دوران جمعبندی - نسخهی قابل چاپ |
دوران جمعبندی - sina_n - 03 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۳۶ ق.ظ
کسانی که در ارشد قبول شدن و رتبشون خوب شده میشه منو در مورد دوران جمعبندی راهنمایی کنید؟ من در این دوران خیلی مشکل دارم. شما در این دوران چی کار کردید یا چه راهنمایی دارید؟ |
دوران جمعبندی - ROZA - 05 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۰۱ ق.ظ
متاسفانه اطلاعات خوبی در این زمینه ندارم تا بتونم کمک کنم. لطفا دوستان کمک کنن .این بحث خیلی مهمه. |
RE: دوران جمعبندی - sani - 05 دى ۱۳۸۹ ۰۷:۳۷ ب.ظ
بچهها دوران جمع بندی خیلی مهم و حیاتیه...کاش کسی می تونست از دوران جمع بندی بچه هایی که رتبه های خوبی آوردن برامون بگه... |
دوران جمعبندی - admin - 06 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۴۰ ق.ظ
دوستان دعواها رو تموم کنید! رتبه ۱ رو به کسی که ۶۰ دور درسها رو خونده که نمیدن! به قدرت فکر و تحلیل میدن. ممکنه کسی حتی یک دور رو هم نخونده باشه، جمعبندی نکرده باشه و رتبه یک هم بشه. یادم میاد ۳ سال پیش که کنکور میدادم سر دو هفته آخر به مشکل اساسی خوردم. توی یه مدت خیلی کوتاه انگار کامل تخلیه شده بودم. خیلی حس بدی بود و واقعاً نمیدونستم چه کار کنم. خدا یه فرصت دوباره داد!! یه برفی بارید و امتحان دو هفته عقب افتاد. دو هفته کافی بود واسم که دوباره سرشار از انرژی بشم. روزهای آخر باید برنامه دقیقی داشته باشید. باید روی دقیقهها هم حساب کنید. مهم نیست که یک سال درس خوندین. مهم اینه که الان چی بلد هستید. برخی از دوستان برنامهشون رو طوری چیدن که مشکلی با این مسئله ندارند. اما خیل کثیری از دوستان هنوز میگن که وقتی درس رو میخونم میتونم تست بزنم اما وقتی همش با هم جمع میشه نمیتونم. واسه جمعبندی روشهایی هست. فعلاً توی کَفِش بمونید تا فردا! |
دوران جمعبندی - hsh88 - 06 دى ۱۳۸۹ ۰۳:۵۲ ب.ظ
وایییی من کلی استرس پیدا کردم با این متنتون آفی مدیر!!بگید راهش چیه خدا وکیلی دنبال بهترینها هستما |
دوران جمعبندی - admin - 06 دى ۱۳۸۹ ۰۴:۴۴ ب.ظ
استرس الان بهتر از استرس نزدیک به کنکور هست! پس باز شما یه مرحله جلوتر از بقیه هستید! |
دوران جمعبندی - hsh88 - 06 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۰۸ ب.ظ
ببخشید از الان استرس داشته باشم تا دم کنکور کم میشه؟((( کارم شده زنگای استراحتم بیام سایت شما!!!!!! واسمون دعا کنید.. |
RE: دوران جمعبندی - Masoud05 - 06 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۱۷ ب.ظ
(۰۶ دى ۱۳۸۹ ۱۰:۰۸ ب.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: ببخشید از الان استرس داشته باشم تا دم کنکور کم میشه؟(((اگه این استرس نباشه باعث میشه شما بی خیال باشین پس استرس در حد معقول ،مفیده |
دوران جمعبندی - javadjj - 06 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۲۳ ب.ظ
به نظر من یکی از بهترین کارها برای مرور-جمع بندی و تکرار برگزاری روز در میان ازمون سال قبل یا جامع های ازمایشی و رفع تمام اشکالات تا ازمون بعدی در فاصله یک ماه به کنکور هستش حالا وقتی اضافه اومد هم خلاصه یا نکاتی رو که تهیه کردی مطالعه کنی یا تست های علامت دارت رو میخونی |
