سوال ۷۲(معماری) کنکور ۸۸ - نسخهی قابل چاپ |
سوال ۷۲(معماری) کنکور ۸۸ - mohsen_4050 - 31 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۳ ب.ظ
سلام نمی فهمم تو کتاب پوران که حل کرده آخر ۱۶/۳ رو بدست آورده،این ۳ از کجا اومده؟؟؟؟؟؟؟ [attachment=5748] [attachment=5749] |
سوال ۷۲(معماری) کنکور ۸۸ - Parva - 31 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ
منتقل شد. |
سوال ۷۲(معماری) کنکور ۸۸ - mohsen_4050 - 31 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۷ ب.ظ
کسی نیست جواب بده؟ |
RE: سوال ۷۲(معماری) کنکور ۸۸ - mirabi77 - 31 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۰ ب.ظ
(۳۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۷ ب.ظ)mohsen_4050 نوشته شده توسط: کسی نیست جواب بده؟ salam alan rahe halesh yadam nist jozve dokhtor ejlali peyda kon hafeze bargh bargh khobe dars dade |
سوال ۷۲(معماری) کنکور ۸۸ - ali - 31 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۲ ب.ظ
محسن تو هیچ کدوم از کتاب های حل تست کنکور من جوابش رو که طرف به صورت مطمئن حل کرده باشه پیدا نکردم، نه تو مقسمی و نه پوران و نه حتی کتاب خود سنجش جواب جامعی بهش داده نشده.فقط خودشون یک فرض های کردن و سئوال رو حل کردن و به زور جواب رو در آوردن. |
RE: سوال ۷۲(معماری) کنکور ۸۸ - mohsen_4050 - 31 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۳ ب.ظ
(۳۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۲ ب.ظ)ali نوشته شده توسط: محسن تو هیچ کدوم از کتاب های حل تست کنکور من جوابش رو که طرف به صورت مطمئن حل کرده باشه پیدا نکردم، علی جان میدونی اصلاً جوابش تو گزینه ها نیست من ۱۶/۶ بدست آوردم ولی ۲/۶ میشه که اصلاً تو جوابا نیست |
سوال ۷۲(معماری) کنکور ۸۸ - ali - 31 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ
محسن این دو تا لینک زیر رو ببین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
سوال ۷۲(معماری) کنکور ۸۸ - mohsen_4050 - 01 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ق.ظ
همه یه جوری حلش کردن که مثله جواب پوران باشه ولی هیچکس دلیلش رو نمیدونه!!!!!!!!!! |