ارائه ریز نمرات برای ثبت نام - نسخهی قابل چاپ |
ارائه ریز نمرات برای ثبت نام - morelo - 13 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۲ ب.ظ
سلام تو سایت دانشگاه علم و صنعت اومده که: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اصل و یک برگ فتوکپی مدرک کارشناسی مورد تأیید وزارت علوم یا وزارت بهداشت که در آن معدل دوره کارشناسی قید شده باشد به همراه ریزنمرات مگه دانشگاه ارشد برای دانشگاه کارشناسی نامه نمیزنه که براشون بفرستن؟ |
ارائه ریز نمرات برای ثبت نام - fe_atash - 17 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ
نه خودتون باید از دانشگاه بگیرن براشون با کپی ش ببرین. متاسفانه منم با این قضیه مشکل دارم...چون وام دارم بهم ریز نمرات نمیدن....دانشگاهی هم که قبول شدم میگه که حتما باید ریز نمرات داشته باشی البته من وامم رو یکجا سره همین قضیه تسویه کردم اما دانشگاه کارشناسیم میگن ۱ هفته طول میکشه مراحلش...از اون طرفم مهلت ثبت نام تمدید نمیشه.حلاصه که گیر کردم! |
RE: ارائه ریز نمرات برای ثبت نام - mojtaba14405 - 17 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ ب.ظ
خوب ریزنمرات که تایید نمیخواد. مگه نمیتونید از اتوماسیون بگیرید؟ |
Re: RE: ارائه ریز نمرات برای ثبت نام - Amir V - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ ق.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ ب.ظ)mojtaba14405 نوشته شده توسط: خوب ریزنمرات که تایید نمیخواد. مگه نمیتونید از اتوماسیون بگیرید؟ ریزنمرات از همه جا تایید میخواد.... سلف… کتابخونه... پارکینگ... صندوق رفاه و ..... Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 |
ارائه ریز نمرات برای ثبت نام - alirrrrrr - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ق.ظ
دانشگاه شیراز هم همین طور گفته.ولی من فک کنم ریز نمرات رو اگه دانشگاه کارشناسیتون دولتی بوده(شاید فقط روزانه) بودید به صورت خودکار به دانشگاه مقصدتون ارسال میشه آخه منم واسه دوره کاردانی به کارشناسیم همین اتفاق افتاد و من فقط مدرک موقت رو بردم دانشگاه مقصد و دانشگاه کاردانی ،ریز نمرات رو واسه دانشگاه کارشناسی فرستاده بود. |
ریز نمرات تایید شده توسط وزارت علوم - solarita - 19 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۰ ب.ظ
سلام برای گرفتن مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه آزاد گفتن که باید ریز نمرات تایید شده توسط وزارت علوم ارائه بدی کسی می دونه این قضیه ش چطوریه؟ دانشگاه های دولتی که تا تعهد دانشچو تموم نشه ریز نمره تحویلش نمیدن یه بار هم که درخواست کردم با دادن تعهد و اینا و گرفتن پول گفتن با پست پیشتاز خودمون می فرستیم دانشگاهتون و فرستادند. به نظرتون این کافیه یا باز هم گیر میدن و میگن ریز نمره بیار؟ پ ن: این دانشگاه ازاد هم با این سیستم اداری و قوانین من درآوردی ش آدم رو ۱۰۰۰ سال پیر میکنه |
ارائه ریز نمرات برای ثبت نام - atenaa - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ق.ظ
اهان سوال منم هست منم روزانه هستم گفتن خود دانشگاهتون باید درخواست بده ما براشون میفرستیم هم دانشگاه کاردانی هم کارشناسیم گواهی موقت کاردانیم دست دانشگاه کارشناسیمه اونو چکار کنم؟ باید برم ی گواهی موقت دیگه از دانشگاه کاردانیم بگیرم ایا؟ |