|
|
درخواست جزوه برای مباحث مرتبه زمانی و الگوریتم های بازگشتی - نسخهی قابل چاپ |
|
درخواست جزوه برای مباحث مرتبه زمانی و الگوریتم های بازگشتی - m_sardaari - 16 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ ب.ظ
سلام دوستان اگه کسی کتاب یا جزوه ای رو میشناسه که مباحث مرتبه زمانی و الگوریتم های بازگشتی رو بصورت ساده و روان توضیح داده لطف کنه لینک دانلودش رو بزاره . من از رو پوران پژوهش این دو مبحث(فصل۱و۲) رو خوندم ولی زیاد متوجه نشدم. فکر کنم این مشکل خیلی از بچه ها باشه. با تشکر. |
درخواست جزوه برای مباحث مرتبه زمانی و الگوریتم های بازگشتی - LORD0098 - 27 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ب.ظ)misagh01 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز سلام منم همین نظر دوستمونو دارم مرتبه زمانی رو عالی گفته ولی به نظر من بازگشتی رو خوب نگفته ، خیلی پیچونده |
|
درخواست جزوه برای مباحث مرتبه زمانی و الگوریتم های بازگشتی - csharpisatechnology - 15 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: درخواست جزوه برای مباحث مرتبه زمانی و الگوریتم های بازگشتی - mshobeyri - 22 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ق.ظ
سلام.... کسی جزوه ای نداره که توش مرتبه زمانی همه ی الگوریتم ها تو حالتهای مختلف رو نوشته باشه؟خودم حال ندارم بنویسمشون!
|