تالار گفتمان مانشت
سوال در رابطه با پایگاه و سیستم عامل - نسخه‌ی قابل چاپ

سوال در رابطه با پایگاه و سیستم عامل - نفس - ۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ

سلام دوستان عزیز دو سوال داشتم که اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
مباحث NIAM و UML و حساب رابطه ای دامنه ای جز سرفصل های کنکوری این درس هست؟
مفاهیم مقدماتی سیستم عامل که انواع سیستم ها (دسته ای و ...)رو میگه واسه کنکور باید بخونیم؟
ممنون

سوال در رابطه با پایگاه و سیستم عامل - arixooo - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ب.ظ

uml که ۱۰۰ درصد...اونیکی هم ضرر نداره بدونی چی بی چیه...سیستم عامل ام احتمال سوال اومدن از اون قسمتها نزدیک به ۰ اما به عنوان اطلاعات عمومی بد نیست بدونی..

سوال در رابطه با پایگاه و سیستم عامل - hamidkhl - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ

UML ربطی به پایگاه داده ها نداره!!! شاید منظورتون ERD بوده!

RE: سوال در رابطه با پایگاه و سیستم عامل - نفس - ۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۸ ب.ظ

(۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط:  UML ربطی به پایگاه داده ها نداره!!! شاید منظورتون ERD بوده!

سلام دوست عزیز uml هم جز مباحث پایگاه هست ولی من تو سوالای ارشد ازش سوال ندیدم.
مرسی

سوال در رابطه با پایگاه و سیستم عامل - arixooo - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۵ ب.ظ

جفتتون دارید درست میگید..

RE: سوال در رابطه با پایگاه و سیستم عامل - hamidkhl - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ

(۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۸ ب.ظ)نفس نوشته شده توسط:  
(22 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط:  UML ربطی به پایگاه داده ها نداره!!! شاید منظورتون ERD بوده!

سلام دوست عزیز uml هم جز مباحث پایگاه هست ولی من تو سوالای ارشد ازش سوال ندیدم.
مرسی

UML مربوط به مهندسی نرم افزاره
UseCase diagram, Class diagram, Activity Diagram و خیلی نمودارها و فعالیت های دیگه هم هست که جزء UML هستش

UML(Unified Modeling Language)l جزء پایگاه داده نیست! UML یک زبان مدل سازی استاندارد در زمینه مهندسی نرم افزار شئ گراست

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

سوال در رابطه با پایگاه و سیستم عامل - arixooo - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ب.ظ

مدل سازی پایگاه داده در فاز تحلیل نرم افزار انجام میشه...این قسمت مشترک مهندسی نرم افزار و پایگاه داده است..شما زیاد جدی نگیر...مربوط به هر درسی که باشه واسه کنکور مهمه..البته اگه رشتتون آی تی است..

RE: سوال در رابطه با پایگاه و سیستم عامل - نفس - ۲۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز. در هر صورت باید برای کنکور بخونیمش.

(۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  مدل سازی پایگاه داده در فاز تحلیل نرم افزار انجام میشه...این قسمت مشترک مهندسی نرم افزار و پایگاه داده است..شما زیاد جدی نگیر...مربوط به هر درسی که باشه واسه کنکور مهمه..البته اگه رشتتون آی تی است..

مرسی از توضیحات خوبتون.
ولی در هر صورت من مبحث حساب رابطه ای دامنه ای رو اصلا نمی فهمم نمیدونم چیکارش کنم.