تالار گفتمان مانشت
راهنمایی برای الگوریتم شیرین فشرده سازی lzw - نسخه‌ی قابل چاپ

راهنمایی برای الگوریتم شیرین فشرده سازی lzw - zes zes zes - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ

سلام
من در مورد الگوریتم lzw میخوام بدونم چه جوری کار میکنه ؟
باید کد c++را برای پروژه ی الگوریتم بدم تا چند روز دیگه بیشتر مهلت ندارم
اگه کسی میدونه ممنوم میشم کمک کنه

راهنمایی برای الگوریتم شیرین فشرده سازی lzw - mfXpert - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ

این خود مقاله اصلی

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

اینم یه پیاده سازی با سی شارپ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

منبع دو تا لینک بالا : ویکی پدیا

پ.ن: موتورهای جستجو برای چنین مواقعی کاربرد دارن.

RE: راهنمایی برای الگوریتم شیرین فشرده سازی lzw - zes zes zes - 19 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ق.ظ

(۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:  این خود مقاله اصلی

اینم یه پیاده سازی با سی شارپ

منبع دو تا لینک بالا : ویکی پدیا

پ.ن: موتورهای جستجو برای چنین مواقعی کاربرد دارن.

ممنون از کمکتون
من خودم سرچ کردم ولی خوب من نمیفهمم چی میگه!
از کدای سی پلاساشم نمیفهمم خیلی بد گفته!
در حال حاضر درک پایینی از این الگوریتم دارم
بعد اون مقاله ای که داده بودین که یوزر پس میخواس برا دانلودش من که ندارم!(ببخشید من یه خورده ناواردم )
متاسفانه از C# هم چیزی سر در نمی ارم
باز هم ممنون

RE: راهنمایی برای الگوریتم شیرین فشرده سازی lzw - mfXpert - 19 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ب.ظ

من مقاله رو برات آپلود کردم.
ترجیحا مقاله رو بخون. البته اگر تو اینترنت سرچ کردی و دیدی جای دیگه الگوریتم رو ساده تر از خود مقاله گفته خوب از همون که ساده تر گفته استفاده کن ولی به هر حال این رو در نظر داشته باش که منبع اصلی همین مقاله هستش.

بعد که روش کلی کار الگوریتم رو فهمیدی دیگه کدنویسیش فکر نکنم کار سختی باشه.

اون کد سی شارپ رو هم یه نگاه بنداز. وقتی سی بلد باشی فهمیدن کد شی شارپ کار چندان سختی نیست.

RE: راهنمایی برای الگوریتم شیرین فشرده سازی lzw - p.parsaee - 25 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ق.ظ

منم یه pdf فارسی دارم. شاید به کارتون بیاد

RE: راهنمایی برای الگوریتم شیرین فشرده سازی lzw - zes zes zes - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ق.ظ

ممنون از کمکتون
من الان الگوریتم فشرده سازیشو یاد گرفتم ولی بلد نیستم به صورت کد سی ++ درش بیارم
کسی هست اینجا بتونه به من کمک کنه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