تمام قبولی های مهندسی آی تی ارشد ۹۱ مانشت به همراه pdf کارنامه ها - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
تمام قبولی های مهندسی آی تی ارشد ۹۱ مانشت به همراه pdf کارنامه ها - Parva - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ ب.ظ
دوستان عزیز این یک مجموعه کامل از رتبه های اعلام شده رشته آی تی هست که امیدوارم دوستانی که رتبههاشون رو اعلام کردن نتیجه نهایی رو بعد از اعلام نتایج قرار بدن تا فایل زیر ویرایش بشه و یک آمار کلی برای انتخاب رشته ارشدی های ۹۲ داشته باشیم. با آرزوی موفقیت برای همه دوستان سلام دوباره به دوستای عزیر؛ تمامی کارنامه های قبولی های امسال رو تو یک فایل جمع کردم؛ البته دوستانی که کارنامه هاشون رو پیوست کرده بودن. در ضمن لیست قبلی رو ویرایش کردم و یه ستون دیگه اضافه شد به نام "کارنامه" تا موجود بودن کارنامه مشخص بشه. امیدوارم مفید باشه. |
تمام قبولی های مهندسی آی تی ارشد ۹۱ مانشت - fahimehazimi - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ
مرسی پروا جان جالب بود خیلی باحوصله ای بابا... |
RE: تمام قبولی های مهندسی آی تی ارشد ۹۱ مانشت - sarbaz1214 - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۶ ب.ظ
خیلی متشکر |
تمام قبولی های مهندسی آی تی ارشد ۹۱ مانشت - farhoudjk - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ب.ظ
واقعا دستتون درد نکنه!! |
RE: تمام قبولی های مهندسی آی تی ارشد ۹۱ مانشت - farhadz - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ ق.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ ب.ظ)parva نوشته شده توسط: دوستان عزیز این یک مجموعه کامل از رتبه های اعلام شده رشته آی تی هست که امیدوارم دوستانی که رتبههاشون رو اعلام کردن نتیجه نهایی رو بعد از اعلام نتایج قرار بدن تا فایل زیر ویرایش بشه و یک آمار کلی برای انتخاب رشته ارشدی های ۹۲ داشته باشیم.سلام. ببخشید من تازه عضو این سایت شدم، واسه همین هنوز نمی دونم دقیقا" چی به چیه! لطفا" رتبه من رو هم به این لیست اضافه کنید: گرایش ۱و۴: ۱۳۰ گرایش ۲و۳: ۱۸۶ ضمنا" یک سئوال دیگه هم داشتم، به نظر شما با توجه به ظرفیت های امسال، واسه تجارت الکترونیک اصفهان شانس قبولی دارم؟ |
تمام قبولی های مهندسی آی تی ارشد ۹۱ مانشت - amin_tak - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۴ ب.ظ
منم ۱۶۳ شبکه و ۱۶۸ آی تی شدم معدل موثر هم ۱۵/۱۹ اگه خواستین اضافه کنین! |
RE: تمام قبولی های مهندسی آی تی ارشد ۹۱ مانشت - mali_IT - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۷ ب.ظ
ممنون پروا جان جالب بود |
تمام قبولی های مهندسی آی تی ارشد ۹۱ مانشت - hosna66 - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ب.ظ
ممنون از وقتی که گذاشتین... |
تمام قبولی های مهندسی آی تی ارشد ۹۱ مانشت به همراه pdf کارنامه ها - Parva - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۶ ب.ظ
آخرین بروزرسانی انجام شد. درضمن کارنامه ها هم اضافه شد. |
تمام قبولی های مهندسی آی تی ارشد ۹۱ مانشت به همراه pdf کارنامه ها - هاتف - ۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۵۵ ب.ظ
ممنون خانم پروا، خیلی کار خوب و مفیدی هست، واقعا ممنون. |
تمام قبولی های مهندسی آی تی ارشد ۹۱ مانشت به همراه pdf کارنامه ها - shahram_sis - 25 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ق.ظ
تشکر بسیار زیاد.حیف بود ننویسم و فقط دکمه تشکر بزنم |
RE: تمام قبولی های مهندسی آی تی ارشد ۹۱ مانشت به همراه pdf کارنامه ها - doc_shf90 - 25 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۵۵ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: ممنون خانم پروا، خیلی کار خوب و مفیدی هست، واقعا ممنون.ببخشید میشه بگید که واسه رشته فناوری، بدترین رتبه ای که واسه روزانه قبول شده در سال۹۰، چه رتبه ای بوده؟؟ واسه هر ۴ گرایش رو میگم. تو رو خداااااااااااااا بگید...... |
RE: تمام قبولی های مهندسی آی تی ارشد ۹۱ مانشت به همراه pdf کارنامه ها - maximus - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ ب.ظ
با سلام رتبه من ۴۵ آی تی بود و کارنامم هم اینجا هست فقط برای کمک به تکمیل این فایل خواستم بگم من شبانه صنعتی شریف قبول شدم به همه دوستان تبریک میگم همگی موفق باشید |
تمام قبولی های مهندسی آی تی ارشد ۹۱ مانشت به همراه pdf کارنامه ها - javad94 - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۳ ب.ظ
پروا خانم: این فایل هایی که پیوست کردین دانشگاه قبولی داوطلبان مورد نظر رو نوشته یا نه؟ یا فقط رتبه ها و کارنامه و غیره رو داره؟ لطفا اگر هنوز دانشگاه قبولی داوطلبان در فایل ها وارد نشده است در این خصوص اقدامات لازم رو مبذول کنین. با تشکر |
تمام قبولی های مهندسی آی تی ارشد ۹۱ مانشت به همراه pdf کارنامه ها - jameshenas - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ب.ظ
منتظر اعلام درج قبولی دانشگاه در فایل هستیم... با تشکر از دوست خوب |