دانلود پکیچ کامل منابع زبان ارشد نرم افزار - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
دانلود پکیچ کامل منابع زبان ارشد نرم افزار - reza899 - 06 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ب.ظ
این پکیج را با دقت جمع آوری شده است. اکثرا این موارد در همین سایت(مانشت) ذکر و حتی برای دانلود گذاشته شده. منابع دیگر هم مانند یادمانه و... برای دانلود گذاشتهاند. اما پراکنده است و ممکن است گیجکننده باشد. با این پکیج احتمالا نیازی به منبع یا مطالعهی منابع دیگری در زمینهی زبان تخصصی و عمومی حس نمیشود. دوستان اگر موردی مشاهده کردند برای کمک به همدیگر این پکیج را کاملتر کنیم. این پکیج شامل: - تمامی ویس(صداهای) سعید مظفری - کتاب کامل و اصلی زبان تخصصی مطالبق با صداها (پارسه) - کتاب کامل زبان عمومی (پارسه) - کتاب کامل تست (پارسه - سعید مظفری) - کتاب کامل ۵۰۴ همراه با معنی فارسی - بهترین نرم افزار فلشکارت(لایتنر) Anki - ویدیوهای آموزش استفاده از نرم افزار Anki - دستهکارت کامل ۵۰۴ لغت اساسی با مثال و با معنی فارسی ( مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ) لینکهای دانلود ویرایش: در این پست مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. موارد مذکور بصورت غیر مستقیم قابل دانلود است. |
دانلود پکیچ کامل منابع زبان ارشد نرم افزار - farhud - 06 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ ب.ظ
من نتونستم دانلود کنم. |
RE: دانلود پکیچ کامل منابع زبان ارشد نرم افزار - reza899 - 06 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ ب.ظ)farhud نوشته شده توسط: من نتونستم دانلود کنم. سعی میکنم لینکهای غیرمستقیمشون رو تا چند ساعت دیگه بگذارم. چون این لینک از رو VPSام بود. که الان down شده. و کار نمیکنه. |
RE: دانلود پکیچ کامل منابع زبان ارشد نرم افزار - r.sh69 - 07 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۷ ق.ظ
reza899 کاره خیلی خوبیه لطفا لینکا رو زودتر بزارید مخصوصا لینک فلش کارت های ۵۰۴رو ممنونتونم |
دانلود پکیچ کامل منابع زبان ارشد نرم افزار - sa_n - 07 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ب.ظ
لینک ها چی شدن ؟ |
RE: دانلود پکیچ کامل منابع زبان ارشد نرم افزار - reza899 - 07 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ب.ظ
متاسفانه فعلا امکان گذاشتن اون سه تا فایل زیپ شده نیست برام. ولی به راحتی میتونید تمام محتویاتی که در پست اول اشاره کردم را از آدرسهای زیر دانلود کنید. برای دانلود صداها: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. کتاب تخصصی و تست پارسه: *//لینک ارسالی غیرفعال بود ، ضمن اینکه این کتاب مشمول قانون حقوق مولف است.* کتاب ۵۰۴ همراه با متن فارسی: *//لینک ارسالی غیرفعال بود.* دریافت برنامه Anki روی هر پلتفرمی: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دریافت فلش کارتها: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. توضیح: برنامه Anki فوقالعادست. علاوه بر درس زبان برای حفظ واژگان، گرامر و ... میتوان در دروس دیگر از آن استفاده کرد. نکات مهم، خلاصه درسها و تمام آن چیزی که نیاز به تکرار دارند. میتوانید نوشته، عکس و صدا وارد کنید و برای بهخاطر سپردن تمام نکات هر درسی میتوان ازش استفاده کرد. همچنین یهسری plug-in داره که قابلیتهای این برنامه را بسطپذیر میکنه. که از خود سایت اصلی قابل دانلود است. یکی از بزرگترین مزایا این برنامه، حضور در تمام پلتفرمهاست. من روی ویندوزم، گوشیم(آندروئید) و همچنین تحت وب کارتهایم را مرور میکنم. روی هر کدام که باشد فرقی نمیکند. همهاش هنگام اتصال به اینترنت همگام میشود. |
دانلود پکیچ کامل منابع زبان ارشد نرم افزار - sa_n - 08 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ب.ظ
کتاب زبان تخصصی برای رشته برق هست . برای آی تی یا نرم افزار موجود نیست ؟ کتاب زبان عمومی چی ؟ |
RE: دانلود پکیچ کامل منابع زبان ارشد نرم افزار - reza899 - 08 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۲۰ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ب.ظ)sa_n نوشته شده توسط: کتاب زبان تخصصی برای رشته برق هست . برای آی تی یا نرم افزار موجود نیست ؟ کتاب زبان تخصصی برای نرمافزار و برق پارسه یکی هست. |
دانلود پکیچ کامل منابع زبان ارشد نرم افزار - meryjey21 - 06 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۵۰ ب.ظ
لطفا اگه میشه کتاب ها و آزمون جدید پارسه رو بزارید منکه اصلا نشد دانلود کنم جزوه کتابای زبانو میخواستم هم تخصصی هم عمومی |
دانلود پکیچ کامل منابع زبان ارشد نرم افزار - hamid88 - 19 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ق.ظ
عالییی |
دانلود پکیچ کامل منابع زبان ارشد نرم افزار - sheriff - 19 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۲۳ ب.ظ
سلام ازتون ممنونم بابت حسن توجه و نیت خیری که برای همه بچه ها دارید ولی متاسفانه هیچ کدوم از لینک ها کار نمیکنه پلیز هلپ تو آث |
دانلود پکیچ کامل منابع زبان ارشد نرم افزار - ۱-۱ - ۱۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ب.ظ
ممنون |
دانلود پکیچ کامل منابع زبان ارشد نرم افزار - m_parsa11 - 21 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. zaban takhasosi ها رو از اینجا میتونید صدا هاشو دانلود کنید لینک قبلی کار نمیکرد!!! |
دانلود پکیچ کامل منابع زبان ارشد نرم افزار - sheriff - 21 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ ب.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ب.ظ)m_parsa11 نوشته شده توسط: ببخشیدا ولی ویس های شما برای پایگاه دادست سوتی ندید لطفا |
RE: دانلود پکیچ کامل منابع زبان ارشد نرم افزار - m_parsa11 - 22 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ب.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ ب.ظ)sheriff نوشته شده توسط:(21 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ب.ظ)m_parsa11 نوشته شده توسط: دقت کنید!!! از تو لیست صدا تشریف ببرید صفحه ۴ و ۵ صدا های زبان هست! اینجا مجموعه ای از صدا هاست که گسسته و پایگاه و ... هم هست |