کمک برای حل مسایل روابط بازگشتی - نسخهی قابل چاپ |
کمک برای حل مسایل روابط بازگشتی - mozafari - 04 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۱۶ ب.ظ
سلام برای حل این مسائل نیاز به کمک دارم لطفا تا فردا اگر تونستید برام پیام بگذارید لطف می کنید متشکرم ۸۹/۱۰/۰۴ |
RE: کمک برای حل مسایل روابط بازگشتی - لهمشد - ۰۴ دى ۱۳۸۹ ۰۲:۴۳ ب.ظ
سوال اولتون مطمئن هستید درسته هر دو تاش an هستش اگه بخواهیم حلش کنیم کد: an=3an-2 کد: an=2(an-1)-a(n-2) یکی عدد ۱ و دیگری c/a کد: c1=1 کد: T(n)=x1+x2(c1)^n از روی c1 بیا C2 رو پیدا کن تو جواب T(0)=c1+c2(1)^n قرار بده جواب خصوصی اش بدست میاید بقیه اش به همین شکل همکن رو به همین روش ناهمگن رو به صورت یه چند جمله ای بنویس |
کمک برای حل مسایل روابط بازگشتی - ف.ش - ۰۴ دى ۱۳۸۹ ۰۲:۴۶ ب.ظ
خوب اگه مبحث روابط بازگشتی رو بخونید (چه توی طراحی الگوریتم چه گسسته )میتونید راحت خودتون حلش کنید. |
RE: کمک برای حل مسایل روابط بازگشتی - ف.ش - ۰۴ دى ۱۳۸۹ ۰۹:۵۸ ب.ظ
من سوال ۱و۲و۶ رو که سادهتر بود حل کردم.بقیش یکم کار میبره اگه رسیدم حل میکنم. این هم جواب سوال ۳ |
کمک برای حل مسایل روابط بازگشتی - ف.ش - ۰۵ دى ۱۳۸۹ ۰۸:۵۷ ق.ظ
ببخشید سوال ۳ رو مطمئن نیستم درست گفته باشم! توی این pdfها خیلی ساده روابط بازگشتی رو توضیح داده توصیه میکنم بخونید. olympiad.roshd.ir/computer/content/pdf/0049.pdf olympiad.roshd.ir/computer/content/pdf/0048.pdf مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: کمک برای حل مسایل روابط بازگشتی - mozafari - 05 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۱۹ ق.ظ
(۰۴ دى ۱۳۸۹ ۰۹:۵۸ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من سوال ۱و۲و۶ رو که سادهتر بود حل کردم.بقیش یکم کار میبره اگه رسیدم حل میکنم. برای سوال ۱ یه راهنمایی شده که گفته Nهای زوج و فرد جداگانه حل شوند من سوال ۲ رو تا تقریبا آخرش حل کردم سوال ۳ هم جواب آخرش رو دارم ولی نمی دونم چطور بدست اومده an=7/6+1/6n+1/2n^2+1/3n^3 برای سوال ۶ راهنمایی کرده: چون t=2 پس اختیار کنید h(n)=An^2 2^n متشکرم |