چه کسانی از شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ محروم میشوند؟ - نسخهی قابل چاپ |
چه کسانی از شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ محروم میشوند؟ - انرژی مثبت - ۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در رابطه با محرومیت پذیرفتهشدگان دورههای روزانه آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۱ برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ۹۲، گفت: پذیرفتهشدگان نهایی دوره روزانه آزمون کارشناسی ارشد در صورت انصراف حق ثبتنام در آزمون دوره بعد را ندارند. حسین توکلی در گفتوگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: با این حال پذیرفتهشدگان نهایی رشتههای تحصیلی دوره شبانه، نیمه حضوری، دانشگاه پیام نور، مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی، بینالملل و دوره مجازی آزمون کارشناسی ارشد در صورت عدم ثبتنام در رشته قبولی و یا انصراف از آن با رعایت سایر شرایط و ضوابط میتوانند در آزمون بعدی تحصیلات تکمیلی سال ثبتنام و شرکت کنند. وی افزود: پذیرفتهشدگان مرحله تکمیل ظرفیت در رشتههای تحصیلی دوره شبانه، نیمه حضوری، دانشگاه پیام نور، مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی، بینالملل و دوره مجازی در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی سال ۱۳۹۱، در صورتیکه دارای قبولی اولیه در دوره روزانه این آزمون باشند، حق ثبتنام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۲ را ندارند. گفتنی است مهلت انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد تا فردا شنبه ۱۳ خرداد ادامه دارد و در همین راستا نتایج نهایی آزمون ارشد ۹۱ در دهه دوم شهریور ماه اعلام میشود. خبرگزاری ایسنا ۱۲/۳/۹۱ |
چه کسانی از شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ محروم میشوند؟ - esi - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ ب.ظ
اسمم مارم تو محرومی ها بنویس. اینم از بخت ما. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. توکل بخدا. |
RE: چه کسانی از شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ محروم میشوند؟ - انرژی مثبت - ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۷ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: اسمم مارم تو محرومی ها بنویس.متاسفم ان شالله که هر چی که خیر هست واستون پیش بیاد |
RE: چه کسانی از شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ محروم میشوند؟ - esi - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۷ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:تا جوون دارم تلاش خواهم کرد تا به هدفم برسم بقیش با خدا.(16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: اسمم مارم تو محرومی ها بنویس.متاسفم ان شالله که هر چی که خیر هست واستون پیش بیاد |
چه کسانی از شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ محروم میشوند؟ - abbassep - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ب.ظ
واقعا من از ناراحتی برای آقا اسی هیچ وقت این جرات به خودم ندادم که حتی در مورد ایشون یه تاسف بگم من نمی دونم یه کی می گن نخبه؟ کسی که بین ۲۸۰۰۰ داوطلب رتبه ۴۹ رو بیاره شک نکنین که نخبه هست . که متاسفانه کشور ما به تنها کسایی که اهمیت نمی ده امثال آقا اسیه. آقا اسی من جای شما باشم تا دفتر رئیس جمهور و یا حتی رهبری هم می رم . |