیاز دارم که ادرس و پورت را داشته باشم.چه جوری میتونم به ادرس و پورت سایفون دسترسی پیدا کنم؟]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام،وقت بخیر<br />
من یک برنامه دارم که از یک سرویس گوگل استفاده می کند برای وصل شدن به سرور گوگل و استفاده از این سرویس باید با فیلتر شکن کار کنم.برای تنظیم تابع curl_setopt در داخل برنامه برای استفاده از پروکسی نیاز دارم که ادرس و پورت را داشته باشم.چه جوری میتونم به ادرس و پورت سایفون دسترسی پیدا کنم؟]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[فیلم فارسی آموزش upload در php]]></title>
			<link>/forum/thread-37419.html</link>
			<pubDate>Tue, 20 Jun 2017 09:33:12 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-37419.html</guid>
			<description><![CDATA[در این فیلم فارسی و رایگان می توانید مباحث مربوط به ارسال فایل (upload) را یاد بگیرید:<br />
<br />
<font color="red"><br />
</font>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[در این فیلم فارسی و رایگان می توانید مباحث مربوط به ارسال فایل (upload) را یاد بگیرید:<br />
<br />
<font color="red"><br />
</font>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[خرید هاست]]></title>
			<link>/forum/thread-37157.html</link>
			<pubDate>Mon, 15 May 2017 10:04:06 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-37157.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام دوستان من تازه شروع کردم طراحی سایت یاد بگیرم. قبلا روی لپ تاپ خودم xampp نصب کرده بودم و با سرور مجازی تمرین می کردم. حالا تصمیم دارم روی یک هاست واقعی یاد بگیرم. چند تا سوال در این زمینه دارم. یکی این که از کجا هاست تهیه کنم بهتره؟ و یکی اینکه فضای چند مگابایتی انتخاب کنم؟ و سوال بعدیم اینه اگر سایتی که میخوام درست کنم تا یکی دو ماه اول نتونم به اندازه کافی و خوب محتوا براش تهیه کنم در آینده برای seo سایتم بد میشه یا  وقتی محتوا آماده کردم هاست تهیه کنم که تاخیر نداشته باشه. خیلی ممنون میشم کمکم کنید.]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام دوستان من تازه شروع کردم طراحی سایت یاد بگیرم. قبلا روی لپ تاپ خودم xampp نصب کرده بودم و با سرور مجازی تمرین می کردم. حالا تصمیم دارم روی یک هاست واقعی یاد بگیرم. چند تا سوال در این زمینه دارم. یکی این که از کجا هاست تهیه کنم بهتره؟ و یکی اینکه فضای چند مگابایتی انتخاب کنم؟ و سوال بعدیم اینه اگر سایتی که میخوام درست کنم تا یکی دو ماه اول نتونم به اندازه کافی و خوب محتوا براش تهیه کنم در آینده برای seo سایتم بد میشه یا  وقتی محتوا آماده کردم هاست تهیه کنم که تاخیر نداشته باشه. خیلی ممنون میشم کمکم کنید.]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی وب]]></title>
			<link>/forum/thread-36944.html</link>
			<pubDate>Mon, 10 Apr 2017 05:26:36 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-36944.html</guid>
			<description><![CDATA[با سلام خدمت تمام اعضای گروه <br />
من سوالی در مورد طراحی وب سایت داشتم ، برای طراحی وب سایت کدام زبان های برنامه نویسی بهتر هست که یاد بگیرم ؟<br />
چون نمیدونم برای شروع کار کدام زبان برنامه نویسی بهتر هست.<br />
با تشکر]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[با سلام خدمت تمام اعضای گروه <br />
من سوالی در مورد طراحی وب سایت داشتم ، برای طراحی وب سایت کدام زبان های برنامه نویسی بهتر هست که یاد بگیرم ؟<br />
چون نمیدونم برای شروع کار کدام زبان برنامه نویسی بهتر هست.<br />
