بی توجهی به المپیاد دانشجویی - نسخهی قابل چاپ |
بی توجهی به المپیاد دانشجویی - Alireza_1387 - 22 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ
با سلام به همگی به بچه درس خون های شریف و امیر کبیر و غیره و به بچه تنبل های دانشگاه هایی مثل دانشگاه ملایر خودمون الحمدلله انجمن مانشت تو قسمت جزوه و ویس که من خیلی باهاش سر و کار دارم اصلا کم نذاشته ولی متاسفانه تو قسمت المپیاد و مسابقه هایی همچون ACM اطلاعات درست و حسابی در سایت موجود نیست خلاصه از بچه های بالا (خیلی بالا) درخواست می کنیم که اگر اطلاعاتی در این قسمت دارن از ما بچه های زیر زمین دریغ نکنن اگر هم یه قسمت با عنوان المپیاد و مسابقات دانشجویی به موضوعات انجمن اضافه بشه که چه بهتر |
RE: بی توجهی به المپیاد دانشجویی - alirezad - 22 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ)Alireza_1387 نوشته شده توسط: با سلام به همگیمشکل اینه که نمونه سوالای المپیاد اصلا گیر نمیاد. من فقط ۳ تاشو دارم. اونم فقط برای مرحله ی اول غیر متمرکزه. مرحله های بالاتر که اصلا سوالا بیرون نمیاد. اما کسانی که شرکت کردند خیلی می تونند کمک کنند. منم می خوام در المپیاد غیر متمرکز امسال شرکت کنم.در موردش یک بار همینجا سوال کردم کسی جوابمو نداد. از استادام که پرسیم گفتند باید کتاب های درسی تو قورت بدی. حالا شما هم برو کتابت رو قورت بده |
بی توجهی به المپیاد دانشجویی - Alireza_1387 - 22 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۲ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ)alirezad نوشته شده توسط:اگه می تونی همون سه سوال رو اینجا بذار بقیه استفاده کنن(22 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ)Alireza_1387 نوشته شده توسط: با سلام به همگیمشکل اینه که نمونه سوالای المپیاد اصلا گیر نمیاد. من فقط ۳ تاشو دارم. اونم فقط برای مرحله ی اول غیر متمرکزه. مرحله های بالاتر که اصلا سوالا بیرون نمیاد. در ضمن اگه بخوای تو آزمون غیر متمرکز شرکت کنیم تو کجا باید ثبت نام کرد |
RE: بی توجهی به المپیاد دانشجویی - alirezad - 22 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ب.ظ
فقط یکیشو پیدا کردم. اون دوتا را همین که پیدا کردم برات می زارم. [attachment=5581] برای شرکت در المپیاد غیر متمرکز باید جزو چند نفر اول ورودی خودتون باشید و شرط معدل هم داره. زمان ثبت نام هم باید از آموزش گروهتون بپرسید. |
بی توجهی به المپیاد دانشجویی - Alireza_1387 - 23 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ ب.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: پیشنهادتون مناسب است. حتما" عملیش میکنم ولی خودتون در بخش مذکور فعالیت کنید تا مخاطب خودش را جذب کنه و خلی بی رونق نباشه.باشه من سعی خودم رو می کنم |
RE: با توجهی به المپیاد دانشجویی - svk7 - 27 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ ب.ظ
سلام میخوام المپیاد و هم کنکور شرکت کنم چیکار باید بکنم؟چه شرایطی باید داشته باشم؟اگه حین ثبت نام ارشد ،متقاضی شرکت در المپیاد رو بزنم کافیه؟ |
بی توجهی به المپیاد دانشجویی - Bache Mosbat - 27 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ ب.ظ
ACM جریانش فرق می کنه.شرط سنی داره. اکثر بچه های فروم این شرط سنی رو ندارن. برای همین شاید بهش کمتر توجه می شه. |