درخواست نرم افزار ویژوال سی پلاس۲۰۰۳ - نسخهی قابل چاپ |
درخواست نرم افزار ویژوال سی پلاس۲۰۰۳ - sajad2020 - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۹ ب.ظ
سلام دوستان من به نرم افزار ویژوال سی پلاس پلاس ۲۰۰۳ نیاز دارم ایا کسی لینک دانلود رو داره؟ممنون |
RE: درخواست نرم افزار ویژوال سی پلاس۲۰۰۳ - asbphoenix - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۴ ب.ظ
من احتمال می دم که می خواهید یه نرم افزار قدیمی رو اجرا کنید که با visual studio 2003 نوشته شده. درسته؟ اگر همین طوره که می تونید NET 1.1 رو نصب کنید( البته فکر نمی کنم روی windows 7 نصب بشه). از مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دانلود کنید.( اول دومی و سپس اولی رو نصب کنید!). |
RE: درخواست نرم افزار ویژوال سی پلاس۲۰۰۳ - sajad2020 - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۴ ب.ظ)asbphoenix نوشته شده توسط: من احتمال می دم که می خواهید یه نرم افزار قدیمی رو اجرا کنید که با visual studio 2003 نوشته شده. درسته؟سلام دوست عزیز نه متاسفانه!من خود نرم افزار رو نیاز دارم!ممنون |
RE: درخواست نرم افزار ویژوال سی پلاس۲۰۰۳ - asbphoenix - 14 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ
نقل قول: سلام دوست عزیز نه متاسفانه!من خود نرم افزار رو نیاز دارم!ممنون پس Visual Studio 2003 رو نیاز دارید، ببخشید اما کنجکاو شدم بدونم برای چی این ورژن قدیمی رو لازم دارید؟! برای موزه که نیست؟ هست؟ |
RE: درخواست نرم افزار ویژوال سی پلاس۲۰۰۳ - sajad2020 - 14 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ ق.ظ
(۱۴ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ)asbphoenix نوشته شده توسط:یه فیلم اموزشی دارم که از روی این نسخه هست برای همین نیاز دارم!!!!!!!!!!!!نقل قول: سلام دوست عزیز نه متاسفانه!من خود نرم افزار رو نیاز دارم!ممنون |
RE: درخواست نرم افزار ویژوال سی پلاس۲۰۰۳ - asbphoenix - 14 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ
نقل قول: یه فیلم اموزشی دارم که از روی این نسخه هست برای همین نیاز دارم!!!!!!!!!!!! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. رو یه امتحان بفرمایید. امیدوارم در جریان باشید که Visual Studio 2003 و NET 1.1 روی Windows 7 و احتمالا Vista اجرا نمیشن. در مورد فیلم آموزشی در صورتی که اون قدر قدیمی باشه پس احتمالا دیگه کاربردی نیست. ببخشید که فضولی کردم. |