با تشکر]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[استفاده از RSS feeds برای افزایش ترافیک وب سایت]]></title>
			<link>/forum/thread-36856.html</link>
			<pubDate>Mon, 27 Mar 2017 08:14:27 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-36856.html</guid>
			<description><![CDATA[<font color="red"><br />
</font><br />
RSS feed که مخفف کلمه real simple syndication به معنی پیوند های ساده واقعی میباشدبه مدیران کسب و کار اینترنتی، وبلاگ نویس ها و بازاریابان اینترنتی فرصت میدهد تا با اعضای هدفدار بازار اینترنت پشت سر هم ارتباط داشته باشند. اگر که هنوز برای یک سایت مزیت های ارزشمند که برای موفق شدن و علاقه افراد ضروری میباشد، RSS قابلیت صاحب سایت یا وبلاگ نویس را برای فرستادن اطلاعات و مطالب جدید یا تبلیغات برای مشترکان علاقه مند میباشد. ما در این مقاله سعی داریم تا چگونگی استفاده از RSS feeds برای افزایش ترافیک وب سایت را برای شما شرح دهیم.<br />
<br />
استفاده از RSS feeds برای افزایش ترافیک وب سایت<br />
<br />
پس بگذارید که مشترکان و بازدید کنندگان قبلی شما با شما در تماس باشند. اما این نکته را هم فراموش نکنید که <font color="red"><br />
</font> نیز تاثیر فراوانی در این موضوع دارد. بازدیدکنندگانی که یک وب سایت یا وبلاگ سرگرم کننده و مفید را پیدا میکنند که به سادگی بتوانند در RSS feeds مشترک شده و اطلاعات مفید را گرفته و به هر شکل کاری میکنند تا آپدیت وب سایت در آینده دسترسی داشته باشند. همینطور که استفاده از ویژگی هایی که میتوانید همیشه با بازدیدکنندگان قبلی در تماس باشید که همین راه کسب و کار در سایت شما با بیشتر شدن ترافیک سایت را بهبود میدهد.<br />
<br />
<br />
چند دلیل برای استقبال از استفاده از RSS feeds در کسب و کار اینترنتی وجود دارد:<br />
<br />
RSS feeds یک روش مفید برای برقراری پیوند مطالب با دیگر لینک ها و توسعه کسب و کار اینترنتی شما را در سراسر دنیا به طور دهان به دهان افزایش می دهد.<br />
داشتن RSS feeds در سایت شما به بیشتر شدن رنکینگ شما در موتورهای جستجو تاثیر زیادی خواهد داشت.<br />
با RSS feeds مطالب و محتوای وب سایت شما سریعتر در موتورهای جستجو index میشود.<br />
اگر در وب سایت خود RSS feeds نصب کرده باشید، قطعا موجب جذب کردن و هدایت ترافیک به وب سایت شما خواهد شد که البته این ترافیک از طرف صفحهء نتایج موتور جستجو نمی باشد.<br />
از طرفی مطالب برای کلیه مشترکان ارائه می شود، شانس بیشتری وجود دارد که افراد مطالب و محتوای وب سایت شما را به شکل ویروسی پخش و منتشر میکنند.<br />
- See more at: <font color="red"><br />
</font>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<font color="red"><br />
</font><br />
RSS feed که مخفف کلمه real simple syndication به معنی پیوند های ساده واقعی میباشدبه مدیران کسب و کار اینترنتی، وبلاگ نویس ها و بازاریابان اینترنتی فرصت میدهد تا با اعضای هدفدار بازار اینترنت پشت سر هم ارتباط داشته باشند. اگر که هنوز برای یک سایت مزیت های ارزشمند که برای موفق شدن و علاقه افراد ضروری میباشد، RSS قابلیت صاحب سایت یا وبلاگ نویس را برای فرستادن اطلاعات و مطالب جدید یا تبلیغات برای مشترکان علاقه مند میباشد. ما در این مقاله سعی داریم تا چگونگی استفاده از RSS feeds برای افزایش ترافیک وب سایت را برای شما شرح دهیم.<br />
<br />
<br />
پس بگذارید که مشترکان و بازدید کنندگان قبلی شما با شما در تماس باشند. اما این نکته را هم فراموش نکنید که <font color="red"><br />
