تالار گفتمان مانشت
فروش مقاله - نسخه‌ی قابل چاپ

فروش مقاله - bahremand.ni - 13 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۷ ب.ظ

کسی شماره تلفنی یا آدرس وب سایتی و .... را میشناسه که بتونم پول بهشون بدم و یک مقاله ای که ایده را آنها بدن ازشون بگیرم. منظورم اینه که ارزیابی و .... را انجام بدن ولی به اسم من باشه آخرش.

فروش مقاله - انرژی مثبت - ۱۳ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ب.ظ

شرمنده دوست عزیز ولی از این کارا توی سایت نمی کنیم. ضمن این که فکر کنم اگه سرچ کنید احتمالا همچین مواردی زیاد تو نت هست.

RE: فروش مقاله - bahremand.ni - 14 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ

(۱۳ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  شرمنده دوست عزیز ولی از این کارا توی سایت نمی کنیم. ضمن این که فکر کنم اگه سرچ کنید احتمالا همچین مواردی زیاد تو نت هست.

خیلی متاسفم از این درخواست مسخره ای که کردم. قطعا خودم هم جایی چنین درخواستی را میدیدم خندم میگرفت و به حال اون شخص تاسف می خوردم. ولی متاسفانه وقتی که برای دادن مقاله به ما داده شده خیلی کمه و ۸ نمره درسم هم محسوب میشه و خودتونم بهتر از من میدونین از دست دادن ۸ نمره تو ارشد یعنی چی.

RE: فروش مقاله - فرزین - ۱۴ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۱ ق.ظ

(۱۴ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ)bahremand.ni نوشته شده توسط:  ۸ نمره درسم هم محسوب میشه و خودتونم بهتر از من میدونین از دست دادن ۸ نمره تو ارشد یعنی چی.

معلومه این بابا!! یعنی استادت خیلی شوته!! مقاله ای که بخوای تو دو سه ماه جمع و جور کنی نه به درد خودت میخوره نه استادت!! چون کنفرانسها و جورنالهای معتبر همینطوری هر مطلب و یا نوشته ای را چاپ نمی کنند!! پیشنهاد میکنم از بچه های ترم بالایی که با این عمو!!! یعنی استادت درس داشتند چیزی بگیری و بعد تغییر اسم نویسنده و ... بهش قالب کنی بره!!!

RE: فروش مقاله - bahremand.ni - 14 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۵ ب.ظ

(۱۴ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۱ ق.ظ)فرزین نوشته شده توسط:  
(14 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ)bahremand.ni نوشته شده توسط:  ۸ نمره درسم هم محسوب میشه و خودتونم بهتر از من میدونین از دست دادن ۸ نمره تو ارشد یعنی چی.

معلومه این بابا!! یعنی استادت خیلی شوته!! مقاله ای که بخوای تو دو سه ماه جمع و جور کنی نه به درد خودت میخوره نه استادت!! چون کنفرانسها و جورنالهای معتبر همینطوری هر مطلب و یا نوشته ای را چاپ نمی کنند!! پیشنهاد میکنم از بچه های ترم بالایی که با این عمو!!! یعنی استادت درس داشتند چیزی بگیری و بعد تغییر اسم نویسنده و ... بهش قالب کنی بره!!!

خیلی خوشحالم که شما متوجه شدین که استاد واقعا شوته. دقیقا همینطوره. بدبختی اینه که تازه به گروه معماری کامپیوتر اومده. به خاطر همین تصمیم گرفتم از بچه های اینجا کمک بخام.