نظر سنجی زمان جلسات گروههای درسی - نسخهی قابل چاپ |
نظر سنجی زمان جلسات گروههای درسی - Fardad-A - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ
سلام دوستان تعداد زیادی پ.خ برای زمان جلسات گروههای درسی دذریافت کرده ام. چون قرار در جلسات اعضاء مسئله حل کنند طبیعی است آخر شب مناسب نیست. و بسیاری باین موضوع اذعان کرده اند. از طرفی در ماه رمضان قبل و بعد افطار هم مشکل بشه این جلسات برگزار بشه. لطفا" در این نظر سنجی شرکت کنید. |
نظر سنجی زمان جلسات گروههای درسی - f_a - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ
سلام پس جلسه اول امشب نیست؟؟؟؟!!!!! به نظرم اطلاع رسانی در این رابطه خیلی ضعیفه..من کاملا گیج شدم نمیدونم کی جلسه اول هستش..ممنون |
نظر سنجی زمان جلسات گروههای درسی - Fardad-A - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ب.ظ
امشب جلسه اول طبق برنامه قبلی است. این واسه اینده است. |
نظر سنجی زمان جلسات گروههای درسی - Parva - 30 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ
خواهشا همه دوستانی که تو این گروه ها هستن تو نظرسنجی شرکت کنن تا بهترین ساعت انتخاب بشه، البته ماه رمضون رو هم لحاظ کنین،چون وقتی ساعت ۹ شب افطار میکنیم نمیشه ۱۰ تو جلسات حضور داشت. |
RE: نظر سنجی زمان جلسات گروههای درسی - SaMiRa.e - 31 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ
یه سوال ؟ این همه دوستان برای دو گروه درسی سپاس گذاشتند بعداینجاچرا فقط ۱۳ نفر تو نظرسنجی شرکت کردند . خوب بیاییدنظربدید تا برنامه هامنظم ترجلوبره . ( حیفه این همه زحمت عزیزان هیچی بشه ) جهت بالاآمدن تاپیک |
نظر سنجی زمان جلسات گروههای درسی - milad_rahimi - 31 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ب.ظ
بابا به فکر ما شاغل ها هم باشیداااا.ترجیحا شب باشه فکر کنم بهتره. |
RE: نظر سنجی زمان جلسات گروههای درسی - f_a - 31 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۳۱ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ب.ظ)milad_rahimi نوشته شده توسط: بابا به فکر ما شاغل ها هم باشیداااا.ترجیحا شب باشه فکر کنم بهتره.این ماه رمضونی تا افطار و شام بخوریم باید بیایم اینجا یکم سخته.باز ظهر باشه بهتره.. |
نظر سنجی زمان جلسات گروههای درسی - milad_rahimi - 31 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ
پس تکلیف ما چی میشه؟ نمیشه ۲ گروهش کرد؟ظهر و شب.؟ |
نظر سنجی زمان جلسات گروههای درسی - f_a - 31 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ
شما صبحم نمیتونید؟؟؟؟ |
RE: نظر سنجی زمان جلسات گروههای درسی - milad_rahimi - 31 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۳۱ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ)f_a نوشته شده توسط: شما صبحم نمیتونید؟؟؟؟ نه والا.صبح تا ساعت ۳ عصر سرکار هستم.تازه گاهی عصر هم میرم.فقط شبا وقتم ازاده. |
RE: نظر سنجی زمان جلسات گروههای درسی - f_a - 31 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ب.ظ
(۳۱ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ)milad_rahimi نوشته شده توسط:(31 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ)f_a نوشته شده توسط: شما صبحم نمیتونید؟؟؟؟ اگه اینجوریه که باشه ایرادی نداره چون من دوس ندارم که ساعتا طوری شه که بعضیا نتونن بیان...هر چی تعداد بیشتر بهتر |
نظر سنجی زمان جلسات گروههای درسی - milad_rahimi - 31 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ب.ظ
مرسی. |
نظر سنجی زمان جلسات گروههای درسی - Parva - 01 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ب.ظ
دوستای عزیزی که تو گروه های درسی شرکت کردن، لطف بفرمایین تو نظرسنجی هم شرکت کنین. |