</font> نیز تاثیر فراوانی در این موضوع دارد. بازدیدکنندگانی که یک وب سایت یا وبلاگ سرگرم کننده و مفید را پیدا میکنند که به سادگی بتوانند در RSS feeds مشترک شده و اطلاعات مفید را گرفته و به هر شکل کاری میکنند تا آپدیت وب سایت در آینده دسترسی داشته باشند. همینطور که استفاده از ویژگی هایی که میتوانید همیشه با بازدیدکنندگان قبلی در تماس باشید که همین راه کسب و کار در سایت شما با بیشتر شدن ترافیک سایت را بهبود میدهد.<br />
<br />
<br />
چند دلیل برای استقبال از استفاده از RSS feeds در کسب و کار اینترنتی وجود دارد:<br />
<br />
RSS feeds یک روش مفید برای برقراری پیوند مطالب با دیگر لینک ها و توسعه کسب و کار اینترنتی شما را در سراسر دنیا به طور دهان به دهان افزایش می دهد.<br />
داشتن RSS feeds در سایت شما به بیشتر شدن رنکینگ شما در موتورهای جستجو تاثیر زیادی خواهد داشت.<br />
با RSS feeds مطالب و محتوای وب سایت شما سریعتر در موتورهای جستجو index میشود.<br />
اگر در وب سایت خود RSS feeds نصب کرده باشید، قطعا موجب جذب کردن و هدایت ترافیک به وب سایت شما خواهد شد که البته این ترافیک از طرف صفحهء نتایج موتور جستجو نمی باشد.<br />
از طرفی مطالب برای کلیه مشترکان ارائه می شود، شانس بیشتری وجود دارد که افراد مطالب و محتوای وب سایت شما را به شکل ویروسی پخش و منتشر میکنند.<br />
- See more at: <font color="red"><br />
</font>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[عناصر منفی در رنکینگ طراحی وب سایت]]></title>
			<link>/forum/thread-35756.html</link>
			<pubDate>Sun, 16 Oct 2016 06:47:34 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-35756.html</guid>
			<description><![CDATA[به کارگیری بعضی از فاکتور ها در طراحی و ساخت سایت باعث تاثر منفی در رنکینگ وب سایت شما خواهند داشت . از این رو در نظر داشتن این موارد به عنوان فاکتور های منفی در طراحی وب سایت ، می تواند در بهبود بهینه سازی وب سایت و رنکینگ وب سایت شما بسیار تاثیرگذار باشد . در ادامه به معرفی این فاکتورهای منفی می پردازیم .<br />
<br />
محتوای کوتاه در صفحه اصلی وب سایت :<br />
<br />
نکته ای که معمولا در طراحی سایت فراموش می شود ، فراهم کردن محتوای صفحه اصلی طراحی وب سایت می باشد . تنها استفاده از منو های گوناگون و اسلایدشو در صفحه اصلی فاکتوری ناپسند در سئو وب سایت می باشد ،لذا استفاده از محتوایی مرتبط با موضوع وب سایت با حجمی مناسب در صفحه اصلی طراحی سایت ، می تواند قدمی مثبت در روند سئو سایت باشد .<br />
<br />
استفاده از فایل فلش در طراحی وب سایت :<br />
<br />
یکی دیگر از اقدامات ناپسند در روند سئو وب سایت ، به کارگیری فایل های فلش می باشد . به علت نیاز فایل های فلش به امکانات و زمان نسبتا زیاد برای بارگذاری ، در بهینه سازی سایت تاثیر منفی خواهند داشت .<br />
<br />
تولید صفحات با مطالب کم :<br />
<br />
تولید صفحاتی با محتوای نامربوط و کوتاه تاثیری منفی در روند سئوخواهند داشت .<br />
<br />
عنوان مشابه صفحات :<br />
<br />
عدم درج متاتگ توضیحات و عنوان مناسب برای هر یک از صفحات سایت موجب نامشخص بودن هدف از طراحی آن صفحه شده و در موتور های جستجو به نمایش گذاشته نمی شود در نتیجه کاربر برای دسترسی به صفحات سایت با مشکل روبه رو خواهد شد .<br />
<br />
متنanchorنامناسب درلینک ها :<br />
<br />
