تالار گفتمان مانشت
خریدار مجموعه سئوالات چند سال گذشته پارسه،ماهان،نصیر و ... - نسخه‌ی قابل چاپ

خریدار مجموعه سئوالات چند سال گذشته پارسه،ماهان،نصیر و ... - behnaz110 - 19 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ ب.ظ

سلام دوستان. من نیاز به مجموعه سئوالات چند سال گذشته موسساتی مانند پارسه ، نصیر و ماهان و پوران ... دارم. اگر کسی داره یا می تونه برای من این سئوالات را با پاسخ آماده کنه ممنون میشم. اگر هم برای سالهای یک کم قبل تر جواب نداشت ایرادی نداره. قیمت هم به صورت توافقی و خودتون قیمت بدین. ممنون میشم پیام بدید یا ایمیل بزنید. b_meshkboo60@yahoo.com

RE: خریدار مجموعه سئوالات چند سال گذشته پارسه،ماهان،نصیر و ... - mamani - 19 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۵ ب.ظ

(۱۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ ب.ظ)behnaz110 نوشته شده توسط:  سلام دوستان. من نیاز به مجموعه سئوالات چند سال گذشته موسساتی مانند پارسه ، نصیر و ماهان و پوران ... دارم. اگر کسی داره یا می تونه برای من این سئوالات را با پاسخ آماده کنه ممنون میشم. اگر هم برای سالهای یک کم قبل تر جواب نداشت ایرادی نداره. قیمت هم به صورت توافقی و خودتون قیمت بدین. ممنون میشم پیام بدید یا ایمیل بزنید. b_meshkboo60@yahoo.com

منظورتون آزمون هاست؟
من مال ۸۵ نرم و هوش و ۸۹ معماری و هوش پارسه را دارم
چه قیمتی میخاین؟

خریدار مجموعه سئوالات چند سال گذشته پارسه،ماهان،نصیر و ... - Mojtaba - 19 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۲ ب.ظ

سلام دوست عزیر
من سوال پارسه ۸۹ و ۹۰ رو دارم اگه خواستین پ.خ بدین تا با هم هماهنگ کنیم.موفق باشید.

RE: خریدار مجموعه سئوالات چند سال گذشته پارسه،ماهان،نصیر و ... - nekooh - 22 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ب.ظ

(۱۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ ب.ظ)behnaz110 نوشته شده توسط:  سلام دوستان. من نیاز به مجموعه سئوالات چند سال گذشته موسساتی مانند پارسه ، نصیر و ماهان و پوران ... دارم. اگر کسی داره یا می تونه برای من این سئوالات را با پاسخ آماده کنه ممنون میشم. اگر هم برای سالهای یک کم قبل تر جواب نداشت ایرادی نداره. قیمت هم به صورت توافقی و خودتون قیمت بدین. ممنون میشم پیام بدید یا ایمیل بزنید. b_meshkboo60@yahoo.com

به این پست یه نگاهی بنداز

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: خریدار مجموعه سئوالات چند سال گذشته پارسه،ماهان،نصیر و ... - Sunshine Off - 22 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۱ ب.ظ

من برای سنجش تکمیلی ومهستان وچندتا نصیر،برای ۸۹ و۹۰وپارسه ۸۷هم دارم اگرخواستی بهم پیام بده مجانیه فقط هزینه پست میگیرم.

RE: خریدار مجموعه سئوالات چند سال گذشته پارسه،ماهان،نصیر و ... - ۱۹۳۱۰۶۱۹۳۹ - ۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ق.ظ

اگر سوالات شیمی محض رو دارید لطفا شماره برام میل بزنید تا تماس بگیرمz.abdolahi1121366@gmail .com

RE: خریدار مجموعه سئوالات چند سال گذشته پارسه،ماهان،نصیر و ... - mahsa_mb - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۲۹ ب.ظ

سلام.من آزمون های پارسه سال های ۸۹ ۹۰ ۹۱ رو با پاسخ تشریحی دارم.خواستید اطلاع بدید.

خریدار مجموعه سئوالات چند سال گذشته پارسه،ماهان،نصیر و ... - fatemeh85 - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ب.ظ

منم سوالای اکسین ۹۱ و ۹۰ رو دارم اگه خواستین اطلاع بدین به اضافه آزمونای خودسنجی