۱۶۸ نرم و ۱۸۱ الگوریتم، لطفا راهنمایی کنید - نسخهی قابل چاپ |
۱۶۸ نرم و ۱۸۱ الگوریتم، لطفا راهنمایی کنید - eilderim - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ
امسال وقت نکردم بخونم و با اصرار خانواده سر جلسه رفتم، حالا نمی دونم کجاها ممکنه قبول بشم، لطفا راهنمایی کنید پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم معماری = ۲۵۰ هوش = ۴۰۷ نرم = ۱۶۸ الگوریتم = ۱۸۱ [attachment=4916] |
RE: دوستان محترم مانشتی، ۱۶۸ نرم و ۱۸۱ الگوریتم لطفا راهنمایی کنید - Masoud05 - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ)eilderim نوشته شده توسط: امسال وقت نکردم بخونم و با اصرار خانواده سر جلسه رفتم، حالا نمی دونم کجاها ممکنه قبول بشم، لطفا راهنمایی کنید تبریک . خیلی خوب شدی که . به احتمال زیاد بهشتی و علم و صنعت رو میاری نشد صنعتی اصفهان - شیراز - فردوسی رو بر اساس فاصله تا محل زندگیتون بزنین دیگه از اینا که پایین تر نمیاد. تا چی صلاح باشه |
RE: دوستان محترم مانشتی، ۱۶۸ نرم و ۱۸۱ الگوریتم لطفا راهنمایی کنید - eilderim - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ)eilderim نوشته شده توسط: امسال وقت نکردم بخونم و با اصرار خانواده سر جلسه رفتم، حالا نمی دونم کجاها ممکنه قبول بشم، لطفا راهنمایی کنید آیا الگوریتم دانشگاه تهران ممکنه ، و آیا الگوریتم دانشگاه تهران مثلا از نرم اصفهان بهتره؟ اگر دوستان کسی در مورد رده بندی دانشگاهها و گرایش ها کاری انجام داده راهنمایی شما موجب سپاس فراوان خواهد بود. (۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ)eilderim نوشته شده توسط: امسال وقت نکردم بخونم و با اصرار خانواده سر جلسه رفتم، حالا نمی دونم کجاها ممکنه قبول بشم، لطفا راهنمایی کنید راستشو بخوایین تقریبا ۲ سال برا دل خودم مطالعه منابع و رفرنسهای مختلف داشتم، وقتی میگم رفرنس واقعا منظورم رفرنسه، حالا نمی دونم بشینم و به روش کنکوری و تست و اینجور چیزا برا سال آینده بخونم یا نه، پایه خیلی قوی دارم و هر وقت که شرکت کنم مطمئنم زیر ۵۰۰ میارم، اما در هر حال فقط تهران و نهایتا اصفهان رو می تونم برم، هم شاغلم و هم مشکلات دیگری دارم |
RE: دوستان محترم مانشتی، ۱۶۸ نرم و ۱۸۱ الگوریتم لطفا راهنمایی کنید - Marcel - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ق.ظ
دوست عزیز تبریک. درصدامون خیلی شبیه ولی... |
RE: دوستان محترم مانشتی، ۱۶۸ نرم و ۱۸۱ الگوریتم لطفا راهنمایی کنید - eilderim - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ق.ظ)Marcel نوشته شده توسط: دوست عزیز تبریک. معدل اینجا خودشو نشون داده، امیدوارم سال آینده رتبه خیلی خوبی از شما ببینیم |
دوستان محترم مانشتی، ۱۶۸ نرم و ۱۸۱ الگوریتم لطفا راهنمایی کنید - luna - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ق.ظ)eilderim نوشته شده توسط: آیا الگوریتم دانشگاه تهران ممکنه ، و آیا الگوریتم دانشگاه تهران مثلا از نرم اصفهان بهتره؟ اگر دوستان کسی در مورد رده بندی دانشگاهها و گرایش ها کاری انجام داده راهنمایی شما موجب سپاس فراوان خواهد بود. بهتر و بدترش به نظر خودتون بر میگرده. چون مباحث این دو تا رشته خیلی با هم متفاوته. و اینکه یکم از لحاظ اهمیتی به رشته نرم بیشتر اهمیت میدن تا الگوریتم. |