به کاگیری کلماتی همانند" اینجاراکلیکن مایید" ازمنظرسئوسایت ارزشمند نبوده وکمکی دررنکینگ صفحه طراحی سایت شمانخواهد کرد . بهترین کاردرج کلمه کلیدی طراحی سایت خودونیزدرنظرگرفتن ارتباط آن باصفحه لینک شده میباشد،بدین معنا که درمتن لینک خودراعنوان صفحه لینک شده راانتخاب نمایید.]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[به کارگیری بعضی از فاکتور ها در طراحی و ساخت سایت باعث تاثر منفی در رنکینگ وب سایت شما خواهند داشت . از این رو در نظر داشتن این موارد به عنوان فاکتور های منفی در طراحی وب سایت ، می تواند در بهبود بهینه سازی وب سایت و رنکینگ وب سایت شما بسیار تاثیرگذار باشد . در ادامه به معرفی این فاکتورهای منفی می پردازیم .<br />
<br />
محتوای کوتاه در صفحه اصلی وب سایت :<br />
<br />
نکته ای که معمولا در طراحی سایت فراموش می شود ، فراهم کردن محتوای صفحه اصلی طراحی وب سایت می باشد . تنها استفاده از منو های گوناگون و اسلایدشو در صفحه اصلی فاکتوری ناپسند در سئو وب سایت می باشد ،لذا استفاده از محتوایی مرتبط با موضوع وب سایت با حجمی مناسب در صفحه اصلی طراحی سایت ، می تواند قدمی مثبت در روند سئو سایت باشد .<br />
<br />
استفاده از فایل فلش در طراحی وب سایت :<br />
<br />
یکی دیگر از اقدامات ناپسند در روند سئو وب سایت ، به کارگیری فایل های فلش می باشد . به علت نیاز فایل های فلش به امکانات و زمان نسبتا زیاد برای بارگذاری ، در بهینه سازی سایت تاثیر منفی خواهند داشت .<br />
<br />
تولید صفحات با مطالب کم :<br />
<br />
تولید صفحاتی با محتوای نامربوط و کوتاه تاثیری منفی در روند سئوخواهند داشت .<br />
<br />
عنوان مشابه صفحات :<br />
<br />
عدم درج متاتگ توضیحات و عنوان مناسب برای هر یک از صفحات سایت موجب نامشخص بودن هدف از طراحی آن صفحه شده و در موتور های جستجو به نمایش گذاشته نمی شود در نتیجه کاربر برای دسترسی به صفحات سایت با مشکل روبه رو خواهد شد .<br />
<br />
متنanchorنامناسب درلینک ها :<br />
<br />
به کاگیری کلماتی همانند" اینجاراکلیکن مایید" ازمنظرسئوسایت ارزشمند نبوده وکمکی دررنکینگ صفحه طراحی سایت شمانخواهد کرد . بهترین کاردرج کلمه کلیدی طراحی سایت خودونیزدرنظرگرفتن ارتباط آن باصفحه لینک شده میباشد،بدین معنا که درمتن لینک خودراعنوان صفحه لینک شده راانتخاب نمایید.]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[مشکل در درگاه پرداخت بانک ملت]]></title>
			<link>/forum/thread-35564.html</link>
			<pubDate>Mon, 19 Sep 2016 11:28:25 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-35564.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام دوستان<br />
مدیریت یک سایت به من سپرده شده که از درگاه پرداخت بانک ملت استفاده میکنه. قبلا ظاهرا مشکلی نداشته اما امروز بعد از تمدید هاست و دامنه، خطای اتصال به درگاه رو میده<br />
آیا این خطا از جانب بانک هست یا از جانب سایت؟<br />
و آیا استفاده از درگاه پرداخت بانک هم نیاز به تمدید داره؟]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام دوستان<br />
مدیریت یک سایت به من سپرده شده که از درگاه پرداخت بانک ملت استفاده میکنه. قبلا ظاهرا مشکلی نداشته اما امروز بعد از تمدید هاست و دامنه، خطای اتصال به درگاه رو میده<br />
آیا این خطا از جانب بانک هست یا از جانب سایت؟<br />
و آیا استفاده از درگاه پرداخت بانک هم نیاز به تمدید داره؟]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[نمایش یک متن ناخواسته در بالای سایت]]></title>
			<link>/forum/thread-35502.html</link>
			<pubDate>Sun, 11 Sep 2016 04:54:31 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-35502.html</guid>
من یه سایت طراحی کردم و هیچ تبلیغاتی فعلا براش نکردم یعنی فکر نمیکنم بازدید کننده ای داشته باشه<br />