RE: دوران جمعبندی - Masoud05 - 07 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۲۷ ق.ظ
(۰۶ دى ۱۳۸۹ ۱۰:۰۸ ب.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: ببخشید از الان استرس داشته باشم تا دم کنکور کم میشه؟((( راستی برای استرس موسیقی آرامش بخش هم می تونه مفید باشه( اما می دانیم که دلها با یاد خدا آرام میشود و موسیقی یه مسکن موضعیه) پیشنهاد من:Vangelis و Secret Garden |
دوران جمعبندی - hsh88 - 07 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۴۱ ق.ظ
یعنی از الان تست بزنم؟من فکر اینم که متابا را یه دور بخونم و ماه آخر تست بزنم فکر کنم من الن بیش از حد ریلکسم که همش اینتر نتم!!!!!!!!! لینک دانلود آهنگ بگذارید چی جی هست؟!! خدا که اول و آخرشه |
RE: دوران جمعبندی - Masoud05 - 07 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۴۶ ق.ظ
(۰۷ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۴۱ ق.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: یعنی از الان تست بزنم؟من فکر اینم که متابا را یه دور بخونم و ماه آخر تست بزنمبله به نظرم بهتره توی این ماه یه مقدار تست بیشتر بزنین + خواندن یه منبع دیگه( فقط جاهای مهم و جاهایی که خوب بلد نبودین) ماه دیگه اکثراً تست و مرور خلاصه ها |
دوران جمعبندی - admin - 07 دى ۱۳۸۹ ۰۱:۲۸ ق.ظ
تست رو باید همیشه زد. منتهی تعدادش رو نزدیک به کنکور بیشتر کنید. من اگه بودم از اول مهر شروع میکردم به تست زدن (البته در حد معقول) و از اوایل آذر تست رو سنگینتر میزدم. دوستان یک ماه خیلی کمه واسه تستزنی. دقت کنید که خیلی از نکات مهم کنکوری تنها در تستها وجود داره و با خوندن صرف نمیشه اونها رو درک کرد. در ثانی بیشتر تستها رو میشه با میانبر حل کرد و نیازی نیست خیلی از اوقات حتی اونها رو حل کرد. پس به نظر من هر چه زودتر تست زدن رو شروع کنید. |
دوران جمعبندی - hsh88 - 07 دى ۱۳۸۹ ۰۱:۳۹ ق.ظ
ممنون دکتر-بنده تستها را تقریبا یک دور زدم منظور دور دوم و تستای موسسات برای دور اول بود.ممنون |
دوران جمعبندی - admin - 07 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۵۹ ب.ظ
دوستان توجه کنند که حرفهای من وحی منزل نیست و هر کسی میتونه به شیوهای که راحتتر هست درس بخونه و جمعبندی کنه. جمعبندی یعنی چی؟ جمع بندی یعنی اینکه شما شرایطی رو مهیا کنید که بتونید همه دروس رو با هم و بدون مشکل خاصی تست بزنید. خیلی از دوستان هر درس رو به تنهایی و بعد از مطالعه به راحتی میتونن تست بزنند اما بعد از مطالعه تمام دروس حس میکنند که هیچکدوم و یا تعداد زیادی از دروس رو نمیتونن پاسخ بدن. چرا جمعبندی مهمه؟ خوب اگه جمعبندی مناسبی نداشته باشید، انگار همه درسهایی که خوندین کشک بوده و با کسی که هیچ مطالعهای نکرده فرق خاصی نخواهید داشت! جمعبندی زمانی اهمیتش بیشتر میشه که تعداد دروس بالا باشه. دقیقاً مثل رشته ما که انبوهی از دروس در امتحان ارشد مورد آزمون قرار میگیره و میتونه خیلی گیج کننده باشه. در امتحان کارشناسی این پراکندگی خیلی کمتر بوده و جمعبندی دروس هم راحتتر بوده. چه کسایی راحت جمعبندی میکنند؟ شیوه خوندن دروس تاثیر مستقیمی در فرآیند جمعبندی شما داره. اصرار من در با هم خوندن دروس واسه چنین روزهایی بود. کسایی که در طول هفته ۴ ۵ تا درس رو باهم میخوندن الان مشکل کمتری نسبت به کسایی دارند که تا یه کتاب رو تموم نمیکردن سراغ کتاب بعدی نمیرفتن. علاوه بر این کسایی که ربط منطقی بین دروس رو حفظ کردن سود بیشتری میبرند. مثلاً اکثر درسها رو میشه دنباله همدیگه محسوب کرد و به صورت متوالی خوند. من هیچگاه خوندن دو تا درس مثل مداری منطقی و معماری رو با هم توصیه نمیکنم. اینها باید با رعایت پیشنیازی خونده بشن. اینطوری علاوه بر اینکه مانع از خلط مطلب میشه باعث میشه که بتونید راحتتر توی ذهن خودتون دستهبندی کنید مطالب رو. پس کسایی که به شیوههای بالا و با نظم درس خوندن مشکل کمتری در جمعبندی خواهند داشت. البته هنوز هم نیاز به جمعبندی دارند! چه طور جمعبندی کنیم؟ رسیدیم سراغ اصل مطلب. جمعبندی! چند تا راهکار من پیشنهاد میدم که میتونه موثر باشه: ۱. زدن تستهای جامع: تستهای جامع تستهایی هستند که از تمام دروس و از تمام مطالب کتابها تهیه شدن. این تستها میتونن محک خوبی برای میزان تسلط شما بر دروس باشند و در جمعبندی به شما کمک کنند. شما به شیوه همه کنکورها از خودتون آزمون میگیرید، وقت میگیرید و در نهایت درصد حساب میکنید. برگزاری کنکور از خودتون میتونه خیلی استرسآور باشه شما زمانی موفق شدین که بتونید بدون استرس به سوالات جواب بدین. برای برگزاری آزمون آزمایشی در منزل سعی کنید از امتحانات سالهای قبل استفاده کنید. البته در نظر داشته باشید که درصدی که در این آزمون میگیرید خیلی بالاتر از حد واقعی است! چرا که قبلاً سوالات رو دیدهاید و یا حتی حل کردهاید. سعی کنید آزمونهایی رو از خودتون بگیرید که تا به حال حل نکردهاید و یا کمتر روش وقت گذاشتین. بعد از برگزاری این آزمون شما تا حدودی با وضعیتتون و نیز دروسی که ضعف دارید آشنا میشوید و خودبهخود مشتاق به تقویتشون میشید! ۲. دور سرعتی: سعی کنید یه کتاب رو تا اونجا که امکان داره به سرعت مطالعه کنید. به عنوان نمونه اگه همیشه یه کتاب رو ۱۰ ساعت میخوندین حالا سعی کنید ۲ ساعته بخونیدش. سریع از روی مطالب رد بشید و نکات مهمی که قبلاً علامتگذاری کردین رو بخونید. علاوه بر این سعی کنید که کتابهای مختلف رو هم با هم بخونید. در این بین تستهای کتابهای مختلف رو به صورت تصادفی پاسخ بدین و جلو برید. سعی کنید دروس رو حداقل دوبار (توی این مدت) با دور سرعتی مطالعه کنید. توجه کنید که بسیاری از جزییات از ذهن شما رفتهاند سعی کنید کلیات و مطالب مهم را تثبیت کنید. معمولاً وقتی یه کتاب رو دست میگیرید میبینید که خیلی از مطالب ساده است و واقعاً بلد هستید. مثلاً نیازی نیست مجدداً شما در مورد جدول کارنو مطلب بخونید، یا مثلاً تعاریف گراف و ... رو بخونید. تنها مطالب مهم و اساسی رو توی این دورهها میخونید. دو روش بالا واقعاً در تثبت مطالب خوانده شده کمک بسیاری به شما خواهند کرد. هر چه زودتر برای جمعبندی تلاش کنید بهتر نتیجه خواهید گرفت. دقت داشته باشید که پشتکار میتونه جای نبوغ رو بگیره. اگه فکر میکنید که نبوغ کافی رو ندارید باید تلاش بیشتری کنید. توی این مدت ممکنه یاس و نامیدی به سراغتون بیاد. توکل کنید به خدا و نتیجه رو به خدا بسپارید. شک ندارم جمعبندی مطالب هم میتونه شما رو سرشار از روحیه بکنه. فراموش نکنید که همه رقیبهای شما هم در شرایط مشابهای هستند. و اگه سختیای هست واسه همه است. |