![]() |
۱۵۸ نرم افزار-یه دفعه یادم افتاد - نسخهی قابل چاپ |
۱۵۸ نرم افزار-یه دفعه یادم افتاد - hussein.sh - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۷ ق.ظ
سلام به همگی مانشتی های عزیز. خداروشکر رتبه ۶۶۱ پارسال امسال بهتر شد شد ۱۵۸ ![]() دوستان دیره ولی اگه پست دیدید به نظر شما کجا می تونم قبول شم شهید بهشتی امسال به نظر شما احتمال داره با این اوضاع موجود ![]() |
RE: 158 نرم افزار-یه دفعه یادم افتاد - berkeley - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ ق.ظ
رتبه خوبتون رو تبریک میگم اگه امکانش هست کارنامتون رو هم بذارید |
RE: 158 نرم افزار-یه دفعه یادم افتاد - hussein.sh - 25 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ب.ظ
ممنون دوست عزیز اینم کارنامه من.به نظر شما دوستان کجا ها رو من میتونم بیارم ![]() |
۱۵۸ نرم افزار-یه دفعه یادم افتاد - esi - 26 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ق.ظ
تبریک ، عالیه می تونه از لینک قبولی های های پارسال استفاده کنی(یه فایل پی دی اف) به فکر علم و صنعت و تربیت مدرس باش ان شاالله جایی که دوست داری قبول شی موفق باشی |
۱۵۸ نرم افزار-یه دفعه یادم افتاد - ف.ش - ۲۶ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ق.ظ
اینجا بخش کارنامه هاست پس لطفا کارنامه تون رو هم بگذارید. در غیر اینصورت منتقلش کنید به بخش انتخاب رشته. |
۱۵۸ نرم افزار-یه دفعه یادم افتاد - fatima1537 - 26 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ ب.ظ
شاید این فایل کمکتون کنه یه حدودی از محل قبولیتون بدست بیارید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
درخواست راهنمایی - zes zes zes - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ ق.ظ
سلام تبریک میگم امیدوارم موفق باشید من میخوام برا ارشد هوش یا نرم بخونم الان ترم ۵ هستم به نظرتان از چی شروع کنم؟ |
۱۵۸ نرم افزار-یه دفعه یادم افتاد - zes zes zes - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ب.ظ
کسی نمیخواد یه جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟ زشته ها!!!!!!!!!!!! |
RE: درخواست راهنمایی - bitbit - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ ب.ظ
(۰۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ ق.ظ)zes zes zes نوشته شده توسط: سلام سلام فعلا که خیلی زوده ارشد تا دوسال دیگه تغیرات زیاد میکنه ولی بصورت کلی سعی کنید پایه خودتون رو قوی کنید کتاب های منبع رو بخونید و تمرین کنید مثل clrs برای الگوریتم و ساختمان نظریه پیتر لینز سیستم عامل گسسته و ریاضیات زبان |
۱۵۸ نرم افزار-یه دفعه یادم افتاد - fatima1537 - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ ب.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ب.ظ)zes zes zes نوشته شده توسط: کسی نمیخواد یه جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟اینجا بخش کارنامه است . برای مشاوره در مورد ارشد ۹۲ به این بخش برید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
۱۵۸ نرم افزار-یه دفعه یادم افتاد - lsamimi - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۴ ب.ظ
من فکر میکنم شما شبانه شهیدبهشتی و شبانه تهران-الگوریتم رو میارید |
۱۵۸ نرم افزار-یه دفعه یادم افتاد - mahsa_mb - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ب.ظ
سلام.تبریک میگم.به نظرم علم و صنعت حتمیه.یکی از بچه های شهید بهشتی میگفت پارسال اخرین رتبه قبولی شهید بهشتی تو ورودیشون ۱۴۰ بوده.تازه در نظر بگیرید ظرفیت پارسال بیشتر بوده. |