تالار گفتمان مانشت
Copy and Write Bit - نسخه‌ی قابل چاپ

Copy and Write Bit - Mansoureh - 26 آذر ۱۳۸۹ ۰۸:۰۷ ب.ظ

سلام.
من منبعی در اختیار ندارم که بیت Copy on Write (اگه اشتباه نکنم) را توضیح داده باشه! یه چیزهایی از کلاس سیستم عامل به یاد دارم ولی مبهمه! حتی نمیدونم اسمش Copy and Write بود یا Copy on Write!!!! Huh میدونم در کتاب سیلبرشاتز یه چیزهایی توضیح داده شده! اگر کسی اون کتاب رو در اختیار داره لطفاً یه توضیح کوتاهی بده! توی فصل حافظه‌ی مجازی بود.
ممنون...

Copy and Write Bit - momon64amster - 26 آذر ۱۳۸۹ ۰۹:۲۷ ب.ظ

سلام
من هم تو خیلی از کنکوز‌ها دیدم که از این مو ضوع به نحوه های گوناگون سوال میدن:
موضوع همون نحوه بوجود امدن یه برنامه در سیستم عامل یا کا مپیوتر هست یعنی اینکه شما باید بدونید که وقتی که سیستم را روشن می کنید چه برنامه ران می شه و چطوری برنامه های دیگه از این شروع به ایجاد شدن می کننند فرایند پدر چیه و کی بوجود میاد کی از بین می ره فرایند فرزند ...؟
وظیفه forkاینجا چی هست؟
ببین خیلی پیچیده نیست...تو جزوه عابد سلیم هم هست البته صداش واضح تره؟

RE: Copy and Write Bit - Mansoureh - 27 آذر ۱۳۸۹ ۱۱:۲۵ ق.ظ

(۲۶ آذر ۱۳۸۹ ۰۹:۲۷ ب.ظ)momon64amster نوشته شده توسط:  سلام
من هم تو خیلی از کنکوز‌ها دیدم که از این مو ضوع به نحوه های گوناگون سوال میدن:
موضوع همون نحوه بوجود امدن یه برنامه در سیستم عامل یا کا مپیوتر هست یعنی اینکه شما باید بدونید که وقتی که سیستم را روشن می کنید چه برنامه ران می شه و چطوری برنامه های دیگه از این شروع به ایجاد شدن می کننند فرایند پدر چیه و کی بوجود میاد کی از بین می ره فرایند فرزند ...؟
وظیفه forkاینجا چی هست؟
ببین خیلی پیچیده نیست...تو جزوه عابد سلیم هم هست البته صداش واضح تره؟

خب من جزوه‌ی عابد سلیم یا صداش رو از کجا گیر بیارم؟!!! اصلاً نمیدونم این استاده کیه؟!!!!!
من کتاب استالینگر و کتاب تست و کنکور مقسمی رو دارم و ندیدم توی هیچکدوم توضیحی داده باشه! اگر اطلاع دارید از این دو منبع جایی توضیح داده شده، اگر بهم بگید، ممنون میشم.

RE: Copy and Write Bit - Masoud05 - 06 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۳۱ ب.ظ

در تکنیک cow صفحات بین پدر و فرزند مشترک است و هر یک از آنها می توانند از صفحات استفاده کنند بشرطی که اطلاعات را تغییر ندهند اما اگه قصد تغییر اطلاعات داشته باشند‌، قبل از ذخیره تغییرات یک کپی از آن صفحه گرفته و سپس روی آن صفحه نوشته میشود (یعنی همون COW) در ضمن تعدادی صفحه آزاد برای رشد هیپ و استک نیز در نظر گرفته میشود.