تالار گفتمان مانشت
کمک فوری مجازی امیر کبیر - نسخه‌ی قابل چاپ

کمک فوری مجازی امیر کبیر - nilo_b - 14 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ

سلام بچه ها کسی اطلاعاتی در باره ارشد مجازی امیر کبیر که جدای کنکور سراسری (خود دانشگاه ازمون برگزار می کنه)داره؟ اینکه اعتبار مدرکش چطوره ؟ و با این هزینه ارزش داره که ثبت نام کتم؟

RE: کمک فوری مجازی امیر کبیر - کارمن - ۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ)nilo_b نوشته شده توسط:  سلام بچه ها کسی اطلاعاتی در باره ارشد مجازی امیر کبیر که جدای کنکور سراسری (خود دانشگاه ازمون برگزار می کنه)داره؟ اینکه اعتبار مدرکش چطوره ؟ و با این هزینه ارزش داره که ثبت نام کتم؟

من سوال کردم. چون دانشجو با استفاده از آزمون سراسری وزارت علوم وارد دانشگاه نشده قادر به قبولی در مقاطع بالاتر نیست. به نظر من بیشتر شبیه دوره های آزاد زیر نظر یک دانشگاه معتبر هست.

RE: کمک فوری مجازی امیر کبیر - somaieh.majidi - 22 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۰۰ ب.ظ

کارمن گرامی،
چرا اطلاعات غلط می دید!؟

در سایت دانشگاه مجازی امیرکبیر دقیقاً عنوان شده که معتبر است.

۹- مدرک دانش آموختگان دوره های الکترونیکی چگونه صادر می شود؟
به دانش آموختگان دوره های الکترونیکی، مدرک کارشناسی ارشد رسمی دانشگاه با ذکر کلمه الکترونیکی اعطا می‌شود.
این مدرک مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و جهت اشتغال یا ادامه تحصیل در دوره دکترا معتبر می باشد.

می تونید در لینک زیر ببینید:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: کمک فوری مجازی امیر کبیر - Manix - 22 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۳۶ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ)nilo_b نوشته شده توسط:  سلام بچه ها کسی اطلاعاتی در باره ارشد مجازی امیر کبیر که جدای کنکور سراسری (خود دانشگاه ازمون برگزار می کنه)داره؟ اینکه اعتبار مدرکش چطوره ؟ و با این هزینه ارزش داره که ثبت نام کتم؟

اگر اشتباه نکنم ؛ آزمون ورودی که این دانشگاه انجام میده توسط (یا زیر نظر) سازمان سنجش برگزار میشه و به همین علت دانشجویان مذکر مشمول نظام وظیفه، می تونن از معافیت تحصیلی در حین تحصیل برخوردار بشن.
ولی خوب هزینه ها در این نوع دوره ها بالاست.