![]() |
۶۵۶ هوش مصنوعی - نسخهی قابل چاپ |
۶۵۶ هوش مصنوعی - fateme66 - 24 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ
اینم از کارنامه درخشان من ![]() محل قبولی::رباتیک دانشگاه یزد _ شبانه |
RE: 656 هوش مصنوعی - Masoud05 - 24 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ب.ظ
حیف ریاضی رو خوب زدی ، کاش من اینقدر زده بودم ![]() اگه خواستی امسال هم بخونی ، روی درس هوش مصنوعی سرمایه گذاری کن ، ضرر نمیکنی ![]() البته انشاالله امسال قبولی |
RE: 656 هوش مصنوعی - fateme66 - 24 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ ب.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: حیف ریاضی رو خوب زدی ، کاش من اینقدر زده بودمممنون از راهنماییتون. دقیقا اشتباهم توجه نکردن به دروس تخصصی بود،تقریبا از ۳ تا درس رو هم دیگه یه درس و خوندم ![]() |
RE: 656 هوش مصنوعی - Ali-B - 24 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ ب.ظ
خیلی هم خوب، مگه کارنامتون چشه؟ ![]() حالا امسال قبول شید میرید یا برای سال دیگه میخونید؟ |
RE: 656 هوش مصنوعی - fateme66 - 24 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ ب.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ ب.ظ)Ali-B نوشته شده توسط: خیلی هم خوب، مگه کارنامتون چشه؟ ممنون.زبان و دروس تخصصیم درخشانش کرده دیگه ![]() به امید خدا برای سال دیگه میخونم. |
RE: 656 هوش مصنوعی - Ali-B - 24 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: ممنون.زبان و دروس تخصصیم درخشانش کرده دیگه اشکال نداره، حتما نخوندید که درصدتون کم شده دیگه... منم ۶۷۰ شدم، ببینیم سال دیگه کی رتبش بهتر میشه ![]() |
RE: 656 هوش مصنوعی - fateme66 - 25 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ)Ali-B نوشته شده توسط:(24 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: ممنون.زبان و دروس تخصصیم درخشانش کرده دیگه چه جالب،پس یکی از رقبای سرسختین ![]() موفق باشین |
RE: 656 هوش مصنوعی - Masoud05 - 25 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ
بنظرم برای کسب رتبه خوب ، باید حداقل در یکی از گروه ها ( مثلا ریاضی یا تخصصی ) خیلی خوب باشید ، این مسئله موجب میشه تراز خوبی کسب کنید |
۶۵۶ هوش مصنوعی - ghaderiyaser - 25 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۰ ق.ظ
اگه تخصصی هوش رو یه خورده بیشتر می زدید راحت قبول بودید. |
RE: 656 هوش مصنوعی - fateme66 - 25 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ق.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: بنظرم برای کسب رتبه خوب ، باید حداقل در یکی از گروه ها ( مثلا ریاضی یا تخصصی ) خیلی خوب باشید ، این مسئله موجب میشه تراز خوبی کسب کنیدممنون از راهنماییتون. بالا بردن درصد ریاضی برام راحتتره تا تخصصی،تنها درس تخصصی که با علاقه میخونم الگوریتم. |
RE: 656 هوش مصنوعی - Masoud05 - 25 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ق.ظ)fateme66 نوشته شده توسط:(25 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: بنظرم برای کسب رتبه خوب ، باید حداقل در یکی از گروه ها ( مثلا ریاضی یا تخصصی ) خیلی خوب باشید ، این مسئله موجب میشه تراز خوبی کسب کنیدممنون از راهنماییتون. هوش هم خوبه من امسال فکر کنم ۴ تا صحیح زدم . کمتر از الگوریتم هم وقت روش گذاشتم . |
RE: 656 هوش مصنوعی - fateme66 - 25 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ق.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۰ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: اگه تخصصی هوش رو یه خورده بیشتر می زدید راحت قبول بودید.ممنون. وضعیت دروس تخصصیم اصلا خوب نبود،البته از بقیه درسا هم انتظار چندانی نداشتم،انشالا امسال جبران میکنم. |
۶۵۶ هوش مصنوعی - ghaderiyaser - 25 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ
به نظر شما امسال تخصصی هوش نسبت به پارسال خیلی آسون نبود؟ |
۶۵۶ هوش مصنوعی - fatima1537 - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ق.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: روی درس هوش مصنوعی سرمایه گذاری کن ، ضرر نمیکنیدرسته نسبت به خیلی از دروس دیگه ، با یکم وقت گذاشتن روی تخصصیهای هوش میشه درصد خوبی بدست آورد. تخصصیهای هوش امسال نسبت به سالهای قبل که آسونتر نبود ولی خیلی هم سخت نبود. |
RE: 656 هوش مصنوعی - Sunshine Off - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ق.ظ
دوست گرامی انشاالله که یک جای خوب قبول بشید.موفق باشید. |