![]() |
زیارت مانشتی - نسخهی قابل چاپ |
زیارت مانشتی - مازیار صفایی - ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۲ ب.ظ
سلام.... امروز به نیابت از همه بچه ها رفتم حرم.... کار ما درس خوندن بود و حالا نوبت اینه که اتفاق های خوب برای هممون اتفاق بیوفته....
|
زیارت مانشتی - yaser_ilam_com - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۴ ب.ظ
قبول باشه بسییییییییییییییییار زیبا بود ممنون |
زیارت مانشتی - Msccom - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۴ ب.ظ
چه آسمان تمیزی!!! دلم خواست از این آسمونا!!! زیارت قبول//// |
زیارت مانشتی - Jooybari - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ ب.ظ
قبول باشه. |
RE: زیارت مانشتی - Mansoureh - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۹ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۲ ب.ظ)مازیار صفایی نوشته شده توسط: برای انرژی مثبت که از همه شیرینی گرفت و به هیچکی نداد .... من که از خانم انرژی مثبت شیرینی گرفتم! ![]() ![]() دستش درد نکنه... (۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۲ ب.ظ)مازیار صفایی نوشته شده توسط: سلام....زیارت قبول (۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۲ ب.ظ)مازیار صفایی نوشته شده توسط: برای خودم که خیلی بچه ی باحالی هستمبابا کوتاه بیا... |
RE: زیارت مانشتی - homa - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ ب.ظ
خیلی ممنون آقا مازیار ![]() |
زیارت مانشتی - انرژی مثبت - ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۷ ب.ظ
ممنون ازتون ![]() |
زیارت مانشتی - fatima1537 - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۹ ب.ظ
زیارت قبول.التماس دعا. |
RE: زیارت مانشتی - a.hooshmand - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۳ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۹ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: من که از خانم انرژی مثبت شیرینی گرفتم! حالا چی گرفتی؟ چه مدلی؟ کی؟ چقدر؟ به چه بهانه ای؟ کجا؟ خودش آورد؟ و....؟ ![]() زیارتتان قبول باشد ![]() |
RE: زیارت مانشتی - Mansoureh - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۱ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۳ ب.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط: حالا چی گرفتی؟ چه مدلی؟ کی؟ چقدر؟ به چه بهانه ای؟ کجا؟ خودش آورد؟ و....؟ یه عالمه، هر چی بگم بازم کمه... با واسطه ![]() دلتون آب... |
RE: زیارت مانشتی - SaMiRa.e - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ب.ظ
زیارتتون قبول . شدیدا دلم هوای حرم امام رضاکرده ، ای خدا سه سالی میشه نرفتم . |
RE: زیارت مانشتی - انرژی مثبت - ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۱ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: یه عالمه، هر چی بگم بازم کمه...البته یه عالمه نبود. دوستان دارید بحث تاپیک رو منحرف می کنید الان بحث زیارت و ایناس ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط: زیارتتون قبول .ان شالله قسمت بشه هم شما و هم کسایی که دوست دارن هر چه زودتر برن زیارت . الهی امین ![]() |
زیارت مانشتی - مازیار صفایی - ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ب.ظ
در پاسخ به همتون محتاجیم به دعا..... خیلی هوا عالی و آفتابی بود.... مسجد گوهر شاد رو برای اعتکاف آماده می کردند.... |
زیارت مانشتی - Bache Mosbat - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
زیارتتون قبول . ![]() |