امروز که سایتم رو باز کردم یه متن ناخواسته در بالای سایتم نوشته شده که باعث شده کل قالب صفحه به هم بریزه<br />
من توی سایتم چنین متنی نداشتم. مشکل چی می تونه باشه؟ وارد پنل مدیریت هم که میشم یه سری مشکلات درش وجود داره مثلا یه بخش هایی از سایت رو میگه مجوز دسترسی ندارم. در صورتی که قبلا داشتم. به نظر شما سایت هک شده؟ و چطور میشه مشکل رو برطرف کرد؟<br />
ممنون میشم راهنماییم کنید.]]></description>
من یه سایت طراحی کردم و هیچ تبلیغاتی فعلا براش نکردم یعنی فکر نمیکنم بازدید کننده ای داشته باشه<br />
امروز که سایتم رو باز کردم یه متن ناخواسته در بالای سایتم نوشته شده که باعث شده کل قالب صفحه به هم بریزه<br />
من توی سایتم چنین متنی نداشتم. مشکل چی می تونه باشه؟ وارد پنل مدیریت هم که میشم یه سری مشکلات درش وجود داره مثلا یه بخش هایی از سایت رو میگه مجوز دسترسی ندارم. در صورتی که قبلا داشتم. به نظر شما سایت هک شده؟ و چطور میشه مشکل رو برطرف کرد؟<br />
ممنون میشم راهنماییم کنید.]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[تشخیص میزان مصرف cpu و RAM توسط سایت]]></title>
			<link>/forum/thread-35120.html</link>
			<pubDate>Mon, 15 Aug 2016 14:00:56 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-35120.html</guid>
آیا راهی وجود داره تا بفهمیم سایتی که طراحی کردیم چه میزان cpu و RAM مصرف میکنه تا بتونیم هاست مناسبش رو خریداری کنیم؟]]></description>
آیا راهی وجود داره تا بفهمیم سایتی که طراحی کردیم چه میزان cpu و RAM مصرف میکنه تا بتونیم هاست مناسبش رو خریداری کنیم؟]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[مشکل در اجرای بخش های اجاکسی سایت در مرورگر اینترنت اکسپلورر]]></title>
			<link>/forum/thread-34947.html</link>
			<pubDate>Sat, 09 Jul 2016 15:42:20 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-34947.html</guid>
من توی سایتم بارها از اجاکس استفاده کردم سایتم در فایرفاکس و کروم مشکلی نداره و به درستی اجرا میشه اما در اینترنت اکسپلورر اون بخش های اجاکسی کار نمیکنه. چکار کنم؟ چه طوری این مشکل رو حل کنم؟  راه حلی اگر وجود داره ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.]]></description>
من توی سایتم بارها از اجاکس استفاده کردم سایتم در فایرفاکس و کروم مشکلی نداره و به درستی اجرا میشه اما در اینترنت اکسپلورر اون بخش های اجاکسی کار نمیکنه. چکار کنم؟ چه طوری این مشکل رو حل کنم؟  راه حلی اگر وجود داره ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[نحوه ارسال پارامترها از طریق url در php]]></title>
			<link>/forum/thread-34815.html</link>
			<pubDate>Fri, 24 Jun 2016 06:21:03 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-34815.html</guid>
یک سوال در مورد نحوه ارسال پارامترها از طریق url  دارم. ممنون میشم من رو راهنمایی کنید<br />
من چیزی شبیه نحوه آدرس دهی اینستاگرام برای سایتم نیاز دارم. یعنی هر شخص بتونه آدرس صفحه ای که در سایت داره رو به دیگران بده.اما نحوه ارسال پارامترها در  instagram رو درک نمیکنم.  مثلا وقتی در نوار آدرس تایپ می کنیم:<br />
<font color="red"><br />
</font><br />
این یوزرنیم در برنامه چطور تشخیص داده میشه و کاربر رو تشخیص میده و صفحه اش رو باز میکنه؟<br />
مگه اینطور نیست که باید نام متغیر و مقدارش رو در url بنویسیم تا در برنامه از طریق نام متغیر بتونیم به مقدارش دسترسی داشته باشیم؟<br />
مثلا به این صورت :<br />
<font color="red"><br />
</font>?username=zahra<br />
یا<br />
<font color="red"><br />
</font>?id=56<br />
<br />
