منبع طراحی الگوریتم - نسخهی قابل چاپ |
منبع طراحی الگوریتم - elham-b - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۰ ب.ظ
سلام دوستان خوبم ،من کتاب ارشد طراحی الگوریتم مقسمی و پارسه رو دارم ،اما تو همون فصل اولش موندم (موقع تست زدن ) البته تازه شروع کردم ولی کلاً همیشه با این مرتبه اجرایی و پیچیدگی زمانی ها مشکل دارم ،به نظر دوستان منبع بهتر چیه ؟ پوران خوبه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید |
RE: منبع طراحی الگوریتم - naderx - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۹ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۰ ب.ظ)elham-b نوشته شده توسط: سلام دوستان خوبم ،من کتاب ارشد طراحی الگوریتم مقسمی و پارسه رو دارم ،اما تو همون فصل اولش موندم (موقع تست زدن ) البته تازه شروع کردم ولی کلاً همیشه با این مرتبه اجرایی و پیچیدگی زمانی ها مشکل دارم ،به نظر دوستان منبع بهتر چیه ؟ پوران خوبه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید سلام شما به مثال بزن بگو من اینو بلد نیستم من بر اساس اون ریشه یابی میکنم و خدمت شما میگم مشکل چیه و چه کتابی بخونید. میگین مشکلتون با پیچیدگی هست ؟ مثال بزنید تا سطح آگاهی شما رو در این مورد ارزیابی کنم. |
منبع طراحی الگوریتم - Parva - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۳ ب.ظ
منم یه پیشنهاد دارم شما پیچیدگی رو از کتاب نیپولیتان بخونین؛ خیلی روون توضیح داده. |
منبع طراحی الگوریتم - ف.ش - ۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ ب.ظ
در مورد منبع مفید برای طراحی الگوریتم زیاد بحث شده،مثلا در این تاپیک : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. این تاپیک رو می بندم اگر از موضوع خاصی اشکال دارید در قسمت پرسش و پاسخ درسی میتونید بپرسید. با تشکر |