![]() |
تغییر نام "مانشت" به ... ؟ - نسخهی قابل چاپ |
تغییر نام "مانشت" به ... ؟ - askary_amir69 - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ق.ظ
سلام دوستان...امیدوارم حالتون خوب باشه و خستگی و استرس کنکور هم به کلی از تنتون رفته باشه از اولی که فعالیتم رو تو این سایت شروع کردم اسمش یه خورده برام نامانوس و نا آشنا بود.خب معنیش رو هم خوندم "محل نشستن ماه" ولی بازم همیشه با اسم سایت یه کوچولو مشکل داشتم و کنار نمیومدم. گفتم با شما هم در میون بزارم... به نظر شما اسم بهتری برای این انجمن میتونه وجود داشته باشه؟ اگر آره چه اسمی؟ ممنون میشم نظر بدید(راجع به شعر اول سایت هم "ماه میاد تو خوابم..." اگه نظری داشتید بگید) خیلی ممنون |
تغییر نام "مانشت" به ... ؟ - Jooybari - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ق.ظ
سلام. چند روز پیش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مطرح شده بود. |
RE: تغییر نام "مانشت" به ... ؟ - homa - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ق.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ق.ظ)askary_amir69 نوشته شده توسط: [size=x-large] سلام دوستان...امیدوارم حالتون خوب باشه و خستگی و استرس کنکور هم به کلی از تنتون رفته باشه اتفاقا من از اسم هایی خوشم میاد نا مانوس و نا آشنا هستن ![]() مانشت اسم قشنگیه من که خیلی دوسش دارم |
تغییر نام "مانشت" به ... ؟ - parsaNA - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ق.ظ
ادمین سایت جواب این انتقاد رو مبسوط توی ارسال خودشون دادند : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. تا ادمین هم موافق نباشه که این نظرسنجی رو هواست ![]() |
تغییر نام "مانشت" به ... ؟ - admin - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۷ ق.ظ
فکر میکنید که تغییر اسم یه سایت به همین راحتیهاست؟ اون هم سایتی که حدود ۲۳ هزار کاربر داره؟ این پیشنهادات برای وقتی مناسبه که سایت تازه تاسیسه نه الان. |