سوال از بچه های شریف/اشتراک IEEE Xplore دانشگاه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
سوال از بچه های شریف/اشتراک IEEE Xplore دانشگاه - mosenabdoli - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ب.ظ
سلام. من امروز با یه صحنه ترسناک مواجه شدم!!! هرجا می رم پیپر دانلود کنم، می زنه : your subscription has been expired در صورتی که بالای صفحه نوشته brought to by sharif uni وختی هم میرم تو دانشیار میزنه ۱۳۴ روز از اشتراک دانشگاه باقی مونده؟ کسی میدونه داستان چیه؟ |
سوال از بچه های شریف/اشتراک IEEE Xplore دانشگاه - mfXpert - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ب.ظ
برا دانشگاه ما هم همینطوری شده! |
RE: سوال از بچه های شریف/اشتراک IEEE Xplore دانشگاه - berkeley - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۴ ب.ظ
(۳۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: برا دانشگاه ما هم همینطوری شده! دانشگاه ما(دانشگاه ایلام) هم اینطوره!!! الان من اصلا به ieee دسترسی ندارم . یعنی دیگه مهندس نمیشم . . . ولی خب یه چیز هست. ما کلا از قبل هم دسترسی نداشتیم (به دل نگیرید این شوخی رو کردم ) |
سوال از بچه های شریف/اشتراک IEEE Xplore دانشگاه - The BesT - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ
من یادمه تو اردیبهشت ماه تو دانشگاه ما هم همینطورشد.به استادمون که گفتم گفت هزینه اشتراک تموم شده و باید دوباره پرداخت بشه. شاید الان برای دانشگاه شماهم همینطورشده ! |
سوال از بچه های شریف/اشتراک IEEE Xplore دانشگاه - انرژی مثبت - ۰۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ ب.ظ
من که الان با ای پی دانشگاه میرم واسم مقالات ieee رو دانلود می کنه! مشکل اقای عبدولی رفع شد؟ یعنی همون روز بوده یا هنوزم هست؟ |
سوال از بچه های شریف/اشتراک IEEE Xplore دانشگاه - mosenabdoli - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ب.ظ
(۰۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: من که الان با ای پی دانشگاه میرم واسم مقالات ieee رو دانلود می کنه!به آی پی دانشگاه دسترسی ندارم، با دانشیار که میرم هنوز مشکل پابرجاست... ممنون در هر حال. احتمالن مجبورم از دانشگاه دانلود کنم. |
سوال از بچه های شریف/اشتراک IEEE Xplore دانشگاه - انرژی مثبت - ۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ب.ظ
الان که می خوام از ieee مقاله دانلود کنم می گه اشتراکتون expire شده ! نمی شه دانلود کرد! عجب وضعیه!!!! |
RE: سوال از بچه های شریف/اشتراک IEEE Xplore دانشگاه - Mansoureh - 06 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ ب.ظ
سلام بچه ها... نمیدونید این مشکل چطور و یا چه موقع رفع میشه...؟ من شدیدا به چندتا مقاله نیاز دارم!!!! |
سوال از بچه های شریف/اشتراک IEEE Xplore دانشگاه - Bache Mosbat - 06 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۲ ب.ظ
دانشگاه تهرانم یه هفتس که اینجوری شده! |
RE: سوال از بچه های شریف/اشتراک IEEE Xplore دانشگاه - mosenabdoli - 07 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: سلام بچه ها... لینکشو بدین شاید من بتونم دانلود کنم ... باشد که از بار سنگین بدهی مون به شما کم بشه! کیدینگ! ولی جدن لینکشو بدین من یکی دو تا سوراخ پیدا کردم. |
RE: سوال از بچه های شریف/اشتراک IEEE Xplore دانشگاه - Mansoureh - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۷ ق.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ق.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط:(06 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: سلام بچه ها... ممنون... یکی از دوستان لطف کردن راه حلی معرفی کردند. |
سوال از بچه های شریف/اشتراک IEEE Xplore دانشگاه - انرژی مثبت - ۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۵۰ ب.ظ
من از کتابخونه مرکزی در مورد اشتراک ieee دانشگاه سوال کردم جوابشون این بود: "ما هنوز هم مشترک آِ ای ای ای هستیم. اما انتقال ارز (حق اشتراک) از کشور با مشکل روبروست. و به همین خاطر (تاخیر در پرداخت حق اشتراک) فعلا دسترسی همه دانشگاههای کشور قطع می باشد. ..." |
RE: سوال از بچه های شریف/اشتراک IEEE Xplore دانشگاه - mosenabdoli - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۵۰ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: من از کتابخونه مرکزی در مورد اشتراک ieee دانشگاه سوال کردم جوابشون این بود: ممنون بابت پی گیری نگفتن کی مشکل حل می شه؟ |
سوال از بچه های شریف/اشتراک IEEE Xplore دانشگاه - blackhalo1989 - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۶ ق.ظ
امیدوارم تا شروع سال تحصیلی حل بشه. |
سوال از بچه های شریف/اشتراک IEEE Xplore دانشگاه - Br2012 - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۰ ق.ظ
علم و صنعتم همینطوره ، فک کنم بعضی دانشگاه ها با هم اشتراک میخرن که ارزون بیوفته |