بعد توی برنامه مثلا بنویسیم:<br />
echo &#36;_GET['id']<br />
یا مثلا در انجمن متخصصین ایران در پیج هر شخصی، آدرس اینترنتی اون شخص رو به این صورت نوشته <br />
<font color="red"><br />
</font> <br />
این مقداری که بعد از علامت سوال اومده چطور در برنامه تعیین میشه که مربوط به چه متغیری هست؟]]></description>
یک سوال در مورد نحوه ارسال پارامترها از طریق url  دارم. ممنون میشم من رو راهنمایی کنید<br />
من چیزی شبیه نحوه آدرس دهی اینستاگرام برای سایتم نیاز دارم. یعنی هر شخص بتونه آدرس صفحه ای که در سایت داره رو به دیگران بده.اما نحوه ارسال پارامترها در  instagram رو درک نمیکنم.  مثلا وقتی در نوار آدرس تایپ می کنیم:<br />
<font color="red"><br />
</font><br />
این یوزرنیم در برنامه چطور تشخیص داده میشه و کاربر رو تشخیص میده و صفحه اش رو باز میکنه؟<br />
مگه اینطور نیست که باید نام متغیر و مقدارش رو در url بنویسیم تا در برنامه از طریق نام متغیر بتونیم به مقدارش دسترسی داشته باشیم؟<br />
مثلا به این صورت :<br />
<font color="red"><br />
</font>?username=zahra<br />
یا<br />
<font color="red"><br />
</font>?id=56<br />
<br />
بعد توی برنامه مثلا بنویسیم:<br />
echo &#36;_GET['id']<br />
یا مثلا در انجمن متخصصین ایران در پیج هر شخصی، آدرس اینترنتی اون شخص رو به این صورت نوشته <br />
<font color="red"><br />
</font> <br />
این مقداری که بعد از علامت سوال اومده چطور در برنامه تعیین میشه که مربوط به چه متغیری هست؟]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[پیشنهاد سیستم رایگان مدیریت کسب و کار با مدل B2B]]></title>
			<link>/forum/thread-34461.html</link>
			<pubDate>Tue, 14 Jun 2016 18:23:23 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-34461.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام<br />
میخاستم ببینم دوستان کسی میتونه لطف کنه و یک سیستم رایگان مدیریت کسب و کار با مدل B2B پیشنهاد بده؟<br />
قصد دارم فارسی سازیش کنم برای کاری. چندتا نمونه پیدا کردم ولی رایگان نیستند و فقط یک دموی محدود ارائه میدن.]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام<br />
میخاستم ببینم دوستان کسی میتونه لطف کنه و یک سیستم رایگان مدیریت کسب و کار با مدل B2B پیشنهاد بده؟<br />
قصد دارم فارسی سازیش کنم برای کاری. چندتا نمونه پیدا کردم ولی رایگان نیستند و فقط یک دموی محدود ارائه میدن.]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[ویرایش یک رکورد توسط یک مدیر و غیرفعال شدن دسترسی به آن رکورد برای بقیه مدیران سایت]]></title>
			<link>/forum/thread-34342.html</link>
			<pubDate>Mon, 13 Jun 2016 10:20:01 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-34342.html</guid>
من میخوام سایتی با PHP بنویسم که به غیر از مدیر سایت، چند نفر با دسترسی محدودتر بتونن به بخش هایی از پنل مدیریت سایت دسترسی پیدا کنند.کار این افراد ویرایش اطلاعات رکوردهایی هست که توسط مشتریان در سایت وارد شدن.<br />
سوالم این هست که چطور می تونم کاری کنم که وقتی یکی از این افراد رکوردی رو برای ویرایش باز کرد بقیه افراد بلافاصله در صفحه رکوردهای خودشون، اون رکورد رو قفل شده ببینند و نتونند اون رو ویرایش کنند؟<br />
ممنون میشم من رو راهنمایی بفرمایید]]></description>
من میخوام سایتی با PHP بنویسم که به غیر از مدیر سایت، چند نفر با دسترسی محدودتر بتونن به بخش هایی از پنل مدیریت سایت دسترسی پیدا کنند.کار این افراد ویرایش اطلاعات رکوردهایی هست که توسط مشتریان در سایت وارد شدن.<br />
