بررسی سوالات و مشکلات مطالعاتی جهت آماده سازی کنکور ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
بررسی سوالات و مشکلات مطالعاتی جهت آماده سازی کنکور ۹۲ - دانیال شیرافکن - ۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ
این عنوان مربوط به کسانیه که دارند برای کنکور ارشد ۹۲ مهندسی نرم افزار خودشونو آماده میکنن و عنوانش هست : بررسی سوالات و مشکلات مطالعاتی جهت آماده سازی کنکور ۹۲ همه دوستان میتونن مباحثی رو که بلد نیستن یا اینکه سوال و مسئله ای دارن که براشون مبهمه رو اینجا مطرح کنن و شاید از این راه بتونن به تسلط مبحثی اون موضوع از طریق دوستان دیگه مانشتی دست پیدا کنن . از همه دوستان عزیز خواهش می کنم که همکاری کنن . با تشکر از همه دانیال شیرافکن فقط دروس مطالعاتی زیر : گسسته محاسبات عددی آمار ساختمان داده نظریه زبان مدار منطقی سیستم عامل معماری الگوریتم پایگاه داده |
RE: بررسی سوالات و مشکلات مطالعاتی جهت آماده سازی کنکور ۹۲ - دانیال شیرافکن - ۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ب.ظ
سوال درس معماری فصل اول کتاب پوران - سوال ۶۱ یکی اینو با فرمول حل کنه ، من متوجه نشدم چطوری حل میشه ، اگه توضیح هم بدید که دیگه خیلی باحال تر میشه . فرض کنید تاخیر گیت های پایه برابر ۱ واحد باشد و از تاخیر not صرف نظر کنیم . اگر برای پیاده سازی یک ضرب کننده آرایه ای ۵ بیتی از بلوک های CLA چهار بیتی استفاده کنیم ، تاخیر این ضرب کننده چقدر است ؟ جواب میشه ۳۰ |
بررسی سوالات و مشکلات مطالعاتی جهت آماده سازی کنکور ۹۲ - دانیال شیرافکن - ۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ب.ظ
گسسته فصل دوم کتاب پوران سوال ۳۶ یکی بگه که چرا توی کتاب طبق فرمول جلو نرفته و بجایی که ترکیب ۱۲ شی از ۳ شی را جواب اعلام کنه ، جواب رو ترکیب ۱۱ شی از ۳ شی اعلام کرده . یا من نتونستم بفممش یا اینکه اشتباه حل کرده . سوال : چند عدد چهار رقمی وجود دارد به طوری که مجموع ارقام آن برابر ۹ شود ؟ جواب :ترکیب ۱۱ شی از ۳ شی |
بررسی سوالات و مشکلات مطالعاتی جهت آماده سازی کنکور ۹۲ - khorshidasemoon - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ب.ظ
سلام بچه ها.حمید هستم کسی هست از الان شروع کرده باشه برا ارشد it |
RE: بررسی سوالات و مشکلات مطالعاتی جهت آماده سازی کنکور ۹۲ - دانیال شیرافکن - ۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ب.ظ)khorshidasemoon نوشته شده توسط: سلام بچه ها.حمید هستم سلام دوست عزیز ، من شروع کردم برای مهندسی کامپیوتر روز ۱۲ ام که میخونم روزی متوسط ۷ ساعت درس های گسسته - سیستم عامل - ساختمان داده - مدار منطقی - معماری - الگوریتم - آمار - زبان رو شروع کردم هر کدوم هم ۲ یا ۳ تا منبع دارم که هر کدوم رو ۲ فصل تا حالا خوندم . تست ها رو هر کی میتونه حل کنه تا یه کمکی هم به ما بشه بچه ها : میدونستید که اگه یک مثلت متساوی الاضلاع با ضلع ۲ داشته باشیم میتونیم اون مثلث رو به ۴ تا مثلث متساوی الاضلاع با ضلع ۱ تبدیل کنیم ؟ نکته ای از گسسته |
RE: بررسی سوالات و مشکلات مطالعاتی جهت آماده سازی کنکور ۹۲ - n56 - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ب.ظ)دانیال شیرافکن نوشته شده توسط: سوال درس معماری همونطور که می دونید پوران برای این سوال جوابی نداده، من از جوابی که منبع دیگه ای نوشنه بود عکس گرفتم، امیدوارم مفید باشه. (۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ب.ظ)دانیال شیرافکن نوشته شده توسط: گسسته می دونیم که جواب معادله ی a1+a2+a3+a4=9 وقتی که ai>=0 باشه، ترکیب (۱-۴) از (۱-۴+۹) یعنی ترکیب ۳ از ۱۲ هست (جواب مورد نظر شما) ولی a1 به عنوان رقم سمت چپ نمیتونه صفر باشه یعنی a1>0 پس معادله بالا به صورت b1+b2+b3+b4=8 که b1=a1+1 و bi>=0، بازنویسی میشه که جوابش میشه ترکیب ۳ از ۱۱ |
RE: بررسی سوالات و مشکلات مطالعاتی جهت آماده سازی کنکور ۹۲ - reyhaneh64 - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۶ ب.ظ
تاپیک خوبیه اما به این شکل با این حجم دروس به نظرم، بازدهی مناسبی نداشته باشه یا به علت تعدد مباحث ، آشفتگی پیش بیاد بخش پرسش و پاسخ درسی تو تاپیک زیر تمامی مباحثو منظم پوشش میده و حتی ممکنه قبلا اشکالات بررسی و پاسخ کامل داده شده باشه. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |