تالار گفتمان مانشت
درخواست راهنمایی در زمینه کنترل ازدخام در شبکه های بیسیم - نسخه‌ی قابل چاپ

درخواست راهنمایی در زمینه کنترل ازدخام در شبکه های بیسیم - m2m3m92 - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۹ ب.ظ

با سلام خدمت دوستان عزیز، موضوع سمینار ارشد من که تاریخ ارائه آن اوایل شهریور ماه هست کنترل ازدحام در شبکه های بیسیم است البته بنا به مسائلی موضوع سمینارم رو تغییر دادم و الان خیلی عقبم هرچه قدر هم می گردم مقاله خاصی پیدا نمی کنم که جدید باشه استاد راهنما هم که مثلا یکی از ترین های کامپیوتره امااااااااا دریغ از یک کمک خواهشمندم اگر می توانید راهنماییم کنید چکار کنم. اگر مقاله ای یا مطلبی سراغ دارید لطفا دریغ نکنید . با سپاس فراوانHeartHeartHeartHeartHeartHeart

RE: درخواست راهنمایی - strongxxx - 03 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ق.ظ

برای حسگر بی سیم و مبحث کنترل ازدحام مطلب دارم
اگه به دردت می خوره پیغام بده برات ارسال کنم

RE: درخواست راهنمایی در زمینه کنترل ازدخام در شبکه های بیسیم - m2m3m92 - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ق.ظ

با سلام بله اگر لطف کنید برام بفرستید خیلی ممنون میشم

RE: درخواست راهنمایی در زمینه کنترل ازدخام در شبکه های بیسیم - strongxxx - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ب.ظ

خدمت شماCool

درخواست راهنمایی در زمینه کنترل ازدخام در شبکه های بیسیم - m2m3m92 - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۳ ب.ظ

بسیار از لطف شما سپاسگزارم ولی من دنبال مقالات خارجی ام یا یک ژورنال در این مورد

درخواست راهنمایی در زمینه کنترل ازدخام در شبکه های بیسیم - jeraldin - 24 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۹ ق.ظ

با سلام و خسته نباشید
اگه ممکنه در مورد کنترل ازدحام در tcp/red کمکم کنین.منم سمینار دارم چند تا مقاله خوندم ولی برای نوشتن باید مطالب اولیه منسجم داشته باشم.ممنون میشم اگه کمکم کنین.

درخواست راهنمایی در زمینه کنترل ازدخام در شبکه های بیسیم - behzad36 - 07 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ

دستتون درد نکنه واقعا بدردم خورد

درخواست راهنمایی در زمینه کنترل ازدخام در شبکه های بیسیم - leila.a - 01 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ

سلام دوست عزیز m2m3m92
اینو میگم گفتم شاید ندونین
برو سایت
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

یه سایت که مقالات isi elsevier میده تو این سایت میتونین در مورد هر موضوعی که خواستین مقالات معتبر لاتین در ژورنالهای معتبر با impac factor پیدا کنین سایتای دیگری هم خواستی بگین بگم.
البته برا دانلودش ایران تو تحریمه میتونین برین سایت freepaper.ir از اونجا مقالات رو دانلودرایگان کنین.امیدوارم مفید باشه.