![]() |
رتبه ۳۱۷ نرم - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۳۱۷ نرم - fahimehj63 - 13 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ق.ظ
با رتبه ۳۱۷ نرم و ۴۵۴ هوش به نظر شما کجا قبول می شم؟ احتمال قبولی شبانه فردوسی رو دارم یا نه؟ هوش صنعتی مالک اشتر رو انتخاب کردم حالا باید برا مصاحبه شرکت کنم. این مصاحبه اش چه طوریه؟ علمی یا اعتقادی؟ حالا شانس قبولی دارم که بی خود شرکت نکنم. |
رتبه ۳۱۷ نرم - fahimehj63 - 14 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ب.ظ
تو رو خدا جواب بدین دیگه! |
RE: رتبه ۳۱۷ نرم - maryami - 14 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ب.ظ
احتمال زیاد نرم شبانه فردوسی قبول بشین پارسال که با رتبه بالاتر هم فردوسی قبول شدن اما امسال ظرفیتا کمتر شده هوش فکر نکنم فردوسی بیارین اما نرم اینشالا میارین مالک اشتر نمی دونم چه جوریاس شاید دوستان نظراشون متفاوت باشه |
RE: رتبه ۳۱۷ نرم - professional - 14 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۷ ب.ظ
بنده یکی از دوستانم با رتبه ی ۵۱۵ هوش امید وار به قبولی شبانه ی فردوسی است.(با توجه به مشاوره هایی که گرفته شد) احتمال این که شبانه فردوسی قبول بشید زیاده. آرزوی موفقیت دارم براتون. |
رتبه ۳۱۷ نرم - watson - 14 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۰ ب.ظ
سلام نگران نباش هم با هوش هم با نرم قبول میشی به این لینک هم نگا کن مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
رتبه ۳۱۷ نرم - esi - 14 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ
به قبولی ها پارسال نگاه کن. هوش بعیده اما نرم احتمالش خیلی زیاده شبانه فردوسی رو بیاری. ان شاالله که هر جا دوست داری قبول شی موفق باشی |
رتبه ۳۱۷ نرم - fahimehj63 - 16 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ب.ظ
خیلی ممنون از دوستانی که با جوابشون بهم امید دادن. کسی از رتبه های قبولی پارسال نرم فردوسی شبانه خبر داره؟ |
RE: رتبه ۳۱۷ نرم - hamedda - 17 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ق.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ب.ظ)fahimehj63 نوشته شده توسط: خیلی ممنون از دوستانی که با جوابشون بهم امید دادن.سلام منم رتبه ام ۳۱۱ شده و شبانه نرم فردوسی رو انتخاب کردم پارسال آخرین رتبه نرم شبانه فردوسی رو که من دیدم ۲۹۶ بوده ، نمی دونم آیا بعد از این رتبه کسی قبول شده یا نه ، دوستان اگه اطلاعی دارند بزارند ممنون میشم، منم باتوجه به شرایطی که دارم خارج مشهد برام سخته ، با توجه به کاهش ظرفیتا و اینکه هر سال شریط فرق می کنه نمیشه دقیق گفت که میشه قبول شد یا نه ، ولی میشه گفت که احتمالش زیاد هست که نرم شبانه فردوسی قبول بشید هوش شبانه فردوسی پارسال با حدودای ۴۵۰ آخراش بوده |
RE: رتبه ۳۱۷ نرم - mahsa_mb - 19 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۱ ب.ظ
سلام.احتمال قبولی هر دوشون زیاده.با ۲۹۱ سال ۸۹ روزانه شیراز اورده بودن.به نظرم امسال هم مثل ۸۹ شده ظرفیتا امید قبولی نرم فردوسی رو دارید. |
رتبه ۳۱۷ نرم - cormen - 28 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۷ ب.ظ
دوست من ۸۹ با ۳۴۰ شبانه بوعلی آورد اگر ۲۹۱ روزانه هوش شیراز بوده یعنی بعد از شیراز فردوسی مشهد و خواجه نصیر و تبریز و تربیت معلم و شبانه های اصفهان و شیراز رو با همین ۵۰ نفر اختلاف رتبه؟ |