سوالم این هست که چطور می تونم کاری کنم که وقتی یکی از این افراد رکوردی رو برای ویرایش باز کرد بقیه افراد بلافاصله در صفحه رکوردهای خودشون، اون رکورد رو قفل شده ببینند و نتونند اون رو ویرایش کنند؟<br />
ممنون میشم من رو راهنمایی بفرمایید]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[پروژه دانشجویی PHP]]></title>
			<link>/forum/thread-34023.html</link>
			<pubDate>Mon, 25 Apr 2016 06:05:53 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-34023.html</guid>
			<description><![CDATA[با سلام<br />
<br />
دوستان اگه کسی پروژه دانشجویی PHP انجام میده لطفاً با این email تماس بگیره.<br />
<br />
elearning9502@gmail.com<br />
<br />
ممنون]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[با سلام<br />
<br />
دوستان اگه کسی پروژه دانشجویی PHP انجام میده لطفاً با این email تماس بگیره.<br />
<br />
elearning9502@gmail.com<br />
<br />
ممنون]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[ساخت نام دیتابیس به دلخواه کاربر]]></title>
			<link>/forum/thread-33974.html</link>
			<pubDate>Tue, 19 Apr 2016 21:56:55 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-33974.html</guid>
			<description><![CDATA[با سلام خدمت شما دوستان گرامی<br />
من تازه کار هستم و می خوام تازه php رو شروع کنم و یک سوال داشتم.<br />
دو فیلد به نام db1 و db2 با html طراحی کردیم. کاربر زمانی که این دو فیلد را به نام های دلخواه تایید میکند ، درون phpmyadmin ما به همان نام ها دیتابیس ساخته میشود.<br />
آیا امکانش هست راهنماییم کنید که چگونه php آن را بنویسم؟<br />
<br />
با تشکر]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[با سلام خدمت شما دوستان گرامی<br />
من تازه کار هستم و می خوام تازه php رو شروع کنم و یک سوال داشتم.<br />
دو فیلد به نام db1 و db2 با html طراحی کردیم. کاربر زمانی که این دو فیلد را به نام های دلخواه تایید میکند ، درون phpmyadmin ما به همان نام ها دیتابیس ساخته میشود.<br />
آیا امکانش هست راهنماییم کنید که چگونه php آن را بنویسم؟<br />
<br />
با تشکر]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[نمایش زمان از پایگاه داده]]></title>
			<link>/forum/thread-31515.html</link>
			<pubDate>Thu, 09 Jul 2015 00:39:13 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">/forum/thread-31515.html</guid>
			<description><![CDATA[سلام برای طراحی یک سایت نیاز دارم که زمان رو از پایگاه داده بخونم و نمایش بدم<br />
دوتا سوال دارم اول اینکه باید از تاریخ تبدیل شمسی jdf استفاده کنم؟<br />
دوم اینکه آیا این کد درسته؟من هرچی میزنم جواب نمیده <br />
ممنون میشم کسی کمکم کنه و فقط ناظر نباشه چون خیلی نیاز دارم بهش<br />
&#36;result=mysql_query("select * from tablesaat");<br />
if(&#36;result)<br />
{<br />
		echo &#36;result[0]['Timeclock'];<br />
}]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[سلام برای طراحی یک سایت نیاز دارم که زمان رو از پایگاه داده بخونم و نمایش بدم<br />
دوتا سوال دارم اول اینکه باید از تاریخ تبدیل شمسی jdf استفاده کنم؟<br />
دوم اینکه آیا این کد درسته؟من هرچی میزنم جواب نمیده <br />
ممنون میشم کسی کمکم کنه و فقط ناظر نباشه چون خیلی نیاز دارم بهش<br />
&#36;result=mysql_query("select * from tablesaat");<br />
if(&#36;result)<br />
{<br />
		echo &#36;result[0]['Timeclock'];<br />
}]]></content:encoded>
		</item>
	</channel>
</rss>