مشکل در ثبت نام خوابگاه ورودی های ارشد اصفهان - نسخهی قابل چاپ |
مشکل در ثبت نام خوابگاه ورودی های ارشد اصفهان - mahsa_mb - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ب.ظ
من ورودی امسال دانشگاه اصفهان هستم.به یه مشکل واسه خوابگاه برخوردم. میدونید من ۲۰ ام ثبت نام کردم تو سیستم گلستان که فکر کنم واسه همه دانشگاه ها یکسانه.اون روزی حواسم نبود غیر تیک زدن خوابگاه به طور جداگانه هم از منوی بالای صفحه باید درخواست خوابگاه بدیم.الان که واسه درخواست خوابگاه و واریز پول وارد سیستم میشم خطا میده :این کاربر هنوز پذیرش نشده است.نمیتواند درخواست خوابگاه دهد.تازه بالای صفحه هم مینویسه تاریخ انتخاب گذشته است!!!نمیدونم نکنه دیگه خوابگاه دولتی ندن! |
مشکل در ثبت نام خوابگاه ورودی های ارشد اصفهان - Jooybari - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ
سلام. به لینک زیر مراجعه کنید. لطفاً این موضوع رو هم پاک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: مشکل در ثبت نام خوابگاه ورودی های ارشد اصفهان - farhadz - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ب.ظ)mahsa_mb نوشته شده توسط: من ورودی امسال دانشگاه اصفهان هستم.به یه مشکل واسه خوابگاه برخوردم. میدونید من ۲۰ ام ثبت نام کردم تو سیستم گلستان که فکر کنم واسه همه دانشگاه ها یکسانه.اون روزی حواسم نبود غیر تیک زدن خوابگاه به طور جداگانه هم از منوی بالای صفحه باید درخواست خوابگاه بدیم.الان که واسه درخواست خوابگاه و واریز پول وارد سیستم میشم خطا میده :این کاربر هنوز پذیرش نشده است.نمیتواند درخواست خوابگاه دهد.تازه بالای صفحه هم مینویسه تاریخ انتخاب گذشته است!!!نمیدونم نکنه دیگه خوابگاه دولتی ندن!نگران نباشید این مشکلو همه دارن! اگه همون موقع هم ثبت درخواست خوابگاه رو می زدین، باز هم می نوشت "این دانشجو هنوز پذیرش نشده است"! من همون موقع هم زدم همینو می نوشت، الان هم که می زنم علاوه بر اون می نویسه تاریخ ثبت درخواست گذشته! |
RE: مشکل در ثبت نام خوابگاه ورودی های ارشد اصفهان - alinit - 24 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ ب.ظ
سلام این دانشگاه اصفهان هنوز نرفته پدر ما رو درآورده ، من ارشد روزانه این دانشگاه قبول شدم با این دانشگاه ۸۰۰ کیلومتر فاصله دارم، زنگ زدم میگن به شما خوابگاه تعلق نمیگیره؟؟؟ پس به کی تعلق میگیره!! قیمت خوابگاه خودگردانشون هم اندازه خودشون قیمت داره ارزونترینش ۴۵۰۰۰۰ تومان تو هر ترمه. از بچه های ارشد اصفهان اگه کسی اینجا هست سریعتر جواب ما روبده تکلیفمون روشن شه. اینم از شانس ما یه جا زدیم قبول شدیم حالا برامون داستان درست کردن. آیین عشق بازی دنیا عوض شدست/ یوسف عوض شدست زلیخا عوض شدست سرهمچنان به سجده فروبرده ام ولی/ در عشق سالهاست که فتوا عوض شدست... دانشگاه اصفهان هربار که زنگ میزنیم ما رو رجوع میده به دفترچه کنکور، این که نشد حرف!! اکثردانشگاهها تو دفترچه مینویسن خوابگاه نمیدیم مثلا دانشگاه ارومیه نوشته از دادن خوابگاه به بچه های ارشد ورودی ۹۱ معذوریم اما بچه ها رفتن بهشون خوابگاه دادن، یا دانشگاه مازندران که گفته خوابگاه نداریم اما به بچه ها میدن... |
RE: مشکل در ثبت نام خوابگاه ورودی های ارشد اصفهان - mahsa_mb - 24 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۱۱ ب.ظ
واسه من که درست شد.خوابگاه کوثر.حتی شماره اتاق هم مشخص شد.خوبه بعد اعصاب خورد کنی هاشون یه کار مثبت انجام دادن |